Odp: Pytania i uwagi dotyczące konkursów
Warunek jest jeden
Drab sie publicznie zobowiaze,ze wstawi fotke jak sie wyleguje na tym legowisku
wstawi pierwszego dnia jak dostanie kojec
tak jak uczynil kazdy obdarowany
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Kaszubskie Forum kafo.pl → Pytania i uwagi dotyczące konkursów
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Warunek jest jeden
Drab sie publicznie zobowiaze,ze wstawi fotke jak sie wyleguje na tym legowisku
wstawi pierwszego dnia jak dostanie kojec
tak jak uczynil kazdy obdarowany
ależ WK, ja z Tobą w żadne układy się nie pisałem jedynie z jemJOzKASZEB .
To ty chcesz być kurierem paparazzi żądnym sensacji, tylko wiesz ja za zdjęcie jak Michał Wiśniewski pobieram kasę.
WK, masz czelność stawiać warunki , żenada.
hola , ja tu też mam coś do powiedzenia
Drab , mam nadzieję ,że uszczęśliwisz nas zdjęciami z używania przez Ciebie legowiska
Skoro zazdrościsz kundlom spanka , to ja wyciągam dłoń w Twoim kierunku i sponsoruję Ci leżak . Zresztą nawet wiadomość na pw zatytułowałeś "spanko dla Draba "
Ale jako sponsor oczekuję wdzięczności - wdzięczności w postaci fotek :lol::lol::lol:
Chcę widzieć , jak leżysz w tym kojcu i se j... liżesz :lol::lol:
Takie mam oczekiwania . Czekam na Twoje zobowiązanie .:lol:
Ale jako sponsor
Nie obawiaj się twoje oczekiwanie zapewne zostaną spełnione , ale nie zdzierżę gdy WK stawia warunki,
spanko będzie dość ciasne więc WK po mimo dobrych chęci się nie zmieści :(:(
spanko będzie dość ciasne więc WK po mimo dobrych chęci się nie zmieści
Nie sypiam z obcymi facetami w legowisku psim.:D
Nie obawiaj się twoje oczekiwanie zapewne zostaną spełnione
imponujesz mi,to akt wielkiej odwagi,braku zachamowan i prawdziwej wolnosci
Ale jako sponsor oczekuję wdzięczności - wdzięczności w postaci fotek
Chcę widzieć , jak leżysz w tym kojcu i se j... liżesz
Takie mam oczekiwania . Czekam na Twoje zobowiązanie
Jezeli naprawde spelnisz te oczekiwania to staaaary ,bedziesz moim idolem jako najbardziej wyluzowany gosc jakiego znam
Rispect !Szacun!!
Nie sypiam z obcymi facetami w legowisku psim.
Do spanka się nie zmieścisz, ale powiedz mi czemu zabierasz głos i stawiasz warunki ?
A może chcesz mi d_-ę wylizać to żeś się pomylił z adresem może na kretowisku.net znajdą się chętni
i po co sie znowu denerwujesz ?
Hi, hi, hi - spanko małe, :D:D:D:D:D kość
:D:D:D od dinozaura
:lol::lol::lol:
będą fotki tylko poczekaj do wieczora :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ale to jest podróba a ja nie o takie spanko prosiłem . Zdjęcie i tak będzie :lol::lol:
ja słowa dotrzymałem a TY MI OCZU FOTOSZOPEM NIE ZAMYDLISZ !
Przypominam , moje żądania :
:lol:Ale jako sponsor oczekuję wdzięczności - wdzięczności w postaci fotek
Chcę widzieć , jak leżysz w tym kojcu i se j... liżesz
Takie mam oczekiwania . Czekam na Twoje zobowiązanie .
a Twoje zobowiązanie to :
sponsorNie obawiaj się twoje oczekiwanie zapewne zostaną spełnione
Więc teraz nie wymiguj się jakimś fotomontażem !
Ja zachowałem się jak mężczyzna , rękawica została rzucona , ja ją podjąłem i się wywiązałem
Teraz Twój ruch :lol::lol:
Nie wymiguj się fotoszopem ani innymi zagrywkami . Przyjąłeś wyzwanie , jako człowiek z krwi i kości , podałeś dane pod jaki adres mam dostarczyć przesyłkę , no i przesyłkę przyjąłes ,li
Legowisko jest inne od żądanego , gdyż firma , którą podałeś jest do pojutrza nieczynna . Chcąc wywiązać się ze słowa ,wysłałem małżonkę dziś do wielkiego miasta po Twój kojec :lol:
Nie bądz grymaśny i do budy :lol::lol:
W ramach rekompensaty dorzuciłem Ci piękną i zapewne smaczną zagrychę , która umili Ci długie , jesienne wieczory .
A teraz Drab , pokaż ,że jesteś facet i masz jaja :lol::lol::lol:
Moje zamówienie było z :
Usługowe Szycie Legowisk
ul.Sambora 30
83-300 Kartuzy
tel: 58-741-82-93
To jest Firma, a jemJOzKASZEB "sponsor" co za gów_no mi tu przysłał !!?
podałem też model , co do koloru to wychodząc na przeciw firmie usługowej i braku materiału na rynku na dowolny tego typu.
W takim spanku to ja mógłbym se przed telewizorem j... ....ć
To jest tak jak z wozidełkiem Ty zamawiasz mercedesa a oni malucha ci wepchną i jeszcze chcą zaspokojenia sensacji, aj nie ładnie nie ładnie
Moje zamówienie było z :
Za zamówienie się płaci , a ja spełniłem Twoje marzenie .
A z czytaniem u Ciebie pewnie tak jak z dotrzymaniem słowa
bo już pisałem
Legowisko jest inne od żądanego , gdyż firma , którą podałeś jest do pojutrza nieczynna . Chcąc wywiązać się ze słowa ,wysłałem małżonkę dziś do wielkiego miasta po Twój kojec lollol
Nie bądz grymaśny i do budy
To można sprawdzić
Nie mam się z czego tłumaczyć , Ty po prostu nie masz jaj i nie wiesz jak z tego wybrnąć .
ZDJĘCIE PREZENTU SPECJALNIE PRZEROBIŁEŚ W SWOIM FOTOSZOPIE , TAK SAMO JAK uMIEŚCIŁEŚ W NIM maskotkę
co za gów_no mi tu przysłał !!?
Obrażasz mnie
A teraz Drab , do kojca i jaja lizać !!!!!!:lol::lol::lol::lol:
musiał bym być pryszczaty na jedno oko żeby nie odróżnić szajsu (pewnie taki sam szajs wpychasz swoim klientom i później domagasz się zapłaty za gówno z marketu) od porządnego spanka. Podałem Ci adres i numer telefonu więc nie pier_ dol żeś się wywiązał z danego słowa.
na to czekałem parówo bez jaj .
Po raz drugi udowodniłem ci ,żes głąb a nie drab :lol::lol::lol::lol::lol:
i do tego bezjajeczny , bez słowa honoru .:lol::lol::lol::lol::lol:
Zacząłeś bitwę a ja wygrałem wojnę , ani przez chwilę nie wierzyłem ,że wywiążesz się z zobowiązania :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
(pewnie taki sam szajs wpychasz swoim klientom i później domagasz się zapłaty za gówno z marketu)
o czym mówisz po,ebańcu :lol::lol::lol::lol:
Zacząłeś bitwę a ja wygrałem wojnę
Szkoda słów , jeżeli Twój biznes polega na podróbach to ja nie wiem ja ty śmiesz podważać kompetencje Firm jak chociażby termo modernizację szkoły na wybiku. Chyba że przez te podróby sam się stałeś jak ta podróba rządną sensacji .
z poważaniem Drab
o jakim biznesie mówisz ?:lol::lol::lol:
Jesteś facet bez jaj , czyli eunuch i próbujesz obrócić kota ogonem ,
Do kojca i blizny po jajach lizać !!!! :lol::lol:
o jakim biznesie mówisz ?
Żal mi Ciebie...
będą fotki tylko poczekaj do wieczora
Pewnie granat ci jaja urwał :lol::lol::lol::lol: eunuchu
:lol::lol::lol:
Czy Ty wiesz co piszesz , jak chcesz nabijać się z osoby niepełnosprawnej to sobie pomyśl, że jutro też możesz nią zostać
dla mnie faktycznie jesteś niepełnosprawny - UMYSŁOWO :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
bO JAK NAZWAĆ KOGOŚ , KTO MARZY O TYM ,ŻEBY LEŻEĆ W KOJCU I SE JAJA LIZAĆ :lol::lol::lol:
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Kaszubskie Forum kafo.pl → Pytania i uwagi dotyczące konkursów
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB