1

Temat: szybka gotówka

Cześć, niedawno założyłam firmę kosmetyczną. Chciałabym ją rozwinąć, lecz do tego potrzebuję szybko pieniążków. Czy polecacie jakieś sprawdzone firmy. Ja jestem prawie zdecydowana na ofertę firmy pożyczka przez internet*, znajomych przekonało mnie własnie do tej firmy z tej racji, że w krótkim czasie i z minimum formalności są w stanie załatwić kredyt. Jestem bardzo pozytywnie nastawiona do tej firmy i chciałabym znać Wasze zdanie. Któś również jest zachwycony ?

* - moderowany

KREDYT SAMOCHODOWY 50 NA 50. NA CZYM TO POLEGA?

2

Odp: szybka gotówka

Witam. Mając firmę niestety jestem zmuszona wziąć kredyt. Rodzina opowiadała mi o genialnej ofercie [moderowane]  mnie bardzo zaciekawiła. Czy ktoś z Was korzystał może z tej oferty. Bardzo jestem ciekawa, ponieważ nie mogłam uwierzyć, że tak łatwo i przyjemnie wziąć kredyt na firmę, bo oczywiście czasami zdarzają się nieciekawe przypadki. Co o tym myślicie ?

KREDYT SAMOCHODOWY 50 NA 50. NA CZYM TO POLEGA?

3

Myślę, że użytkownik nie przeczytał regulaminu.

"Refleksje pisane piórem anioła"- tomik refleksyjnej poezji, do nabycia w księgarni internetowej Ridero.

Miłego dnia smile

4

nie przeczytał regulaminu

nie przeczytala tongue

Pogodnego dzionka big_smile

5

to jest taki chwyt marketingowy wink

-- // --

6

Załóżmy teoretycznie że autor tematu faktycznie jest w sytuacji która opisał. I co, pozabankowa pożyczkę na rozwój firmy poleca? Taką na "minimum formalności, "bez sprawdzania BIK / dochodów / zadłużenia w ZUS i US" ? Przecież oprocentowanie rzeczywiste takich pożyczek jest kilka razy wyższe od oprocentowania bankowych kredytów. Odsetki od takiej szybkiej pożyczki z pewnością będą wyższe od zysków...

7

Wcześniej lepiej policzyć ile trzeba oddać. nie wiem ile potrzebujesz ale jeśli chcesz 4 tys nieoprocentowanej pożyczki to zgłoś się do banku raiffeisen. Spłata jest rozłożona na 24 raty. Żeby nie było tak kolorowo musisz zapłacić nie całe 3 procent prowizji.

8

Nie daj się wrobić w szybką pożyczkę, będziesz później cierpiał!

9

kredyt w normalnym banku bedzie najlepszy

blacharstwo i lakiernictwo http://auto-fit.eu Warszawa

10

Dokładnie. Zamiast brac pożyczki w jakichś dziwnych firmach, lepiej trochę dopłacić, ale skorzystać z usług bankowych.

11

Zdecydowanie lepiej skorzystać z usług banku. Jest to o wiele bezpieczniejsze.

"Czasami od myślenia odstrasza nas nie związany z nim wysiłek, lecz wnioski, do jakich moglibyśmy dojść." Robert Cialdini

12

Jest mnóstwo takich ofert pożyczkowych. Są bardzo fajne i są  trochę gorsze. Trzeba uważać i wszystko dokładnie przeczytać.  Ja znam ofertę firmy [moderowane]  Uważam że oni mają interesująca ofertę pożyczki dla biznesu. Można pożyczyć i rozwijać swoją firmę. Koniecznie zajrzyjcie bo mają tez ciekawego tematycznego bloga. Polecam serdecznie.

13

Jeśli szukacie pożyczek czy kredytów wejdźcie na Pasaż Finansowy Albert. Oferty są tam aktualizowane na bieżąco, przy współpracy grupy Bankier.  Dla osób nieorientujących się to ta sama grupa do której należy między innymi Allegro. Można zatem przynajmniej liczyć na rzetelne propozycje

14

Moim zdaniem, jeżeli byłaby Wam potrzebna pożyczka na ekogroszek, w internecie bez wątpienia znajdziecie kilka sprawdzonych namiarów. Ja od siebie proponuję w pierwszej kolejności i zgłosić się do https://taktofinanse.pl/pozyczki/pozyczka-na-ekogroszek  ponieważ wiem, że oferują oni bardzo korzystne rozwiązania.  Skontaktujcie się z nimi, a poznacie więcej szczegółów