1

Temat: Wypożyczalnia samochodów w okolicach Kościerzyny lub Chojnic?

Cześć,

czy ktoś z Was orientuje się może czy w Chojnicach bądź Kościerzynie działa jakaś wypożyczalnia samochodów osobowych? To mogą być okolice tych dwóch miejscówek, coś pomiędzy. Chciałbym wypożyczyć auto osobowe na jakiś tydzień do objazdówek i nie wiem czy mam inwestować w Warszawie i po prostu jechać na Kaszuby wypożyczonym czy mogę przyjechać PKSem i wypożyczyć coś na miejscu?

--------------------
Jak remont to tylko z Big Bag Warszawa!

2

Odp: Wypożyczalnia samochodów w okolicach Kościerzyny lub Chojnic?

Chciałbym wypożyczyć sportowe auto.

3

Niezależnie od tego, gdzie jesteś, auto możesz wynająć na zasadzie carsharingu. Ja mam taką sprawdzoną wypożyczalnię, tu ich znajdziesz [umoderowane] . Właśnie tak u nich wynajmujesz auta. I to w całej Polsce. Umowę podpisujesz elektroniczne, formalności praktycznie żadnych, wygodnie, szybko i w dobrej cenie. Myślę, że jak raz w ten sposób wynajmiesz auto to już zawsze będziesz tak robił wink

4

Zima jest, a ja boję się zabrudzić samochód, więc zamówiłam w miarę uniwersalne dywaniki ze strony [moderowane]

5

Wiecie może czy funkcjonuje u nas jakaś fajna internetowa [moderowane]?

6

No tak... Z autami bywa różnie, niech coś się stanie i nie mamy czym jechać. Dlatego taki bmw wynajem to doskonałe rozwiązanie. Ja przykładowo zauważyłam, że super samochody oferuje Global Elite Car  i można u nich wypożyczyć na dowolny czas, a ceny nie są wygórowane patrząc na konkurencyjne firmy. Także super...

7

Sama nie wiem gdzie można znaleźć najlepsze auta osobowe. Nasza rodzina się powiększy i będzie trzeba coś szybko znaleźć.

8

Akurat ja tych okolic nie znam więc również ciężko jest mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Od siebie za to chcę powiedzieć, że na pewno wypożyczalnia samochodów dostawczych https://bziuk.pl/ będzie posiadała takie auta, które de facto nam się przydadzą.