26

Odp: Nadchodzi wiosna - zrzucić parę kg:)

Jaki jest wg was najlepszy sposob na pozbycie sie zbednych kilogramow po zimie?
Mam do zgubienia ok 5kg. Nie jest to jakos bardzo duzo, ale czuje sie lepiej jak jestem lzejsza.
Myslalam zeby poprostu zaczac troche biegac.
Czy to wystarczy?

27

dobry pomysl, rowniez kijki lub fitnes, mam do odstapienia karnet z ktorego niestety nie moge skorzystac, wazny przez 30 dni.

28

seks i sport

29

A mrspoz nie mogła najpierw sprawdzić w wyszukiwarce, czy podobny temat już nie istnieje wink ?

"Refleksje pisane piórem anioła"- tomik refleksyjnej poezji, do nabycia w księgarni internetowej Ridero.

Miłego dnia smile

30

ja polecam rower, bo uwielbiam. i nie wiem czy to tylko ja mam taką naturę, ale woda mnie strasznie "wyciąga" wystarczy że się regularnie pluskam na basenie, bo średnio potrafię pływać i bardzo szybko chudnę. jedyny minus jest taki, że nie lubię ćwiczeń siłowych. przez to jestem szczupła po rowerku czy bieganiu, ale nie mam ładnej sylwetki - np. mało jędrne ręce, więc chyba będę musiała się zmusić wink

31

Witam ! Słyszałam, że w kwietniu otwarto Centrum Dietetyczne  w Kościerzynie - czy ktos już korzystał ? jakie efekty ? moja kosmetyczka bardzo zachwala, bo shuchła 16 kilogramów- jednakze odchudzanie tam wiąże się z kosztami...  kos wie ile to kosztuje ? jak wyglada ?

32

Powiedzcie mi czy mieliście do czynienia z tabletkami Green Magma?
Bo czytam w necie bardzo dużo pozytywnych opinii i się zastanawiam czy naprawdę tak pomagają w odchudzaniu. Chyba zakupię i sprawdzę na sobie, ale wolę najpierw zapytać tutaj smile Może ktoś stosował?

Pozdro

33

Należy pić dużo wody, jeść mniej ale regularnie, wyeliminować cukier z diety zupełnie oraz fast foody, niestety koniec z kebabami, pizzacmi, KFC itp. Ostatni posiłek 18 , uprawianie jakiegoś sportu i będzie OK. Ważne aby te zmieny wprowadzić na stałe a nie tylko gdy zbliża sie wiosna big_smile

34

Aniu> normalnie już Cie lubię kobieto... za to wyeliminowanie cukru. Witaj w klubie big_smile .

"Refleksje pisane piórem anioła"- tomik refleksyjnej poezji, do nabycia w księgarni internetowej Ridero.

Miłego dnia smile

35

AniaS napisał/a:

\Ostatni posiłek 18

No niestety z tym się nie mogę zgodzić, chyba że chodzisz spać o 20-21? Ostatni posiłek powinno się zjadać 2-3 godzinny przed pójściem spać, więc jeżeli ktoś chodzi spać o 23, to śmiało może zjeść ostatni posiłek o 20, a nawet o 21. Oczywiście reszta się zgadza big_smile Dodam tylko, że kiedy ktoś jest na diecie redukcyjnej, to oczywiście musi się ściśle stosować do ograniczania kalorii jednak kiedy zdrowe odżywianie jest stylem życia, od czasu do czasu  można pozwolić sobie na coś bardziej kalorycznego big_smile Nie mniej jednak wszystkim życzę motywacji w dążeniu do wymarzonej formy! Bonne chance!

Nie wszystko co pozytywne jest legalne. Nie wszystko co takie legalne, pozytywnym jest.

36

Ja właśnie zjadam ostatni około 20-tej. Chodzę spać około 23-ciej i tak jest ok. Nie jestem głodna gdy zasypiam.

Miłego dnia smile

37

Też tak robię. Zazwyczaj około 3-4 godziny przed spaniem już nie jem nic, a kolację staram się jeść lekką. Poza tym stosuję tabletki [moderowane] już drugi miesiąc i wydaje mi się, że schudłam. Muszę stanąć na wadze bo w sumie według centrymetrów to straciłam około 5cm z brzucha ale upewnię się na wadze.

38

Ja chodzę na zumbę i areobik wodny - super efekty. Do tego lekka dieta i rezultaty bardzo szybko widać ;

Walczysz z łupieżem pstrym? Sprawdź Pityver https://poznajpityver.pl/

39

Wiadomo, ważne by się ruszać i nie jeść w McDonaldzie a efekty pojawią się prędzej czy później smile

Nie wszystko co pozytywne jest legalne. Nie wszystko co takie legalne, pozytywnym jest.

40

Polecam wam przeczytać ten artykuł, który bardzo mnie zdziwił [moderowane]  Nie sądziłam, że bezsenność albo dobry zdrowy sen może mieć jakieś znaczenie, jeśli chodzi o odchudzanie.

41

Zabieg modelowania sylwetki daje super efekty. W Małej Klinice [moderowane] mają bardzo profesjonalny sprzęt, zabieg świetnie poprawia kondycję skóry. Polecam poczytać sobie o nim więcej, bo naprawdę warto.

42

Wiosna to bardzo dobry moment na odchudzanie, można wtedy przesilenie wiosenne przełożyć na motywację do ćwiczeń

43

Kumplowi powiedziałem wczoraj żeby wreszcie pojechał na bardzo fajny [moderowane] .Na takim obozie naprawdę może bardzo schudnąć. Nawet dwadzieścia kilogramów.

44

Interesuje mnie [moderowane]. Jestem na redukcji, więc nie opłaca mi się inwestować w nic drogiego.

45

Moim zdaniem to pod pojęciem diety każdy rozumie coś zupełnie innego. Trudno jednak nie zgodzić się z jednym, dla większości z nas jest to czas w którym rezygnujemy z ulubionych rzeczy. Ma to na celu zmniejszenie naszej wagi jednak zapominamy o jednym, gdy powrócimy do poprzednich nawyków uzyskamy tak popularny efekt jojo. Moim zdaniem powinniśmy dążyć do wykluczenia z naszej diety jak największej ilości szkodliwych produktów. Na codzień nie zastanawiamy się nad tym co spożywamy tylko robimy to nawykowo. Jeśli będziemy chcieli wprowadzić zmiany to róbmy to stopniowo. Najłatwiej będzie znaleźć sobie jakąś alternatywę dla słodyczy, mogą to być przykładowo [moderowane] dostępne także przez internet. Z perspektywy czasu nie tylko zrzucimy zbędne kilogramy, zyskamy także lepsze samopoczucie smile

46

Kilka prostych sposobów na poprawienie sytuacji - https://www.domowecwiczenia.pl/jak-szyb … ki-brzuch/
Z niczego nie schudniecie. Potrzebna jest systematyczność w treningu, rozsądna dieta i wtedy dopiero możecie zrealizować cele. Z dnia na dzień nie da się uzyskać takiego efektu.

47

Dziewczyny mam pytanie: jakich marek legginsy sportowe kupujecie? Ja kilka razy kupowałam w sklepach sieciowych z damską odzieżą, ale to nie była jakość, jakiej oczekuję. Z reguły po kilku treningach, a co za tym idzie praniach wyglądały, jakby służyły mi lata... Zależy mi na tym, żeby kupić legginsy bezszwowe, bo tylko one dają pełną wygodę podczas ćwiczeń. Dużo osób polecało mi markę Moove - chyba się zdecyduje na zakup, bo to polska marka i podobno stawia mocno na jakość. Dam znać jak się sprawują!

48

Moja żona kupiła sobie ostatnio akcesoria do fitnessu i zachęca mnie, żebym ćwiczył razem z nią, bo ponoć za dużo siedzę przed telewizorem i tłuszczyk mi się odkłada. Mnie to tam nie przeszkadza, ale myślę, że ona po prostu potrzebuje wsparcia i motywacji więc postanowiłem ćwiczyć z nią i ją wspierać. Zawsze to we dwoje raźniej.

49

Jak się stosuje dietę MŻ (mało żreć) to i odchudzać się nie ma z czego... oczywiście trzeba pamiętać że człowiek to nie wieszak na ubranie i tu i ówdzie musi coś na kościach być big_smile

50

Moja przyjaciółka długi czas też się męczyła z nadmiarem kilogramów, ale postawiła na catering dietetyczny i się udało jej szybko zgubić tkankę tłuszczową. Także faktycznie, trzeba tutaj przyznać, że dieta kubełkowa poznań ma sens. Z jednej strony jest zdrowa, sycąca, ale i spełnia  cele.