Odp: Kosmetyka
PEDICURE poprosze o opinie w Kartuzach gdzie robia
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → Kosmetyka
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
PEDICURE poprosze o opinie w Kartuzach gdzie robia
Akryl dobrze kladzie babka na rynku..nie pamietam nazwy ale miedzy kosciolem a Swiatem dziecka na rogu jest zakład i sama szefowa akryl kladla to BITY miesiac NIC nie odpadło super kładła.
To AFRODYTA, naprawdę świetny salon:) Też tam chodziłam,i to nie tylko na zabiegi kosmetyczne,ale także na masaże. I powiem Wam szczerze,że czułam się tam jak w raju:D
Asiara ja na pedicure chodze od czasu do czasu do Salonu odnowy przy nowym rondzie. Tylko do pani Beaty tak samo na henne do pani Beaty i Magdy i ten masażyk okolic oczu bajeczka.
Nie wiem czy ja jestem wrazliwa czy uculenie mam w innych gabinetach odrazu po nałożeniu henny oczy pieką powieki spuchniete i fify .
Pielęgnację twarzy to do Kaweckiej na ul.Ceynowy
Salon z Gdańskiej przenieśli na jeziorną.Kobita paznokcie robi strasznie,wytrzymały 5 dni....brak słów i szkoda kasy
No widzialam ze na jeziornej 6 sa reklamy na info no to wiem gdzie nie pójde.pazury po 4 dniach odpryskiwały
.
Afrodyte polecam. sztuka jest nakładac akryl nie na tipsach tylko na papierkach super robi ta babka
Sztukowac poszlam na 5 tydzien dopiero.Nawet jak odrasta to NIE RZUCA sie w oczy i nie odpada:) kladła mi koncówki akryl a calosc żel
A CZY W AFRODYCIE MAJA PEDICURE??
przy okazji pytanko...czy korzystacie z usług kosmetyczek w domu?Manicure,pedicure,tipsy?Czy wolicie iść do salonu?Czy kierujecie się ceną czy może nie?Czasami można zrobić pazurki taniej np poza zakładem,nie koniecznie gorzej:)Ciekawa jestem waszych opinii.
Raz bylam u pani w domu ale nie bylam zadowolona bo niestety od skórek po 2 dniach zaczely sie odpryski. Ale jesli jest ktos kto do mnie przyjdzie lub ja do niego ALE DOBRZE ZROBI to ok. Ja pamietam ze w domku zapłacilam 50 zl ale juz po 2 tygodniach musialam drugi raz isć. A w Afrodycie za płaciłam 100 zł i trzymaly 5 tygodni WIEC NIE ZAWSZE TANIO TO DOBRZEE
Teraz chce isc do AFRODYTY na pediucure jak skorzystam to napisze
Ale jesli chodzi o pazurki to robilam u kobiety w domku, w smerfie, i na Gdanskiej (teraz jeziorna) i po 3 dniach do tygodnia odpryski.
W Afrodycie PERFEKCJA i moge szczerze polecic z wlasnego doswiadczenia. pani potrafi doradzic bo nie kazda plytka paznokcia nadaje sie na sam akryl
doradza co mozna sobie zafundowac aby było dobrze
Co racja to racja,ja jednak jestem zdania,że warto próbować nowych miejsc:)
Kiedys fajna fryzjerka za to była w Smerfie -ale pazurkow tam juz nie zrobie
Ja zaczęłam swoją historię z akrylami w Matrixie (Żukowo). Na początku było ok, ale z czasem zaczęłam odnosić wrażenie, że kosmetyczna ''leci'' na ilość (klientów) a nie jakość. Pazury po 2-3 dniach zaczęły odpryskiwać, odklejać, pod akryl zaczęło dostawać się powietrze.....Zrezygnowałam.
Przeniosłam się do Centrum Urody na Gdańskiej (Żukowo). Do p. Gabrysi. Znaczna różnica Pazury trzymały się nieruszone 2-3 tyg.
nowy zakład jest na ulicy Piłsudskiego,Vena się chyba nazywa,byłam tam już 3 razy i zawsze zadowolona,napewno jeszcze tam wróce:)
Obecnie nigdzie nie chodzę. Nosiłam żele i akryle tylko dlatego, że obgryzałam paznokcie i chciałam się tego nawyku oduczyć. No i dałam radę. Teraz hoduję swoje własne
A w którym miejscu jest ta VENA na piłsudskiego ? Czy to jest ten po lewej (idac od biedronki na rynek) na dół schodkami po dawnym komisie dzieciecym?
No to gratulacje:)Tez obgryzałam,założyłam akryle i było ok,ściągnęłam i dalej obgryzałam.Chyba jestem niereformowalna:)Ale to nic,lubię akrylki:)
ja akrylki zakladalam aby pozbyc sie skórek bo rosna jak najete a popychanie patyczkiem NIC nie daje u mnie niby pomogło ale na jakis czas
Na razie z akryle przystopowalam bo mam prace dosć BRUDNA i szkoda mi kłaść aby połamac na działeczce
Ale nózki chce zrobic po zimie ,,pięty itp
A jakie polecacie maseczki na twarz lub czyszcenia tak dla odswierzenia tylko zadne BOTOKSY:P cos delikatnego tak dla polepszenia nastroju niz dla poprawki
Dokładnie,miejsce po starym komisie dziecięcym.Parę dni temu byłam nawet z moim półtora rocznym krzykaczem.Pani zachowała zimna krew,heheh.Bardzo ładnie go obcięła.
Dodane czw, 14 cze 2012, 09:50:15 :
Ja polecam maseczki domowe:)hehe
Moja koleżanka tam była ale nie pamietam na czym zadowolona była
maseczki na twarz
Ponoć maseczka z Ziaji z brązowej glinki jest bdb
Jest taka stronka Wizaż.pl - tam znajdziesz forum jak również opinie forumowiczek o kosmetykach
dzieki
Dodane czw, 14 cze 2012, 10:09:28 :
Umówiłam sie do AFRODYTY na za tydzien i nie drogo
KOMPLET stopy,piety,piling,pedicure z malowaniem do 80 zł
KOMPLET stopy,piety,piling,pedicure z malowaniem do 80 zł
Jejku, ja sobie takie rzeczy sama w domu robię
No ja tez robilam. Ale zachciało mi sie LUKSUSU i posiedziec w fotelu:lol::lol: dla poprawy nastroju
Dodane czw, 14 cze 2012, 10:15:18 :
No i czasem warto w zakladzie zrobic bo sam pumex i kremik to za mało . I fajnie jak to ktos stópki pomasuje
sam pumex i kremik to za mało
No jasne, że za mało
Ja robię sobie kąpiel z soli do stóp, do tego dorzucam cytrynę - świetnie wybiela paznokcie, peeling, pumeks i krem - do stóp lub/i do pięt Stópki jak nowe
cytrynke i sól tez stosowałam zawsze cytrynka wybiela
kiedys w pracy stosowałam po pracy przy warzywkach
paznokcie jak nóweczki
polecam z apteki masc ochronna z wit.A (białe pudełko z czerwonym trójkacikiem) wspaniale zmiekcza piety i skóre lepiej nizjakikolwiek krem
coniektóre kremy do stóp sa przereklamowane .
Dodane czw, 14 cze 2012, 12:07:56 :
Ale lubie czasem tak se skoczyc na FOTELIK aby ktosik zrobił:P tak dla odprezenia :)poprawia nastrój kobietom taki wyskok albo do frycka tylko ze trza portfela pilnowac:lol:
warto spróbować domowe peelingi do stóp i nie tylko:)Naprawdę genialna sprawa
z apteki masc ochronna z wit.A (białe pudełko z czerwonym trójkacikiem) wspaniale zmiekcza piety i skóre
Ja jej nie lubię. Co prawda zmiękcza ale długo się wchłania, zostawia tłusty film. A moje pięty na drugi dzień po posmarowaniu nią są wysuszone i chropowate . Wolę kremy PharmaCF No 36
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → Kosmetyka
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB