1

Temat: Jaki rower do jazdy po mieście na co dzień?

Dodam, że obecnie jeżdżę rowerem górskim takim z marketu. Za około 300-400 zł... Jest ekstremalnie niewygodny. Potrzebuję kupić roweru którym będę wygodnie pokonywał co codziennie około 25 km w obie strony.

2

Odp: Jaki rower do jazdy po mieście na co dzień?

Zabrakło tutaj jeszcze podstawowej informacji - ile ma kosztować?
Do jazdy do pracy mogę Ci spokojnie polecić rowery trekkingowe, które świetnie będą się nadawały zarówno do jazdy w mieście jaki w trudniejszym terenie. Są wygodne, lekkie, wytrzymałe, mają przeżutki jak w rowerze górskim, mają też to całe wyposażenie które rower miejski mieć powinien. Aktualnie dobre promocje mają - jeden z większych e-sklepów rowerowych w kraju.

3

Za 400 zł nie kupuje się rowerów.
Jeśli ktoś zamierza dużo jeździć, albo potrzebuje jeździć w dalsze trasy to porządny rower, którym da się w miarę wygodnie poruszać, jego cena zaczyna się od 1300zł.
Co do konkretnych modeli to nie ma jakichś, które byłyby wskazane. Wszystko to kwestia budżetu.

4

W markecie nie kupuje się rowerów, to chiński bubel . Jak już to tylko w renomowanych sklepach sportowych. Bardzo fajne są, nasza rodzima marka, ale naprawdę nie ma się czego wstydzić. Często są tańsze od zachodnich modeli, a są równie dobre

5

Wejdź sobie na [moderowane] internetowy sklep rowerowy, na pewno znajdziesz jakiś rower miejski dla siebie za niewielką kasę a przynajmniej będziesz mieć pewność, ze jest dobry a nie tak jak te marketówki.

6

Rower nie koniecznie musi być do wymiany, brak wygody może być spowodowany nieumiejętną regulacją wysokości siedziska i  kierownicy, do tego siedzisko proponuje kupic osobno. Koszt znacznie spada a kwestia wygody zdecydowanie rośnie smile

7

Ja tam poleciłbym kupić nowy rower, bo z marketu są słabej jakości. Jak kupi się rower z zeszłego roku to można jeszcze fajną promocję ustrzelić np. [moderowane]. Polecam.

JacekJ

8

te holenderki na miasto są super, szczególnie dla kobiet.

Pozycjonowanie i budowa stron internetowych http://www.beako.eu pozycjonowanie wizytówek google moja firma, adwords.

9

Miałem sporo rowerów ale najlepiej jeździ mi się po mieście na naszym polskim składaku z Romet-u, Wigry, Jubilat czy Zenit obecny mój bike.

-- // --

10

Ja polecam rowery marki Winora - naprawdę dobry niemiecki sprzęt - sam mam model z 2017 roku i przez cały sezon doskonale mi służył  - polecam zapoznać się z całą nową kolekcją , np tutaj [moderowane]

11

Od kilku lat w ogóle nie jeżdżę rowerem i pewnie już nigdy do tego nie wrócę tak naprawdę.

12

Ja własnie widząc temat chciałam zaproponować rower górski, mi sie na moim świetnie śmiga. Może trzeba wymienic rower?

Moje akcesoria handmade https://united4.pl/

13

No ja rzadko kiedy jeżdżę rowerem, ale są również sytuacje kiedy faktycznie ten środek transportu należy wybrać. Jeden z takich powodów napisano w https://www.radiotczew.pl/wiadomosci/s/ … dpowiadamy i muszę dodać, że dobrze jest wiedzieć co zrobić jak w aucie nagle skończy nam się paliwo.

14

Jak kogoś jeszcze interesuje sam fakt zakupu roweru to chcę dodać, że całkiem istotną sprawą jest także to aby wiedzieć w którym sklepie warto go szukać. Myślę, że na pewno dobrze jest zajrzeć do https://awbike24.pl/ i na pewno każdy zainteresowany znajdzie w nim odpowiedni rower dla siebie.