Temat: Wyważanie kół w skuterze
mam maxi skuter (300ccm) i szukam wulkanizatora który wymieni mi opony i wyważy koło w Kartuzach lub okolicy (na tą chwilę znalazłem tylko 1 w Gdańsku co sobie słono liczy za usługę)
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Motoryzacja → Wyważanie kół w skuterze
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam maxi skuter (300ccm) i szukam wulkanizatora który wymieni mi opony i wyważy koło w Kartuzach lub okolicy (na tą chwilę znalazłem tylko 1 w Gdańsku co sobie słono liczy za usługę)
Nie znałem zasad pokera. Ale kiedy się zainteresowałem, okazało się, że nie było to takie trudne. [moderowane] pomógł mi rozwiązać problem. To też ci pomoże)
Mogę polecić te gry.Naprawdę kocham grać w gry online, zwłaszcza w [moderowane] ponieważ jest to tak proste i łatwe, że niemożliwe jest nie grać w to! Jest wiele dobrych ofert. Bardzo polecam, tylko dobre recenzje. Odwróć uwagę od codziennej rutyny, możesz odpocząć od codzienności podczas zabawy.
A podpowiecie mi gdzie kupić sprawdzone, dobrej jakości i niedrogie części do maxiskutera? Bo nie bardzo wiem... W sieci co prawda znalazłam firmę http://sklep.mieloch.pl/czesci-do-maxis … WIKI_50_4T , ale chciałabym poznać wasze zdanie - opinie na ich temat, bo może ktoś z was ich kojarzy...
spróbuj u lidera, www.lider.cba.pl
Niestety ja póki co takich rzeczy nigdy nie miałem okazji robić i jestem zdania, że jak najbardziej istotnym jest również to aby właśnie wiedzieć jotkę to są najpopularniszje marki zamienników części do aut. W każdym razie doskonale o tym napisano w https://lowiczanin.info/pl/651_material … owych.html i zachęcam każdego do zapoznana się z tym materiałem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Motoryzacja → Wyważanie kół w skuterze
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB