Odp: Ważne ogłoszenia - komentarze
Nie wiem, ale być może spotykamy się czasami w budynku szkolno-przedszkolnym wink
a to na pewno ) To jest miejsce, gdzie uczęszcza sporo osób piszących tu na forum
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Kaszubskie Forum kafo.pl → Ważne ogłoszenia - komentarze
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie wiem, ale być może spotykamy się czasami w budynku szkolno-przedszkolnym wink
a to na pewno ) To jest miejsce, gdzie uczęszcza sporo osób piszących tu na forum
dj napisał/a:Nie wiem, ale być może spotykamy się czasami w budynku szkolno-przedszkolnym wink
a to na pewno
) To jest miejsce, gdzie uczęszcza sporo osób piszących tu na forum
To wyszło przy okazji "afery" z Słoneczkiem
To wyszło przy okazji "afery" z Słoneczkiem
a wiesz, zaraz nas Stefcio stąd pogoni, może sobie załóżmy gdzieś jakiś osobny wątek i bedziemy rozmawiać )
A afera to była taka, że trzeba było zniszczyć P. Krystynę (taka jest moja ocena).
Tak przy okazji .,.. ciekawe że jak się widzimy w budynku szkolno-przedszkolnym to pewnie wymieniamy jakieś zdawkowe dzień dobry albo i czasem nie to ;-)
Stefcio
ocho juz jakas komitywa
do tej pory to pare osob tego Stefcio tak nazywalo
Ja nazywam Stefcio -cwaniak ,jak WOjtek strazak w takiej ksiazce nomen omen o Wojtku STrazaku .
Lepej uwazaj na Stefcio.wredny jest i kombinator.
ocho juz jakas komitywa lol
do tej pory to pare osob tego Stefcio tak nazywalo
ależ ja już kilka miesięcy temu tak go nazwałam. Lubię zmiekczać. Ja bym i Twój nick zmieczyła, ale jak mam pisać? WuKuś??
a wiesz, zaraz nas Stefcio stąd pogoni, może sobie załóżmy gdzieś jakiś osobny wątek i bedziemy rozmawiać
)
A afera to była taka, że trzeba było zniszczyć P. Krystynę (taka jest moja ocena).Tak przy okazji .,.. ciekawe że jak się widzimy w budynku szkolno-przedszkolnym to pewnie wymieniamy jakieś zdawkowe dzień dobry albo i czasem nie to ;-)
Nie chodzi o samą "aferę", ale o fakt "ujawnienie" się niekiedy przypadkowo samych forumowiczów, kiedy to pisali, że ich dzieci przeniesiono do AP i stąd wnioskuję, że pewnie część forumowiczów zna się nie tylko z widzenia z np.przedszkola o czym wcześniej mogli nie wiedzieć
A być może, że sobie mówimy "dzień dobry" lub "cześć"
Dodane wto 25 paź 2011 00:00:06 CEST :
WuKuś??
WiKuś mogłoby być, ale sorry nie chciałem się wtrącać
być może, że sobie mówimy "dzień dobry" lub "cześć"
raczej dzień dobry ...
a to moze neich sam zainteresowany powie coś na ten temat
Wikus to doch jak Pikus brzmi ,jak smarkus,pidzwons,papiloty i czkawka.
na dj-a dziubdzius ,**cenzura** (o matko!)? nie pasuje,ja dj-ja lubie to bede pisal dj
sie imion starszy panow nei zdrabnia Stefan jest Stefan a ewentualnie j amoge pisac Stefcio bo sie znamy oosbiscie
swiety Stefan jest patronem Lotrow i chyba Arki Gdyniuniunia
Dodane wto 25 paź 2011 00:11:49 CEST :
hehe
cenzura wykopala wyraz D-upen-cJusz
co za sprytna sztuka
dj sie nei obraz aby
Wikus to doch jak Pikus brzmi ,jak smarkus,pidzwons,papiloty i czkawka.
Przepraszam, nie miało to być tak odebrane (nie taki był zamysł)
dj sie nei obraz aby
Jakieś poczucie humoru mam, a niektórzy mówią, że za bardzo
Wikus to doch jak Pikus brzmi
też mi się podobnie skojarzyło
sie imion starszy panow nei zdrabnia Stefan jest Stefan
zależy których. W innym wątku zostałam nazwana "starą babką" to znaczy, ze mój mąż to "stary dziadek", a zdrabniam jego imię
Dodane wto 25 paź 2011 00:24:19 CEST :
na dj-a dziubdzius, D-upen-cJusz
podoba mi się, dj co Ty na to
podoba mi się, dj co Ty na to
Wydaje mi się, że nicków raczej się nie zdrabnia, a pochodzące od imienia czy wręcz imię to jeszcze pół biedy i pod warunkiem, że fajnie, miło i sympatycznie brzmi i przy okazji nie obraża "właściciela" nicka.
Ale to moje zdanie i trochę filozofuje teraz.
ines_ka , z całego serca życzę Ci twardego kręgosłupa
Czeka Cie trudne zadanie , tym bardziej ,że szefuje tu szubrawiec:lol:
raczej dzień dobry ...
Ups, jak widać nick nie określa wieku i dlatego wg forumowej netykiety wszyscy mogą się zwracać do siebie per "Ty" i nie powinno to nikogo zaboleć czy obrazić.
ines_ka napisał/a:raczej dzień dobry ...
Ups, jak widać nick nie określa wieku i dlatego wg forumowej netykiety wszyscy mogą się zwracać do siebie per "Ty" i nie powinno to nikogo zaboleć czy obrazić.
Jednego kiedyś zabolało
ines_ka napisał/a:raczej dzień dobry ...
ależ spokojnie, ja się nie obraziłam, tylko się znam i wiem, ze innym rodzicom mówię dzień dobry ) A pewnie w wieku jesteśmy podobnym
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Kaszubskie Forum kafo.pl → Ważne ogłoszenia - komentarze
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB