Strony Poprzednia 1 … 128 129 130
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Co jë czëc na Kaszëbach ? → Kącik fotografii
Zdjęcie powyżej powaliło mnie na łopatki. Uwielbiam jeże i ich pomysły, gdzie by tu się ukryć, żeby ich nie znaleziono. A i tak zawsze im nie wychodzi
Wie ktoś czy istnieje w Kartuzach coś takiego jak promocja lokalnych artystów? Na przykład w Gdańsku Oliwie co jakiś czas są organizowane wystawy lokalnych fotografów, malarzy, grafików itd. Może władze Kartuz by się trochę zainteresowały i jeżeli nic takiego nie jest prowadzone, można by jakoś to zapoczątkować. Ktoś popiera?
Popieram.
http://www.kartuzy.pl/kultura/627-%E2%8 … -konkursie
Okazja żeby się pokazać ze swoimi zdjęciami.
Piękne zdjęcia tutaj zamieszczacie.
raczej niczym co bym chciał mieć w domu
kształtem przypomina trochę minę szrapnelową... ale nie znam się na militariach
Dzięki rosomak, policja się tym zajęła.
Ciekaw jestem co to ostatecznie było- zdradzisz tajemnicę?
Do końca nie wiem wiem że, policja zrobiła parę zdjęć wysłała do saperów i za chwilę przyjechali po tą zardzewiałą śmierć.
Masz tu link http://kafo.pl/viewtopic.php?id=38309
siema ;d
Hi, Laura robi zdjęcia?
Siema Laura .
Masz do zaprezentowania swój talent fotograficzny? Chętnie pooglądamy zdjęcia .
Takie zachody są na Kaszubach:
cdn.
Takie są Kaszuby:
Takie zachody są na Kaszubach:
cdn.
jakie kolory! to pierwsze zdjęcie jest obłędne. Kolory czymś podkręcane czy tak naturalnie? <3
Naturalne .
Możecie polecić jakąś agencję fotograficzną [moderowane], która wykonałaby profesjonalne zdjęcia na stronę internetową firmy? Muszę znaleźć coś, co spodoba się szefowej i nie będzie zbyt drogie. Wiadomo, że kasa zawsze ma znaczenie.
Sklejka na gadżety reklamowe nada się też na akcesoria do sesji fotograficznej. Myślę, że warto w coś takiego zainwestować, bo takie innowacyjne pomysły są teraz w cenie. Ludzie mają dość takich samych fotografii.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Co jë czëc na Kaszëbach ? → Kącik fotografii
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB