1

Temat: Macie jakiś pomysł na majówkę?

Macie może jakiś pomysł na majówkę w okolicy? Jakiś festyn, inna impreza, może coś dla dzieci?

2

Odp: Macie jakiś pomysł na majówkę?

Ja biorę 3x500+ i idę do baru wink

3

ja majówkę spędzam z książką. Mam wolne  wpracy, ale nigdzie nie wyjeżdżam. ranking ebooków sprawia, że wiem dokładnie jaką mam kolejność lektur wieczorami smile

4

we wszystkim można znaleźć jakieś pozytywy ;]

5

Ja byłam na pierwszej majówce na wyjeździe, więc teraz zostaję w domu, mimo że mam wolne w pracy. Ale nie martwię się, bo akurat będę miała możliwość, żeby nadrobić zaległości w czytaniu. Już mam całą serię książek, które chcę przeczytać [moderowane] akurat jednej autorki smile

6

Jeśli szukacie czegoś w okolicy to polecam Wejherowo, niedaleko a jest to na prawdę świetne miejsce smile dobra kaszubska kuchnia, dużo zabytków, Szlak Nut Kaszubskich, polecam! wejherowo.pl

7

Z dziećmi warto pojechać do Wejherowa. Spokojne, przytulne, czyste miasteczko. Bardzo blisko morza, mnóstwo atrakcji dla całej rodziny, na majówkę można pojechać jak najbardziej. Warto zajrzeć na ich stronę http://www.wejherowo.pl/  i dowiedzieć się więcej.

8

U mnie na majówkę był remont. W końcu mamy pięknie urządzoną kuchnię. Wybraliśmy panele szklane w Katowicach, żeby w końcu pozbyć się problemu brudnych ścian. Dzieciaki często czymś chlapią przy szykowaniu posiłków i myciu naczyń, więc takie panele są najlepszą opcją ochronną.