1

Odp: Poszukuję fryzjerki i kosmetyczki na wesele

Witam serdecznie poszukuje fryzjerki i kosmetyczki na wesele. Ceremonia 21.06.2014 w Lipuszu więc najlepiej ktos z okolic Kościerzyny prośba o wysłanie oferty na maila rafaltetley@gmail.com    Pozdrawiam Agnieszka

2

tetley88 napisał/a:

Witam serdecznie poszukuje fryzjerki i kosmetyczki na wesele. Ceremonia 21.06.2014 w Lipuszu więc najlepiej ktos z okolic Kościerzyny prośba o wysłanie oferty na maila sabina09090@wp.pl    Pozdrawiam Agnieszka

3

prosze nie kopiuj swoich postów Agnieszko
kilka słow drapnąć to przecież nie problem wink
swoją drogą, chyba jak sama nie poszukasz fryzjerki to pewnie na twojego chłopaka spadnie 'obowiązek' zakręcenia włosków  tongue

Pogodnego dzionka big_smile

4

stefan napisał/a:

prosze nie kopiuj swoich postów Agnieszko
kilka słow drapnąć to przecież nie problem wink
swoją drogą, chyba jak sama nie poszukasz fryzjerki to pewnie na twojego chłopaka spadnie 'obowiązek' zakręcenia włosków  tongue

Proszę mnie poprawić jeżeli się mylę ale nie widzę opcji edytowania postów.

Forum jest do zadawania pytań a zgryźliwości proszę zachować dla siebie. Jeżeli temat tak kuje w oczy to proszę go usunąć.

5

Ogólnie jeśli chodzi o salon kosmetyczny to z tego co mi wiadomo to na pewno w https://studio-zoe.pl/ w odpowiedni sposób są w stanie panie się dobrze zaopiekować naszą urodą. Moja żona bardzo chętnie do nich chodzi i to już od wielu lat, więc na pewno jest to salon kosmetyczny godny polecenia.