stefan napisał/a:ciekawe ?
działa lecz dla zalogowanych userów
jad jad i szkalowanie wszystkiego co sie tutaj dzieje
wystarczy tylko chwile poczytać co wypisujecie na futerkowym forum i juz idą mdłości
nawet wasz góru najpierw mnie obraza a w nocy zmienia posta aby mu sie ktoś do siedzenia nie dobrał
ładnie to tak ?
prawda jest taka że to userzy z futerkowego forum tutaj namieszali zakładając fikcyjne rejestracje aby zagłosować
gdy to wyszło na jaw i zmieliłem zasady głosowania wielkie oburzenie i zagrywki poniżej pasa
a nakrecane wszystko z futerkowego forum
gdzie twój rozsądek kolego ?
Swoj oficjalny post przyslalesd mi jako pw
:lol:
no to w taki razie wkleje moja odpwoiedz,ktora odeslalaem Tobie(A tak a propos to na ch..mi przysylasz pw ,ktore potem dajesz jako post?)
Tutaj moja odpowiedz na pw administratora
jad? z mojej strony? Nie Ty i Twoj przydupas mnie obrzuciliscie gownem? Myslisz ,ze bede na to pozwalal?
Sie mozesz zdziwic
))
1-odnosnie linka wyjasnilem juz,nie dzialal i wiem ,ze wczoraj tez nie dzialal ale teraz dziala i jest ok
2-co wystarczy przeczytac na naszym forum ,ze Cie dopadaja mdlosci?Pisz konkretnie bo ja moge napisac tez ,ze mnei sraczka dopada jak czytam Twoje i Twojego przydupasa teksty.Konkretnie Stefanie ,czekam .
3-jad i szkalowanie? A jak nazwiesz Wasze teksty w moim kierunku?Konkretnie prosze Kolego Stefanie,jak Wy mi tak ja Wam i nie popuszcze chocbys mnei zabanowal tam
Dla zasady .A jak sie Wam nie podobam to prosze wprost napisac.Ja gram fair i tyle.Macie kolny na peczki i Ty smiesz mnie pouczac?
4-Nie wiem o kim piszesz per"guru" w nocy pracowalem i nic nie wiem.
5-Ktory user kretowiska namieszal i nazakladal kont.Powiedz mi bo klonow nie cierpie i tak samo jak w Was walne w Niego.Zakaldanie klonowych kont to swinstwo .Nigdy tego nei zrobilem chcociaz moglem
6-pytasz gdzie moj rozsadek?Nie kumam?Napisaliscie gownainy regulamin,sami go lamiecie ,dajecie sie osmieszac i mnie pytasz o rozsadek?
pozdrawiam WK
Dodane wto 07 wrz 2010 08:54:30 CEST :
stefan napisał/a:nie zmienił sie, znowu insynuacje ?
w insynuacjach Tys mistrzem
patrz wyzej 
ja tylko grzecznei zapytalem bo po Was mozna sie wsyztskiego spodziewac a niemam skopiowane regulaminu ,ktory czytalem wczesniej.Nie wolno pytac?A to sorki ,nei wiedzialem 
Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.