Nie ,nie .Przepraszam za skrót ale KW=Księstwo Warszawskie .Znaczeń czy grawerki nie będzie bo tego typu wyrobów się nie "cechuje".Cechuje,znakuje się wyroby znanych marek ,strikte mennicze bicia lub egzemplarze numerowane a nie tego typu detale ,znakowanie liczbowo literowe orzełka wojskowego przypisuje go do konkretnej jednostki poprzez np umieszczenie liczby pułku na tarczy amazonek .W mojej ocenie ta stylistyka (kinkietu) nawiązuje swobodnie ,bez znakowania żołnierskiego do orła Księstwa i tego typu wyrób jeżeli jest z założenia o przeznaczeniu elektrycznym to wyklucza datowanie,natomiast stylizacja na epokę to łatwe zadanie więc trudno dokładnie ocenić po patynowaniu. Wg mnie może to mieć kilkadziesiat lub..kilka lat chociaż nie wykluczam o ile znana jest historia przedmiotu ,że to wyrób starszy .Początek lat 80-tych ubiegłego to wysyp tego typu "podróbek". O ile kojarzysz film Dom to jest taka scena przebijania PRL-owskiej monety na dewocjonalium ,to dla przykładu.
Myślę,że w swojej opinii niewiele mijam się ze stanem faktycznym,gdyby to bylo pochodzenia wojskowego to wymagałoby nawet odniesienia do kształtu piór orła itp i trzeba być bardzo ostrożnym w opiniach z tym,że w epoce czyli około 1807-15 roku symbolika była dość swobodnie traktowana i żadne przepisy tego precyzyjnie nie regulowały.