Odp: Szukam fotografa i kamerzysty
Zapraszam na www.kwiatkowskafotografia.pl
I to są normalne ceny przy działalnosci od której trzeba zapłacić podatek. Dobra oferta.
PS. Super te zdjecia dzieciaczków
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Foto - Video → Szukam fotografa i kamerzysty
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapraszam na www.kwiatkowskafotografia.pl
I to są normalne ceny przy działalnosci od której trzeba zapłacić podatek. Dobra oferta.
Zdjęcia ładne,ale to tylko zdjęcia i cena??? zależy dla kogo .Dodając koszt filmu video to sumka wysoka!!
jak ktoś nie przywiązuje wagi do jakości to zawsze można wynająć fotografa tylko na ceremonię w kościele, a zdjecia z wesela można pozbierać z aparatow gości, prawie każdy berze aparacik na wesele, więc zawsze się coś uzbiera i wyjdzie naprawdę tanio
a może znacie fotografa, który za nieduże pieniądze wykona nam reportaż z samego ślubu cywilnego - problemem jest data bo to 21 czerwiec b.r i każdy kogo pytamy nie ma już wolnych terminów
a może znacie fotografa, który za nieduże pieniądze wykona nam reportaż z samego ślubu cywilnego - problemem jest data bo to 21 czerwiec b.r i każdy kogo pytamy nie ma już wolnych terminów
nie przesadzaj, nie jest jeszcze tak późno nam fotograf odpadł na 4 tygodnie przed ślubem musiał się do szpitala położyć i to był dopiero sajgon
spróbuj Kolormax - Fotografia Ślubna Pomorskie - robią bardzo fajne zdjęcia i może znajdą czas na Twojego cywila powodzenia !
Dziękuję:)
Na rok 2014 przygotowałam ofertę promocyjną.Mam jeszcze wolne terminy
Zapraszam www.kwiatkowskafotografia.pl
Tak się składa, że ten termin mam wolny.
Zapraszam.
www.gruzewski.pl
Witam. Poszukuje kamerzysty na ślub. Możecie mi kogoś polecić kochani?
Pozdrawiam
Ja mam Studio Victory z Kartuz
Witam. Poszukuje kamerzysty na ślub. Możecie mi kogoś polecić kochani?
Pozdrawiam
Zapraszamy do nas
Szanowni Państwo:
• nie ograniczamy się co do ilości oddawanych zdjęć
• każdy pakiet zawiera elegancki album, który można dowolnie zwiększać o ilość zdjęć
• nie ograniczamy czasu trwania, ani miejsc sesji plenerowej
• wszystkie zdjęcia umieszczone w albumie poddawane są starannej korekcji graficznej w profesjonalnych programach
• wszystkie zdjęcia na płycie poddawane są selekcji, tak, aby było tylko te naprawdę ważne
• zawsze otrzymujecie film do wglądu przed ostatecznym nagraniem
• film nie musi trwać 2 h i być nudny - możemy zrobić dynamiczny 30 minutowy skrót
• możecie przedstawić nam przykładowe wideo, które szczególnie Wam się podobają
• zawsze to Wy wybieracie zdjęcia, które mają znaleźć się w albumie
• zawsze otrzymujecie materiał filmowy do wglądu przed ostatecznym nagraniem
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą:
KONTAKT:
www.fofislub.pl
kontakt@fofislub.pl
tel. 505-625-015
Krynia – para z www.dwudziestadruga.pl – słyszałaś może o nich? Działają w tandemie, robią świetne filmy. Jest energicznie, z pomysłem i co najważniejsze – naturalnie! Nam świetnie wypadły zarówno filmy z wesela, jak i z pleneru. Zresztą z tym ostatnim było sporo frajdy, bo jeździliśmy dosłownie po kilku miejscach, przebierając się w niecodzienne stroje. Szybko nam trema przed obiektywem zeszła, ale to raczej zasługa Karoliny i Michała – potrafią człowieka rozbawić, zająć czymś innym, a przy okazji zrobić swoje Zobacz sobie ich portfolio – na pewno Ci się spodobają. Może nie należą do najtańszych, ale są warci swojej ceny!
Dziękuje za odpowiedzi kochani:) Już wszystkie umowy spisane:)
Teraz tylko czekać jak powiemy: "Matko to już za rok, pół roku, za miesiąc":)
Ah i jeszcze fotografia ślubna w Warszawie jest bardzo dobrej jakości dzięki Fotofaktory. Polecane przez moich znajomych, więc na pewno godne zaufania
Polecam fotografa mojego kolegę. Możecie sobie zobaczyć jego projekty zdjęć na stronie internetowej : fotozawodowiec. Ma bardzo różnorodną ofertę np. zdjęcia wizerunkowe czy np sportowe.. Jak ktoś by skorzystał to proszę o opinę tutaj na forum jestem ciekaw
nie polecam firmy http://multimedia360.pl/wideofilmowanie.htm, umawialismy sie z nimi na filmowanie naszego slubu, po czym Pan Marek nie odbierał telefonow, gdy zadzwonilismy z innego numeru oswiadczyl ze jednak nie bedzie go wtedy w kraju - zenada, brak profesjonalizmu i odpowiedzialnosci za grosz! uwazajcie na nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szukam sprawdzonego i rzetelnego kamerzysty, który ogarnie pamiątkę z mojego wesela. Proszę o kontakt poprzez prywatną wiadomość.
Polecam, ten fotograf jest zarąbisty
A ja zamiast polecania wam fotografa polecę artykuł: http://hotelstyl70.pl/blog/cenne-porady-slubne/.Autor naprawdę dobrze opisuje co się liczy przy wyborze fotografa, kamerzysty czy muzyki na ten najważniejszy dzień w naszym życiu.Myślę, że warto się z nimi zapoznać i nawet wcielić w życie.
Pozdrawiam.
Sporo osób poleca tutaj fotografów, kamerzystów. Nawet różne porady można znaleźć.
W tym roku zawieram związek małżeński więc też rozglądałem się za takimi usługami.
Polecam zapoznać się również z http://www.fotograf-kartuzy.pl
Witam!
Proszę o pomoc, bo jestem już zagubiona. Jest tyle ofert na foto-wideo, ale nie chcę brać "w ciemno".
Czy może ktoś polecić profesjonalnego kamerzystę, który zrobi piękny, oryginalny i dobrej jakości film weselny? (na Pomorzu) Proszę was o opinie i radę.
www.videofotokniter.pl profesjonalne filmowanie Kartuzy Kościerzyna
Sprawdźcie sobie tego kamerzystę: Profesjonalne wideofilmowanie - dosyć ogarnięty facet i zna się na rzeczy. Filmy są oryginalne, ładne i aż miło się na nie patrzy. W każdym razie polecam, bo jestem naprawdę zadowolony z jego pracy.
UWAGA NA FOTOGRAFA A.B. PHOTOGRAPHER z SOMONINA !!!
Najgorsza firma na jaką trafiliśmy. Zdjęcia i film beznadziejne - nie da się tego oglądać, poobcinane głowy i odblaski zamiast ludzi!
Fotograf Andrzej Baranowski tylko dużo obiecuje, a efekty jakie są niech każdy zobaczy sam:
https://www.youtube.com/watch?v=61zjj3tnhWM
Ja długo szukałam fotografa ślubnego już zwątpiłam. Ale znalazłam stronę z fotografami ślubnymi- http://www.fotografia-slubna.pl/ przeanalizowałam dokładnie portfolia fotografów przejrzałam zdjęcia i rzeczywiście są godni polecenia. Sama też zdecydowałam się na fotografa z mojego miasta.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Foto - Video → Szukam fotografa i kamerzysty
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB