1

Odp: Salon/wypożyczalnia sukien śłubnych

Hejka!
Czy orientujecie się dziewczynym gdzie można znaleźć fajną i kupić lub wypożyczyć niedrogą sukienke ślubną? ;-) Ceny    niektórych sukienek są drastyczne mad:mad:

2

osobiście najbardziej polecam salon Alicja w Kościerzynie. Suknie mają piękne a ceny w porównaniu do innych salonów naprawde niezłe.

3

Moja suknie ślubną wypożyczyłam w salonie w Miszewie na trasie Gdynia - Żukowa. Pani która tam obsługuje jest bardzo mila i potrafi bardzo dobrze doradzić. Maja tam bardzo duży wybór sukienek i cena wypożyczenia jest bardzo konkurencyjna. Ja jestem bardzo zadowolona. Z całego serca polecam!!!

4

salon sukien ślubnych w Miszewie zaraz przy drodze za antykami , lepiej wcześniej zadzwonić

Bardzo tanio!!!!!!!!!!!!

5

zona01 napisał/a:

Moja suknie ślubną wypożyczyłam w salonie w Miszewie na trasie Gdynia - Żukowa. Pani która tam obsługuje jest bardzo mila i potrafi bardzo dobrze doradzić. Maja tam bardzo duży wybór sukienek i cena wypożyczenia jest bardzo konkurencyjna. Ja jestem bardzo zadowolona. Z całego serca polecam!!!

jestes ta pania, ktora tam obsluguje? czy tez piatkowski.janusz@wp.pl , ktory jest wlascicielem "salonu" i naiwnie klamie majac w kontakcie wpisany e-mail do siebie?

6

Ja swoją suknie zakupiłam co prawda na allegro z pierwszej ręki z USA, ale dużo sukien jest na portalu, gdzie wystawiłam także swoją suknie. Tam są używane suknie, nowe także. W katalogu firm jest kilka salonów sukien ślubnych.

Podaję link do mojej sukni i innych:

http://pomorskiewesela.pl/ogloszenie/1042

7

Ja zamówiłam suknie w salonie w Żukowie - salon Claudia. Ładne, klasyczne modele i niedrogo, wiem, że jest możliwość również wypożyczenia. Do tego Pani jest przesympatyczna smile Polecam!

8

Ja moją suknie wypożyczyłam z salonu z Sierakowic, bardzo mi się podobała i nie miałam przynajmniej problemu co z nią zrobić po wszystkim. smile

9

Ja też wypożyczałam. Też uważam, że kupowanie żeby mieć na pamiątkę albo potem sprzedać, nie ma zbyt dużego sensu. W szafie kurzy się i żółknie no i zawala miejsce, a ze sprzedażą bywa różnie. Szkoda zachodu, ale każdy robi co mu odpowiada. big_smile

Nie wszystko co pozytywne jest legalne. Nie wszystko co takie legalne, pozytywnym jest.

10

Moja znajoma próbuje sprzedać już ponad 3 lata i w salonie i prywatnie. Cena zaniżona kolosalnie. Niby ktoś się odezwał, ale nie pasowała.  Ja miałam kupione używaną suknię, więc znacznie taniej. Sprzedałam za połowę ceny wraz z dodatkami, czyli  cena była naprawdę symboliczna. Każdemu kto zamierza się chajtać doradzam wypożyczalnię... ale każda panna młoda wie lepiej wink , a potem dopytuje kto chce kupić big_smile .

"Refleksje pisane piórem anioła"- tomik refleksyjnej poezji, do nabycia w księgarni internetowej Ridero.

Miłego dnia smile