Odp: Pytania i uwagi dotyczące konkursów
zatkalo?
czekam na Twoje argumenty bo mam swoje ,ktorymi sie chetnie podziele z userami tego forum
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Kaszubskie Forum kafo.pl → Pytania i uwagi dotyczące konkursów
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zatkalo?
czekam na Twoje argumenty bo mam swoje ,ktorymi sie chetnie podziele z userami tego forum
wystarczy tylko chwile poczytać co wypisujecie na futerkowym forum i juz idą mdłości
nawet wasz góru najpierw mnie obraza a w nocy zmienia posta aby mu sie ktoś do siedzenia nie dobrał
ładnie to tak ?
Szanowny Panie Stefanie, jeżeli ma Pan na myśli posty użytkownika o nicku "kopikopczyk" (który z resztą żadnym guru nie jest), chciałbym uprzejmie poinformować, że właśnie przejrzałem logi moderacji i stwierdziłem że użytkownik ten co najmniej od początku września nie edytował żadnego swojego posta. Proszę więc wstrzymać się z podobnymi komentarzami, a w razie jakby miał Pan jeszcze jakieś uwagi odnośnie funkcjonowania forum kretowisko.net , proszę o kontakt z jego administratorem. Swoje konto na owym forum Pan posiada, więc myślę że napisanie PW nie będzie stanowiło problemu.
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie regulaminu konkursu - Dlaczego nie zamieszczono zapisu wyłączającego z udziału w zabawie pracowników oraz członków rodziny organizatora i sponsora?
no tak myslalem ,ze lze jak psie legowisko
Co pan na to Panie Stefanie?
ladnie to tak klamac ?Nieladnei panie Stefanie,brzydko sie pan bawi jak zwykle majac userow za durniow.
Fe
Dlaczego nie zamieszczono zapisu wyłączającego z udziału w zabawie pracowników oraz członków rodziny organizatora i sponsora?
jaja sobie robisz? to jak ma wygrac ten co ma wygrac? :lol:Oni wiedza lepiej jakie maja byc zapisy.Czyj pies wygral ostatnio? Nosz Stefana pies.Zdziwiony? :lol:
Po co taki zapis jak maja po pare klonow? Moze nawet po parenascie.
Drab ile masz klonow na forum?
Stefcio ile masz klonow na forum?
jaja sobie robisz?
Nie, poważnie się pytam. Chciałbym wiedzieć czy to niedopatrzenie, czy celowy zabieg.
Czyj pies wygral ostatnio? Nosz Stefana pies.
O ile dobrze pamiętam to nie Stefana, a Coyotki.
a takie ludziska mysla ,ze to konkurs i fotki sla i mysla ,ze uczciwe glosowanie
jak Drab ze Stefciem beda chcieli to w konkursie na fotke psa wygra krokodyl albo pingwin nawet a Wam nic do tego.
Dodane wto 07 wrz 2010 10:06:30 CEST :
O ile dobrze pamiętam to nie Stefana, a Coyotki.
w czyjej piwnicy spi ten zwyciezca?
nawet klonow jeszcze nie uzywaja przeciwko nam
no no :lol:
w czyjej piwnicy spi ten zwyciezca?
Nie wiem, Josepha Fritzl'a??
jo zaraz u Fritzla
A idz mi Ty z takim humorem
Doch u Stefka spi
o ile zyje
Doch u Stefka spi
o ile zyje
jak sie córka usamodzielnia i wynajmuje pokój w 3-miescie to gdzie ma piesek spać
dozyjesz wieku gdy dzieci pójda na swoje zostawiając zwierzyniec, porozmawiamy
No to teraz bardzo proszę, aby odniósł się Pan również do tego co ja napisałem.
No to teraz bardzo proszę, aby odniósł się Pan również do tego co ja napisałem.
sie nei doczekasz
stara taktyka
obsmarowac d... i udawac ,że sie nei potrafi czytac
Ci tez zadalem pare pytan adminsitratorze wiec czekam na odpowiedz
zgodnei z tematem
1-ile klonow ma Drab
2-ile klonow ma Stefan
3-Czy zamierzacie je uzyc w tym konkursie
4 dlaczego zliczasz glosy niewazne
po odpowiedzi beda kolejne pytania bo tak brzmi temat tego watku
grzecznie czekam na odpowedz ,mam nadzieje ,ze to nie potrwa do sw Nigdy
zgodnei z tematem
1-ile klonow ma Drab
2-ile klonow ma Stefan
3-Czy zamierzacie je uzyc w tym konkursie
4 dlaczego zliczasz glosy niewazne
no tak, jezeli powiem że nie mamy klonów to i tak w to nie uwierzysz - doswiadczenie, ja mam to i oni maja
wiec mode ma 111 szt a ja 112, wiadomo adm
to w kwestii pytan 1 i 2
odnosnie pytania 3 to nie wiem bo :
1. nasze pieski do 7 pokolenia nie biorą udziału więc po co
2. jak to powiedział jeden taki - jestem niby włascicielem zakładu czyli sponsorem i administratorem - wiec jaki sens miałoby uzycie klonów w głosowaniu, za głupi jestem na takie dewagacje albo pytający pyta tylko po to aby siać zamęt
znaczy mam 3 pytania za soba
odp ad pkt.4 - zgodnie z regulaminem zliczam głosy ważne, jakakolwiek inna interpretacja regulaminu jest błedna
jezeli ktos ma zastrzeżenie do interpretacji swojego głosu może to zgłosić tutaj
skoro do tej pory nie widzę zgłoszeń, nie widzę problemu
ten wątek powstał po to aby nie bagnić głosowania oraz aby jakieś dobre pomysły dotyczące przyszłych głosowań w konkursach rozwiązać
zgodnie z tym jeżeli ktoś ma jakieś pomysły zapraszam do podzielenia się
zawsze mówie - co kilka głów to nie jedna czy dwie
no to lepiej niz myslalem
ponad 100 klonow? zuchy! Molodcy !
nie jeden konkurs wygracie w takim razie:lol::lol:
zgodnie z regulaminem zliczam głosy ważne
gdzie pisze ,ze masz zliczac glosy wazne i niby gdzi episze,ze do Ciebie nalezy uznanie czy glos jest wazny?Tobie sie myli wlasne "widzimisie" z konkursem i regulaminem ,To,ze nie znasz regualminu ,ktory podaliscie jest oczywiste bo wystarczy umiec czytac. ,ile konkursow ustawiles na tym forum?
ile konkursow ustawiles na tym forum?
no i podobnie jak poprzednio
jak powiem żadnego nie uwierzysz wiec 111 konkursów, pasi ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
To,ze nie znasz regualminu ,ktory podaliscie jest oczywiste bo wystarczy umiec czytac.
no i w tym własnie sęk, umieć czytać :lol::lol::lol::lol:
no, teraz przechodzimy do propozycji rozwiązania metod głosowania w przyszłości
ma ktos jakieś pomysły ?
a ja się jeszcze niczego nie dowiedziałem...
jak powiem żadnego nie uwierzysz
buhahahahahahaha kawalarz z Ciebie ,doceniam poczucie humoru :lol::lol:
no i w tym własnie sęk, umieć czytać
a rzoumiec co napisales tez potrafisz? T co tam pisze regulaminie? I wracamy do punktu wyjscia,zliczasz glosy niewazne mimo,ze zliczac jak pisze w reg nie masz uprawnien ,uznajesz ,ze to co Ty ustanowisz jest prawem wiec po co komu regulamin.
Ja mam pomysl jeden -odsunac takich jak Ty i Twoj kolezka Drab od jakichkolwiek konkursow.Dobry pomysl?:P
Wasza buta i wiara ,ze inni sa glupi jest porazajaca,zero skromnosci i szacunku do innych userow. Ja moge kupic od Ciebie te legowisko i dac w nagrode zwyciezcy o ile ten konkurs bedzie uczciwy i Wy nie bedziecie maczali swoich paluchow i nie kombinowali. Pasuje? Mnie nei zbawi ten wydatek a przynajmniej bedzie uczciwie.
Warunek jest taki-nie uzywacie klonow i mam wglad w IP glosujacych .Z Waszymi klonami nie wygram .No bo jak wygrac z kims kto ma 100 klonow?:lol:
też bym z chęcią zagłosował, ale mi nie można:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/
niech wygra najlepszy heh:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:
niech wygra najlepszy
no niestety wygra ten ,kto rego klony admisntracji popra
juz Oni wiedza jak sie wygrywa konkursy :lol:
administracja czyli wszelkie mody powinni byc wylaczeni z glosowania
tak jest na kazdym forum oprocz tego
konkurs jest dla uzytkownikow ale tutaj wygrywa zawsze faworyt administracji(prosze sprawdzic jaki piesek wygral ostatnio i czy to przypadkiem nie byl pies administratora)
To wynika z tego ,ze ich d.. boli ,ze musieliby dac komus nagrode a sami jej nie dostana
robia konkurs niby dla userow reklamujac swoje firmy ale szkoda im dac komus nagrode wiec rzna po klonach i sa zadowowoleni bo uzytkownicy wzieli udzial a nagroda zostala.I zeby to bylo cos wielkiego to chodzi o zwykly lezak dla psa albo o strzyzenie ale jak widac admin i mod nawet na to leca.Wy jako uzytkownicy mozecie sie temu przeciwstawic ,zazadajcie wykluczenia administracji i ich klonow z glosowania,tego moze przypilnowac tylko moderator violka1 bo nie sadze ,zeby az tak nisko upadla zeby przekrety popierac.Drab i Stefan to mog arobic konkurs kto sikbue dalej na trawniku i tylko w przypadku ,ze sami startuja,jak bedzie startowal ktokolwiek inny to przegra nawet jakby siknal 8 metrow i to pod wiatr.
mialo byc--> siknie
przepraszam ale zawsze tak pisze niegramotnie
to chyab dysleksja bo lietrki w szyku przesatwiam
jakos tak to wylazi
czytalem ,ze dla inteligentnej osoby wystarczy 20% czytelnego tekstu zeby zrozumial co autor mial na mysli wiec nei mam obaw ,ze nie kumacie
ale ten konkurs jest szanownemu weteranowi nie po nosie
najlepiej gdyby nic sie nie działo...... oj cieszyłby sie weteran
ale i tak było by niedobrze, szukał by dziury
a to obrazek krzywy, a to za daleko lub za blisko albo za ciemno albo za jasno
nie po nosie weteranowi :lol::lol::lol::lol:
musze zmartwić weterana, zanosi sie na kolejny konkurs
ale moje pytania są szanownemu administratorowi nie po nosie
najlepiej jakbym o nic nie pytał... oj cieszyłby się administrator
[...]
muszę zmartwić administratora, zanosi się na to że nie odpuszczę
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Kaszubskie Forum kafo.pl → Pytania i uwagi dotyczące konkursów
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB