Temat: Skup samochodów
Czy opłaca się sprzedawać samochód w skupie aut? Nie jest najnowszy, jest jakieś zainteresowanie ale zależy mi na czasie.... Chodzi o Golfa III.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Motoryzacja → Skup samochodów
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy opłaca się sprzedawać samochód w skupie aut? Nie jest najnowszy, jest jakieś zainteresowanie ale zależy mi na czasie.... Chodzi o Golfa III.
To zależy ile uda Ci się uzyskać za ten samochód. Plusem takiego skupu samochodów jest to, że skup samochodów przyjeżdża, wycenia, dogadujecie się co do ceny, od razu spisujecie umowę kupna sprzedaży i wypłacana jest gotówka. Jest więc to usługa ekspresowa. Jeżeli zależy Ci na czasie, to warto wg mnie.
Ale wydaje mi się, że zdecydowanie możesz stracić na takiej transakcji lepiej wystaw go gdzieś w internecie chyba, że chcesz na nim stracić z 500-1000 zł
Ja teraz teraz chce zakupić dla siebie nowe autko, zanim jednak to zrobię muszę sprzedać swoje. Na szczęście przeszukałam internet i trafiłam na świetną firmę i zamierzam skorzystać z ich usług, ponieważ otrzymuje się tutaj gotówkę od razu ( bez czekania). Dodatkowo oferują wysokie ceny kupna. Jak dla mnie brzmi to naprawdę super.
Ja wolałbym już sprzedać auto prywatnie bo lepiej.
Moim zdaniem warto oddać samochód na skup - [moderowane]
W moim przypadku bardzo ciekawy skup samochodów można łatwo znaleźć pod tym linkiem https://mmauto.info/skup-samochodow-zdunska-wola/ . Moim zdaniem pracują tam fachowcy i oferują bardzo dobre ceny. Dla mnie warto sprawdzić ichniejszą stronkę w wolnej chwili, a na pewno będziecie miło zaskoczeni.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Motoryzacja → Skup samochodów
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB