1

Temat: Dywaniki samochodowe - gumowe

Chodzi o Mercedes Sprinter z 2006 roku. Te które są obecne - chyba od nowości, są już na tyle zużyte że wymagają wymiany. Możecie polecić coś w tym zakresie?

2

Odp: Dywaniki samochodowe - gumowe

kpsp napisał/a:

Chodzi o Mercedes Sprinter z 2006 roku. Te które są obecne - chyba od nowości, są już na tyle zużyte że wymagają wymiany. Możecie polecić coś w tym zakresie?

Zaletą marketowych jest niska cena. Jeżeli szukasz czegoś w o przyzwoitej jakości, to polecam dywaniki Rezaw-Plast. Wprawdzie jest to trochę wyższa półka cenowa, ale pod względem jakości porównywalne z oryginałem. Szukaj tutaj [moderowane] mają tam duży wybór.

3

Czym różnią się dywaniki z wyższej półki od tych marketowych?

4

Nie lubię dywaników, które nie są gumowe.

5

Takie dywany to jest coś normalnego, ale wydaje mi się, że również całkiem sporo z nas posiada u siebie w domu bardzo ładne jak i również eleganckie dywany. Nawet całkiem niedawno na jednej ze stron www miałem okazję zapoznać się z wpisem w jaki sposób możemy pozbyć się roztoczy z dywanów. Takie sprawy są poniekąd bardzo ważne.

6

Jeżeli jeszcze chodzi o same dywany to ja także chcę powiedzieć, że całkiem ważną sprawą jest to aby zdawać sobie sprawę z tego kiedy warto oddać dywan do prania. Mi udało się jakiś czas temu o tym przeczytać w https://www.nowytydzien.pl/kiedy-trzeba … do-pralni/ i jak najbardziej jest to coś ważnego.