76

Odp: Jaką Maszynę Do Szycia Mam Kupić ?

dzisiaj przyszla paczka z BURDAMI smile krok po kroku i moda dzieci tongue  ale zakrecona jestem tongue

77

asiara73 napisał/a:

ale zakrecona jestem

Ja Cię normalnie podziwiam smile Niestety ja nie dostałam tego talentu i nie potrafię więcej niż przyszycie guzika; ewentualnie jak coś mi się na szwie rozpruje lol

78

asiara73 napisał/a:

dzisiaj przyszla paczka z BURDAMI smile krok po kroku i moda dzieci tongue  ale zakrecona jestem tongue

a kolega nie dojedzie przed świętami, zatem Twoja maszyna pomieszka jeszcze u mnie, ale byle okazja i jedzie , spokojnie , jest Twoja , jest tu gość z Bytowa  (auto ma takie numery, zagadam jak będzie okazja) , ew. jemu bym wcisnął, a Ty byś już musiała opanować, ale dam znać cool

Nie wierzę w osobowego Boga i zawsze otwarcie się do tego przyznawałem. Gdybym musiał jednak znaleźć w sobie coś, co miałoby aspekt religijny, to byłaby to bezgraniczna fascynacja strukturą świata, jaką ukazuje nam nauka.-A.Einstein 
!!!Masz coś ciekawego  "na władzę" w Kartuzach, to pisz - szpieg.nl@gmail.com

79

nie ma problema. Trafie do Bytowa tongue

Mitunia ja nie mam talentu szycia :0 po prostu mam jakis zapał :0 aby uszyc i nie koniecznie tak jak krawcowa super tongue
tez tylko guziczki,reczne podkladanie na okretke tongue  ale siedze w domu,zima jest to i dzilaki nie mam smile i nudze sie smile
Mąz zato ułozył z nudow puzle 1500 sztuk i zabral sie za klejenie statku Viktoria(model kartonowy) tongue:P

nuda nuda nuda tongue wazne ze nie dajemy sie nudzie zjeść'

A ja powoli koncze haftowac pierwsza mini kanwe krzyzykowo tongue

80

Maszyna juz czeka smile trzeba znalezc czas na instrukcje aby ja ogarnac
W lidlu byly Silverki za 330 zł-mi wystarczy taka smile

81

asiara73 napisał/a:

Maszyna juz czeka smile trzeba znalezc czas na instrukcje aby ja ogarnac
W lidlu byly Silverki za 330 zł-mi wystarczy taka smile

W zeszłym roku były tam chyba 2-3 rzuty takich maszyn i poszły jak ciepłe bułeczki wink

82

No ja mialam drake.Bo zadzwonilam do Lidla (infolinia) ile maja sztuk na stanie-baba powiedziala ze sporo wiec mąż zerwal sie z pracy specjalnie po maszynke,bo mi kolo w aucie poszlo i nie mialam jak zmienic z chorym dzieckiem w domu smile
Maz pojechal a inna baba mowi ze maszyny od wczoraj niema.Sie wkurzylam za zle poinformowanie i dawaj dzwonie na INFO aby opierniczyc.W ramach reklamacji za zle poinformowanie zostawili 1 sztuke dla mnie w Gdansku na Zapie gdzie mieszka moja mam. No i maszynka w domku.
Juz instrukcja przeczytana i biore sie zaraz za nauke. haha

pewnie sporo bedzie nauki  ale przyda sie nauczyc skracac spodnie dzieciom-to sie zwroci smile

83

asiara73 napisał/a:

No ja mialam drake.Bo zadzwonilam do Lidla (infolinia) ile maja sztuk na stanie-baba powiedziala ze sporo wiec mąż zerwal sie z pracy specjalnie po maszynke,bo mi kolo w aucie poszlo i nie mialam jak zmienic z chorym dzieckiem w domu smile
Maz pojechal a inna baba mowi ze maszyny od wczoraj niema.Sie wkurzylam za zle poinformowanie i dawaj dzwonie na INFO aby opierniczyc.W ramach reklamacji za zle poinformowanie zostawili 1 sztuke dla mnie w Gdansku na Zapie gdzie mieszka moja mam. No i maszynka w domku.
Juz instrukcja przeczytana i biore sie zaraz za nauke. haha

pewnie sporo bedzie nauki  ale przyda sie nauczyc skracac spodnie dzieciom-to sie zwroci smile

Co za przeboje big_smile ale... stanęło na Twoim i najważniejsze, że masz ją wink

84

te z lidla idą szybko, a czy opłaca się kupować? smile może ktoś też się natknie na ten wątek, bo różne opinie słyszałam, jeśli chodzi o tańsze maszyny:) zwykle spotykałam się raczej z tym, że jeśli [moderowane] maszyny do szycia, to np. juki, albo singery ale tylko stare:)