Odp: BLUE NIGHT
Zespół muzyczny BLUE NIGHT
602-680-572
667-594-966
697-844-586
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Zespoły - kapele → BLUE NIGHT
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
602-680-572
667-594-966
697-844-586
może ktoś wstawić opinie o nich??jak graja
Bardzo fajnie grają i to tak z "jajem" generalnie się nie opierniczaja.
a jakie mają instrumenty?
klawisze,sax i trąbka
osobiście nie byłem , ale znajomy Pan młody był zadowolony, filmu jeszcze mi nie doniósł więc nie mogę ocenić indywidaulnie
graja na ludowo disco polo no i co mi sie podobalao standarty
jakosc wykonania i prowadzenia imprezy na wysokim poziomie
To dziwne,bo pierwszym,jedynym,z takimi tradycjami i bogata udokumentowana historia, tylko tak grajacym zespolem o tej nazwie,nazwie Blue Night, oraz majacy te wlasnie instrumenty w skladzie zespolu(saksofon,akordeon i nie trabka,a puzon) jest grupa Pana Zbyszka ze Supska.Graja od Łomży przez urocze Kaszuby,az po Poznan.Na Pomorzu spotkalem jeszcze dwie kapele o tej nazwie.I tego nie moge zrozumiec.Ktos tu leci na opinii innych.Czy to czasem nie jest naruszenie?
Blue Night ze Słupska to bardzo fajny zespół, godny polecenia, wiedzą co robią , bardzo fajnie bawią , nie pozwolili się nam nudzić na weselu i poprawinach ..:)))Wszyscy byli bardzo zadowoleni. Polecam innym nowożeńcom aby wybierali ten zespół, nie będziecie zawiedzeni...
Jedna z najlepszych kapel na jakim miło mi było gościć na weselu w Słupsku :D:D:D ! Fantastycznie graja, rozweselają gości...
można tak mnożyć i mnożyć.Jednym słowem POLECAM!!!!
Najlepszy zespół muzyczny jaki spotkaliśmy!!!!!!!!! Ludzie bawili się do białego rana. Potrafili fantastycznie poderwać gości do zabawy. Niom i te konkursy. PEŁEN SZACUNEK. POLECAMY bo są zawodowcami. Pozdrowienia. W razie pytań podaje e-mali do Nas: chodoreczek@wp.pl
Cos chyba malo zlecen, bo orkiestrant musi zakladac nowe konta, zeby sie podreklamowac.
Dokładnie.
Też na to zwróciłem uwagę
Cos chyba malo zlecen, bo orkiestrant musi zakladac nowe konta, zeby sie podreklamowac.
Chyba nie! Po to podaliśmy e-maila żeby każdy mógł się z nami osobiście skontaktować. Dziwne żebym miał tu konto od lat. Zespól grał na Naszym weselu 3 tygodnie temu więc znalazłem stronę o zespole i się zarejestrowałem. A Wy to może KONKURENCJA??:) POZDRAWIAMY
ile biorą?
Chyba nie! Po to podaliśmy e-maila żeby każdy mógł się z nami osobiście skontaktować.
napisz do M i Ł z przyjemnoscia podadza nr tel przeciez specjalnie podali maila...
A Wy to może KONKURENCJA??
ja gram na organkach z biedry-ale tylko 3 piosenki...a kto wie- moze i konkurencja?
Dodane pon, 16 lip 2012, 22:47:50 :
Dodane pon, 16 lip 2012, 22:47:40 :
Dodane pon, 16 lip 2012, 22:47:24 :
cos sie popapralo w cytatach(???), mialo byc :
ile biorą?
Do Misia_swojego_misia: Cena do indywidualnej negocjacji. U Nas grali z wokalistka wiec cena była inna.
amor22: powiem Ci jedno biedny jesteś. Nawet nie masz pojęcia jaki problem jest ze znalezieniem porządnego zespołu na wesele. Więc jeśli ktoś wyraża Swoje zdanie na temat czyjejś pracy uszanuj je. Czy kiedykolwiek słyszałeś ten zespół? Jeśli nie to po co cokolwiek pisać. A z biedry organki są pewnie najlepsze.:P
Blue Night za Słupska - Grali u nas na weselu. Panowie są niesamowici !!! Grali tak jak sobie tego zamarzyliśmy. Gorąco ich polecamy. Wszyscy goście byli niesamowicie zadowoleni. Najlepiej się umówić na spotkanie i obgadać co i jak. Często wspominamy biesiadę po weselu (zainteresowani wiedzą o co chodzi ;-) ). Chętnie się dowiemy gdzie będą grać na Sylwestra ;-).
a ja mam na weselu BN z Wejherowa, ten o ktorych instrumentach wspomnianu tu:
klawisze,sax i trąbka
a to jest do nich kontakt
602-680-572
667-594-966
697-844-586
602-680-572
667-594-966
697-844-586
Bo nalezy wspomniec ze jest kilka takich orkiestr ja slyszalam o 3: o tej ze Slupska, ale tez ze Starogardu Gda no i z Wejheowa.
Jednak ta z Wejherowa grala juz na 2 weselach na ktorych bylam i bardzo mi sie podobala
dokładnie .... namiary sa do tych z Wejcherowa i z tego co wiem na brak zlecien nie cierpia bo jestesmy ze soba na weselach co tydzien albo dwa
pozdrawiam
Jak najbardziej możemy polecić zespół Blue Night z Leśniewa. Grali u nas 14.06.2014. Goście bawili się przednio. Dużo zabaw, tańców. Panowie są po prostu NIESAMOWICI.
Gorąco polecamy!!!
Asia i Dawid
kontakt do zespołu:
602-680-572
667-594-966
697-844-586
P.S.
Do osób które piszą na tym forum. My mieliśmy osobisty kontakt z zespołem i szczerze mówiąc oni nie mają czasu wchodzić na fora i pisać posty. Panowie mają bardzo napięty grafik. A poza tym oni są często polecani prze osoby, które już były na jakichś imprezach z ich udziałem. Byli troszkę zdziwieni, że znaleźliśmy ich właśnie przez internet.
To dziwne,bo pierwszym,jedynym,z takimi tradycjami i bogata udokumentowana historia, tylko tak grajacym zespolem o tej nazwie,nazwie Blue Night, oraz majacy te wlasnie instrumenty w skladzie zespolu(saksofon,akordeon i nie trabka,a puzon) jest grupa Pana Zbyszka ze Supska.Graja od Łomży przez urocze Kaszuby,az po Poznan.Na Pomorzu spotkalem jeszcze dwie kapele o tej nazwie.I tego nie moge zrozumiec.Ktos tu leci na opinii innych.Czy to czasem nie jest naruszenie?
Blue Night Pana Zbyszka a Blue Night Pana Adama z Leśniewa to dwa różne zespoły z tą różnicą że ta ze Słupska jest kilka lat krócej na rynku. Blue night z Leśniewa też ma akordeon i grzechotkę jakąś
Ogólnie sama nazwa Blue Night jest stosunkowo popularna i jest przynajmniej kilka zespołów o tej samej nazwie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Zespoły - kapele → BLUE NIGHT
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB