Temat: firma do ogrodu
Witam
Czy może ktoś polecić firmę do zakładania ogrodów. Najlepiej z rejonu kartuskiego.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Mieszkanie, dom, ogród → firma do ogrodu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Czy może ktoś polecić firmę do zakładania ogrodów. Najlepiej z rejonu kartuskiego.
Czy myśleli już Państwo o ogrodzie? Chwilę warto pomarzyć o pięknej zieleni za oknem, relaksie na tarasie i majówce z przyjaciółmi. Choć zima trwa w najlepsze i tyle spraw na głowie w ostatnim czasie, warto chwilę przystanąć i pomarzyć. O pięknej zieleni za oknem, relaksie na tarasie i majówce z przyjaciółmi Czy przestrzeń, w której żyjemy to tylko mieszkanie? Warto już teraz zaplanować, jak na wiosnę będzie wyglądał Państwa ogród. Z chęcią pomożemy stworzyć Państwu stylowe ogrody. Zapraszamy do kontaktu
Posiadam projekt ogrodu. Potrzebuję wykonawcy ....proszę o podanie informacji jak się z Państwem kontaktować.
Witamy. proszę o kontakt pod numer tel. 506427267 lub email zielolafala.gda@gmail.com
Może najpierw jakieś portfolio ?
projekt uwzględnia rośliny na jakim etapie wzrostu ?
czy spis roślin uwzględnia zaopatrzenie lokalnych punktów sprzedaży ? (czyli rośliny dostępne na rynku)
jak wygląda sprawa realizacji ?
Jeśli chodzi o portfolio zapraszamy na naszą stronę internetową www.zielonafala.wordpress.com.
Projekt uwzglednia dorosłe okazy, nie mniej na życzenie inwestora, możemy stworzyć rysunki przedstawiające różne etapy wrostu roślin.
W naszych projektach stosujemy jedynie rośliny dostepne na rynku, w innym przypadku projekt byłby bez sensu.
Jesteśmy w stanie zapewnić również realizację ogrodu. Wykonanie ogrodu przez naszą firmę nie jest jednak wymogiem. Jesteśmy w stanie zrozumieć jeśli Państwo wybierzecie inną firmę wykonawczą, dlatego na każdym etapie prac (projektowanie, wykonanie, pielegnacja) podpisujemy osobną umowę z inwestorem.
Wiem widziałem, już sobie przeanalizowałem link też podałem ale usunięto moją wypowiedzieć.
Jeśli będzie zainteresowanie z Pana/ Pani strony, chętnie umówimy się na niezobowiązujace spotkanie w terenie. Wizja terenowa jak i bezpośrednia rozmowa pozwoli nam przygotować indywidualną ofertę na zagospodarowanie ogrodu Zapraszamy do kontaktu
całkiem możliwe że się odezwiemy, decyzja nie należy do mnie.
Podpowiadamy ile prawdopodobnie będzie kosztował projekt ogrodu. Wystarczy uzupełnic naszą ankietę i wyślemy do Was sugerowaną cenę. Warto sprawdźić https://docs.google.com/forms/d/1pm3zOe … Y/viewform
proszę o kontakt
*** usunięte przez moderatora - reklama ***
my w firmie korzystaliśmy z usług tej firmy *** i mogę ją z czystym sumieniem polecić. Ale nie wiem jaki jest dokładny obszar ich działania. Ogrodzenia wykonują super!
Polecam firmę http://pesta.pl Rzetelni, robią naprawdę piękne projekty i realizacje. W projektach wykorzystują rosliny ze szkółki dzięki temu jest taniej. Miasto Starogard Gdański, więc blisko
Ja polecam profesjonalną wycinkę drzeew oferowaną przez doświadczoną firmę. Warto wybrać specjalistę, któremu polecimy pracę w naszym ogrodzie, bo wtedy mamy pewność, że nie zepsują nam naszego ogrodu i przeprowadzą prace ogrodnicze na wysokim poziomie.
Ja polecam profesjonalną [moderowane ] oferowaną przez doświadczoną firmę. Warto wybrać specjalistę, któremu polecimy pracę w naszym ogrodzie, bo wtedy mamy pewność, że nie zepsują nam naszego ogrodu i przeprowadzą prace ogrodnicze na wysokim poziomie.
Ja jestem za samodzielną aranżacją ogrodu. Istnieją strony, które nam w tym pomogą Np na [moderowane] możemy znaleźć wiele ciekawostek i porad dotyczących urządzenia nie tylko ogrodu, ale również pomieszczeń w mieszkaniu
Jesli kogoś interesuje taka tematyka chociaż trochę, to polecam sobie poczytać w wolnej chwili artykuły
Moi drodzy, a gdzie kupujecie rośliny ogrodowe? Jedziecie na giełdę, czy przeglądacie jakieś aukcje w Internecie? Kupiliśmy dom z czystym ogrodem i chciałabym wiosną go jakoś ożywić.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Mieszkanie, dom, ogród → firma do ogrodu
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB