Odp: Masażystka pilnie poszukiwana !
ja o chlebie Wy o niebie
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → Masażystka pilnie poszukiwana !
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja o chlebie Wy o niebie
hehe to na czym stanelo? Bardzo polecam masaz stop z akupresura.. mozna sie wielu ciekawych rzeczy dowiedziec o roznych schorzeniach o ktoryc nie mialo sie wczesniej pojecia, albo na ktore nie zwracalo sie uwagi, np. problemy z tarczyca.
WK !
Wielki szacun dla Ciebie ! A że jesteś masochista , to twoja sprawa (mufka1) Ja też lubię czasami tak poszaleć ale w łóżku
i wcale się nie obrażam , jak moja dama mówi w tym momencie TY ŚWINIO , bo oboje to lubimy
Natomiast sprawka z osóbką o którą tu zapewne chodzi wygląda mniej więcej tak :
jak się nazywa stosunek z blondynką ?
- - rżnięcie głupa ! :lol::lol::lol:
WK ! sPECJALNIE NA tWÓJ WNIOSEK - obiecywam , że będę delikatny ( choć nie tak do końca )
a kobietki bardzo lubię i szanuję , przecież dają nam mężczyznom tyle rozkoszy :lol::lol:
heh nie jestem blond ale troche glupi ten .. "zarcik"
też nie jestem blond
heh nie jestem blond ale troche glupi ten .. "zarcik"
A zrozumiałaś go ???? :lol::lol:
skoro go skomentowalam to widocznie go zrozumialam
a kobietki bardzo lubię i szanuję , przecież dają nam mężczyznom tyle rozkoszy
, a cos od siebie tez dorzucasz?
, a cos od siebie tez dorzucasz?
jasne , ....... ponad 100 kg wagi :lol::lol: czyli dobre ciacho
:lol::lol:
Panowie i Panie bardzo proszę o pisanie na temat bo was stąd "wyprosze"
ja jak poszłam na masaż od tak poprostu to pani się zdziwiła że bez jakiegos "schorzenia" do niej przyszłam-stwierdziła że takie sytuacje to mało kiedy sie jej przytrafiaja żeby osoba zdrowa poszła na masaz
wqięc więcej nie poszłam
Karolcia a mnie sie takie masaże marzą...tylko mi kasy szkoda bo jest tysiąc ważniejszych wydatków. Myślę, że to jest główna przyczyna, że chodzą ci co muszą czyli chorzy.
a mnie sie takie masaże marzą
przy Rzeźni to ponoć 40 zł w tym roku ...... tak słyszałem
przy Rzeźni to ponoć 40 zł w tym roku ...... tak słyszałem
Uuuuu....jak przy rzeźni to ja nie będe ryzykowac bo mogę z tego masażu nie wyjśc cała
.
I jeszcze mam za to ryzyko zapłacić 40 zł . W ogóle jakieś drogie te masaże...to ja wolę poczekać aż mnie mąż wymasuje...za friko
.
ja wolę poczekać aż mnie mąż wymasuje...za friko
i słusznie
jak dobrze wymasuje to mało że przyjemność to i przez kolejnych dziewięć miesięcy masować nie potrzeba
kolezanki które nie lubią chłopów pewnie teraz zazdroszczą
mąż masuje z podtekstem i jedyną osobą, która rzeczywiście skorzysta z masażu facet, dlatego ja zainwestuje w profesjonalistę(nigdy mnie nie zawiódł)
prosze prosze ....jaka doswiadczona, chyba nie właściwych facetów miałaś
przy Rzeźni to ponoć 40 zł w tym roku ......
a za jaki dokładniej masaż????? nno i ile czasu ten masaż miałby trwać????
ja zapłaciłam 50 zł za masaż relaksacyjny całego ciała....
jak dobrze wymasuje to mało że przyjemność to i przez kolejnych dziewięć miesięcy masować nie potrzeba
hehehe to nieprofesjonalny taki masaż z konsekwencjami , taki masaż to robi amator
Najlepsza masażystka to Tatiana w Afrodycie - polecam rewelacja;):)
To ja ponawiam temat.
Szukam profesjonalnego masażysty-kręgarza, ale z Kartuz! Nie mam z kim ani czym dojeżdżać, gdzieś poza Kartuzy. Od kilku m-cy mam problem z kręgosłupem. Wypadają mi kręgi. Musi to być ktoś, kto się tym zajmuje stale.... nie amator. Zaufanie to podstawa, jeśli powierzam komuś mój kręgosłup .
Dane mogą być na pw. Dziękuję .
polecam pana Karola z FORMA FITNESS
polecam pana Karola z FORMA FITNESS
Skoro fitness, to mi brzmi jak masaż relaksacyjny . Pan nastawia kręgi?
kręgów raczej nie nastawia , ale masaże leczniczy też wykonuje
Aby akurat wykonywać dobrze masaż to ja także jestem zdania, że niezwykle ważnym jest to aby mieć właściwe stoły do masażu czy nawet łóżka kosmetyczne. Bez najmniejszego problemu można je nabyć w https://aruba.rzeszow.pl/lezanki-stoly-do-masazu i myślę, że to jest jak najbardziej właściwy wybór.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → Masażystka pilnie poszukiwana !
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB