1

Temat: Opinie o lokalnych lekarzach

Lekarz to instytucja bardzo ważna dla każdego człowieka, od niego często zależy nasze zdrowie i życie. Dlatego warto wybierać tych, którzy mają duże doświadczenie, działają z powołaniem i podchodzą do pacjenta jak do człowieka, a nie jak do delikwenta.

Mam nadzieję, że będzie tu jak najwięcej dobrych opinii.

Nie wszystko co pozytywne jest legalne. Nie wszystko co takie legalne, pozytywnym jest.

2

Odp: Opinie o lokalnych lekarzach

Jako, że rozpoczęłam temat, chciałabym dać pierwszą opinię.

Przemysław Adamski - ginekolog
Co prawda przyjmuje on z tego co się orientuję tylko w Gdańsku (chociaż ktoś mi kiedyś mówił, ze ma swój gabinet gdzieś w Chwaszczynie, ale tego nie wiem), to myślę, ze zasługuje on na swoje miejsce w tym temacie, bo Gdańsk nie Rzym, z Kaszub rzut beretem, by móc się wybrać akurat tam, bo warto. big_smile

Chodzę do niego od kilku lat, prowadził moje dwie ciąże, odbierał dwa porody i z całym przekonaniem mówię, że jest to najlepszy ginekolog w województwie pomorskim! Myślę, że lepszego nie ma, a miałam do czynienia z kilkoma. Jest konkretny, doskonale wie co mówi, ma doświadczenie pomimo młodego wieku, bardzo delikatny, każde badanie robi tak, by było jak najmniej bolesne. Wszystko dokładnie tłumaczy, bez pośpiechu. Po porodzie pomimo szwów, które mi zakładał nie bolało mnie nic. Przyszedł do mnie po kilku dniach po porodzie na sale położnic, by zapytać o samopoczucie moje i dziecka. Mimo braku miejsc na położnictwie, zagwarantował mi że znajdzie dla mnie miejsce i tak też było. Szczególnie w momencie ciąży taki lekarz, który zaopiekuje się kobietą jest na wagę złota, dzięki temu jest mniej stresu i obaw, kobieta wie, że wszystko będzie ok. smile Polecam go całym sercem. W Polmedzie w Manhattanie przyjmuje prywatnie, tam chodziłam, ale wiem, że gdzieś przyjmuje (przyjmował?) na NFZ.

Nie wszystko co pozytywne jest legalne. Nie wszystko co takie legalne, pozytywnym jest.

3

Hmmm... mi trudno się będzie wypowiedzieć 100% pozytywnie, bo nie trafiłam jeszcze na takiego lekarza, który dałby mi skierowanie na każde badanie i do każdego specjalisty o jakiego proszę. Ktoś mi kogoś poleci, a potem się okazuje, że na początku jest super... a potem jakby monotonia. Wygląda to tak, jakby lekarz z początku chcąc sobie zjednać pacjenta wykazuje zainteresowanie, a potem- gdy wystąpią problemy zdrowotne- to nagle wykazuje zniecierpliwienie, irytacje czy znużenie.
To nie tylko moja opinia.
Życie mnie nauczyło, że nie chwali się dnia przed zachodem słońca heh... co kogoś pochwaliłam, to dostałam w twarz na przebudzenie wink .
Jednak poczytam.... moze jeszcze nie trafiłam na tego wyjątkowego lekarza.

"Refleksje pisane piórem anioła"- tomik refleksyjnej poezji, do nabycia w księgarni internetowej Ridero.

Miłego dnia smile

4

Violka, jak najbardziej negatywne opinie też powinny się tu pojawić, ku przestrodze innym. Ubolewam nad tym, że w ogóle są jakieś negatywne opinie ale cóż takie jest życie, dlatego chciałabym aby pojawiały się tu pozytywne jak i negatywne opinie.

5

ja jem najlepszy babści doktor big_smile jakby co to walcie do mie big_smile ja Was przeeeeeebadam big_smile ale jaaaaak :d

6

chestero ,ty tu sobie gadu gadu a dziewczynom chałupa się pali!

-- // --

7

Bardzo dobry jest ginekolog w Swarzędzu. Prowadził ciąże mojej żonie, byliśmy nie raz razem na badaniach i w gabinecie panuje komfortowa atmosfera, badania są wykonywane profesjonalnie, lekarz odpowiada na wszystkie pytania. Zdecydowanie polecamy.

8

Nikt z mojej rodziny nie korzystał ze specjalisty o którym wspomniałeś. Lecz może warto poszukać kogoś kto na prawdę poleca i ma dobre opinie?

9

Natomiast tutaj https://batstudio.com.pl/badanie-holter … ym-polega/  możecie dowiedzieć się na temat tego jak dokładnie wygląda badanie holtera? Nie każdy się orientuje w tym zakresie i różne ma wizje, a nie jest to skomplikowane czy bolesne badanie. Natomiast dokładnie pomaga sprawdzić, jak pracuje serce.