Odp: Fryzjer - porada
Daj znać jak poszło pozdrawiam
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → Fryzjer - porada
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Daj znać jak poszło pozdrawiam
jaaaaaakie laaaaski :D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Rybciaa1990 napisała temat pt: Fryzjer Grzegorz:
"Witam.
Mam mały problem a dokładniej to mam pytanko czy może jakieś Panie albo Panowie kojarzą dawny salon fryzjerski Kameleon znajdował się na Gdańskiej w Kartuzach przeniesiony został na Kościuszki pracował tam fryzjer Grzegorz. Potem pracował w Rossie czy jakoś tak na ul Gdańskiej między salonem chyba z kasami fiskalnymi a teraz nowym punktem cukierniczym Alicja. Był w tym miejscu fryzjer jak i kosmetyka. I moje pytanie teraz brzmi czy ktoś kojarzy ten salon fryzjersko-kosmetyczny czy może gdzieś istnieje jeszcze czy w tym samym miejscu albo gdzieś indziej albo czy ktoś wie gdzie mogę odszukać tego fryzjera Grzegorza. Proszę o pomoc szykuje się mój ślub i bardzo mi na tym zależy."
Ja mogę podać numer , to mój kolega
Ja mogę podać numer , to mój kolega
jeśli można prosić miałam numer ale gzieś zapodziałam a wiesz może gdzie on teraz pracuje
Zaraz wyślę pw to zapytaj Go osobiście, bo nie jestem upoważniona do pisania na takie tematy
Zaraz wyślę pw to zapytaj Go osobiście, bo nie jestem upoważniona do pisania na takie tematy
dzięki wielkie
dzięki wielkie
Browara postawisz i jesteśmy kwita
rybciaa1990 napisał/a:dzięki wielkie
Browara postawisz i jesteśmy kwita
ok nie ma problemu nawet i całą kaste
Jene jaki dooobry dzeus !
Jedno styka, mam słaby łeb
no co jak potrafi ktoś pomóc to trzeba i to wynagrodzić
Nie ma sprawy przecież. Pozdrawiam
Hej
czy mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat salonu fryzjerskiego Matrix z ulicy Gdańskiej? Jakie robią fryzury?
Jakie robią fryzury?
długie, krótkie jakie chcesz
Witam, co uważacie o zakładzie fryzjerskim na rondzie w kartuzach koło kantoru? Bo słyszałem ze tam koles jeden fajnie strzyze. A jestem juz powoli do obcinania..
Bo słyszałem ze tam koles jeden fajnie strzyze
właściciel :)i to fakt... dobrze strzyże...
Jeszcze przed Świętami się wybiore I zdam relacje
A Wanda salon na 3Maja - polecacie tam pujsc?
albo do mniej znaych salonów?
jakie sa tam ceny?
interesuje mnie farbowanie, chce albo jasniejszy kolor, badź 3 kolorowe koncówki:P
Witam!
Poszukuję dobrego fryzjera oraz kosmetyczki z dojazdem do klienta, czy możecie kogoś polecić?
Pozdrawiam
witam mam 1 maja wesele szwagra jest mi potrzebna kosmetyczka i dobry fryzjer czy ktoś wie kto mógłby mnie uczesać i pomalować tego dnia? najlepiej by było gdybym to ja mogła dojechać do tej osoby ponieważ u mnie dwójka dzieci i może być ciężko trochę ze spokojem przy pracy
Hej. Szukam przemiłej fryzjerki , która pracowała w salonie ,, Wanda ,, ul 3 Maja w Kartuzach chodzi o p Renatę, może ktoś wie gdzie teraz pracuje. Jest to najlepsza fryzjerka dla mnie jaką mogłam znaleźć,
Dziękuje za odpowiedzi.
Chciałabym zagęścić trochę swoje włosy, jednak nie mogę zdecydować się na doczepianie, ponieważ moje włosy są na to zdecydowanie za słabe Myślałam raczej o mniej inwazyjnych preparatach. Czy ktoś z Was, któraś z Was korzystała? Bardzo zależy mi na naturalnym efekcie..
Pytanie do Admina: dlaczego komentarze z tego watku powedrowaly do "fryzjera"? prosze o odpowiedz co sie stalo, pozdrawiam.
Kodżak je stosował
Powiedział co wiedział, hi, hi, hi??? nic wiecej nie potrafisz napisać, może coś sensownego, ale to już przekracza twoje możliwości, w każdym wątku, na każdy temat to samo, pozdrawiam.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → Fryzjer - porada
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB