1

Odp: Panna Młoda-Dom Mody Ślubnej Kartuzy

Panna Młoda-Dom Mody Ślubnej

Kartuzy ul.Rynek 5f (w podworku na 1 pietrze )

tel.694934321

godziny otwarcia:
pon:11-19
wt:9.30-19
sr-pt:9.30-17.30
sob:9-14

Oferujemy suknie ślubne,welony,buty,kapelusze oraz akcesoria ślubne oraz dodatki weselne

wszystkie suknie do końca sierpnia 1999 zł

Zapraszamy

[img]http://img641.imageshack.us/img641/7379/awatari.jpg[/img]

2

Byłam w tym nowym salonie, muszę przyznać bardzo miła obsługa...zaskoczył mnie również duży wybór sukienek i dodatków są nawet kapelusze - zobaczymy co dalej bo już umówiłam się już na przymiarkę...ciekawa jestem czy któras z Was kupiła tam sukienkę...napiszcie proszę!!

3

Witam,
do salonu trafiłam z polecenia koleżanki- świeżej mężatki i dziękuję jej bardzo. Właścicielka poświęciła mi dużo czasu- wyszło ponad godziny pracy salonu. W sukienkach wyglądałam zjawiskowo- w czym pewno pomógł klimat i stylowy wystrój, od razu widać dobry gust i artystyczna duszę. W efekcie mam sukienkę, której wcześniej nie brałabym pod uwagę a okazuję się, że wyglądać będę w niej nieskromnie mówiąc olśniewająco- goście padną. 
Polecam ten salon chociażby jako odskocznię od identycznie wyglądających trójmiejskich salonów.

4

a ja tam nie mogę trafić, gdzie tam się dokładnie wchodzi na to piętro ?

5

Witam ponownie!
Mogę ze spokojnym sercem polecić ten salon! szyję tam swoją wymarzoną sukienkę...połączyłam dwie sukienki w jedną, mogłam wybrać materiał i koronkę. W sobotę miałam już pierwszą przymiarkę, jest kilka poprawek, ale jest naprawdę wspaniała.
A salon znajduje się w podwórku, idąc od Centrum Kaszebe w kierunku ronda, drugie drzwi, na pierwszym piętrze!