Odp: To jest trendy
Ja słyszałam że trendy są zegarki damskie, coraz więcej osób je nosi. Szczególnie te na bransolecie pasują do każdej sukienki. Sama mam już chyba z pięć.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → To jest trendy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja słyszałam że trendy są zegarki damskie, coraz więcej osób je nosi. Szczególnie te na bransolecie pasują do każdej sukienki. Sama mam już chyba z pięć.
Tak prawda, sam widziałem
noszone nieco powyżej kostki, trendy ......
Podobno tego sezonu modne jest złote i srebrne oraz połączenia galowe czyli czarne z białym.
Od lat jestem wierna stylowi grunge, uwielbiam jego mroczny charakter i to, że nosząc wytarte dżinsy i długi sweter czuję się naprawdę wyjątkowo. Ostatnio tutaj http://mag.net.pl/ubierac-sie-w-stylu-g … i-stylowo/ znalazłam porady jak dobrze wyglądać łącząc niektóre kombinacje w tym stylu. Od lat słucham Nirvany i myślę, ze ten styl najlepiej oddaje moją osobowość.
Na jesień/zimę wracają koszule zawiązywane pod szyją w kokardy. Pamiętam gdy takie nosiła moja babcia .
Poza tym krata i pstrokatość ogólnie np. wiktoriańskie kwiaty. Niektóre źródła podają, ze srebrny nadal jest na topie.
Słuchajcie a możecie mi doradzić w sprawie prezentu dla żony? Na walentynki chciałbym jej dać coś konkretnego. Zastanawiam się mianowicie nad zegarkiem.
Ogólnie widzę,że za każdym razem jak przechodzimy obok sklepu z zegarkami to patrzy się na te Skageny. Który jest lepszy?
Połączenie czerwonego z czarnym wchodzi w modę... moje ulubione zestawienie .
Jakie kolczyki w uszach nosicie? Co jest teraz modne.
Czy dalej trendy jest kilka kolczyków w uchu?
Ja czekam na modę klipsów .
Violka a po co czekasz? Dziś dnia wszystko jest w modzie, nawet to co nie jest, a może nawet przede wszystkim.
Skoro taka Maffashion może nosić koc termiczny zamiast płaszcza na największych pokazach mody, a do tego szpilki ze zwykłą, brzydką gąbką przeciw otarciom, to dlaczego Ty miałabyś nie nosić klipsów? czym one się różnią od innych? - zapięciem jedynie, ale przecież mogą być równie piękne.
Nie chodzi o to, ze nie nosić, ale nabyć. W jakim sklepie w naszym mieście znajdę klipsy? Raczej nigdzie .
Moda na lato 2017 nieco oszalała. Podobno wracają lata 80-90-te.
Trendy jest wszystko co asymetryczne, co stwarza wrażenie niedopasowania, bałagan artystyczny. Wracają bufki, falbany, rozkloszowane rękawy i gołe ramiona. Spódnico-spodnie, ołówkowe spódnice, za duze marynarki w męskim stylu, ogrodniczki, a także piżamowe ubrania. Przypomina mi się moja młodość .
Tego lata królują kolory pastelowe.
To szalejemy drogie panie .
a ja nie lubię bałaganu, artystyczny czy nie to zawsze jest bałagan, ot co. Lubię schludnie, prosto i elegancko no chyba że w domu, to wtedy byle co
Tego lata królują kolory pastelowe.
Od Pastelki mie z daleka jo
Fejn mimi so łebleć to wiedo so chłopom widzi
mini miało bec gdzie tu je edycja posta bo nie widza ?
Chestero... edycji brak .
chestero, jak bë to bëło fejno czejbë te tak fejno pisôł pò kaszëbsku, tak jak te fejn gôdosz
chestero, jak bë to bëło fejno czejbë te tak fejno pisôł pò kaszëbsku, tak jak te fejn gôdosz
jak doch nie rozmieja kaszebszich znaków wstawiec
chestero pobierz z Internetu klawiaturę kaszubską.
Świetny pomysł. W końcu to kaszubskie forum. Gadanie po kaszubsku jest trendy .
violka, môsz prôwdã
Drab, widzysz chùtczi jë sã nie pòmésla że to tak mòżna, a terô jë móm tiż
Co dwie głowy to nie trzy, czy jakoś tam było.
Trendy na jesień-zima 2018/2019:
Ubrania minimalistyczne, stylowe i wygodne. Z chęcią odkrywamy plecy, t-shirty z dekoltem, który można nosić z przodu i z tyłu. Poza tym gładkie sukienki midi, a także obszerne bluzy oraz marynarki w jodełkę. Bomberki, sztuczne futra i peleryny.
Jesienią i zimą hitem też będą kobiece kwiaty (niezłomnie od dłuższego czasu) i konserwatywna krata oraz drapieżne zwierzaki. Z jednej strony pojawiają się pastelowe i jasne wzory, a z drugiej kwiaty na ciemnym tle.
Żółty słoneczny zmieniamy na orientalny i nieco zgaszony kolor słońca. Czerwień jaskrawa i makowa.
Podobnie niezłomny kolor od kilku sezonów to metaliczny czyli srebrny.
Aktualnie to największym hitem są zwierzęce wzory Czego teraz nie ma w panterkę czy zebrę
A sama sobie nawet kupiłam spódniczkę w skórę węża
Sezon wiosna/lato 2019.
Podobnie jak zimą króluje krata i kwiaty. Dodatkowo kokardy, im większe tym lepiej.
Z obuwia klapki na słupku, najlepiej w kokardą . Szpilka chwilowo idzie w odstawkę.
Kolor: beż, wszelkie odcienie, aż po brąz. "Przychylnym okiem będziemy również spoglądać na pastelowe odcienie: miętę, lila róż czy kawę z mlekiem."
Ożywić można stylizację dodatkami np. w kształcie figur geometrycznych. Jeśli chodzi o dodatki to kolczyki im dłuższe i większe tym lepiej.
Niektórzy projektanci narzucili powrót do damskich garniturów, smokingów i marynarek.
Niektórzy sugerują takie rozwiązania:
1. "Jedna z nich to wybór tego samego koloru w całej stylizacji, czyli faktyczny kolorystyczny total look. "
2. "Druga opcja to mieszanie różnych odcieni tego samego koloru, np. beżu, zieleni czy brązu (często miksowanie barw ziemi). "
3. "Trzecia propozycja to nude total look + dodatki w czerni lub bieli. "
A teraz coś extra!
"Kapelusze, berety, opaski, chusty, a nawet czepki i studenckie birety – 2019 będzie rokiem nakryć głowy. "
Najciekawsze, że tandetne słomiane kapelusze są dodatkiem nawet do eleganckiej kreacji. Chusty w stylu babcinym, im bardziej kwieciste tym lepiej koniecznie zawiązywane z przodu, jak to noszą góralki do dziś .
Do dzieła piękne panie!
Każdy czas jest dobry na poszukiwanie swojego stylu. Jeśli więc doceniasz modę w stylu włoskim i marzysz o znalezieniu ubrań w podobnym działaniu, skorzystaj z [moderowane] czyli strony, na której wszystkie ciuchy są włoskie. To jedyna i niepowtarzalna okazja do tego.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → To jest trendy
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB