Odp: Siłownie w Kartuzach
NO WLASNIE JUSTINE, DLACZEGO? TO ILE TY MASZ LAT? A ON?
jak bym to wszystko powiedziała-napisała...to byscie za dużo wiedzieli
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Sport → Siłownie w Kartuzach
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
NO WLASNIE JUSTINE, DLACZEGO? TO ILE TY MASZ LAT? A ON?
jak bym to wszystko powiedziała-napisała...to byscie za dużo wiedzieli
No trudno stary ...takie życie-''life is brutal'' jak mówią, miałeś pecha i się zraziłeś.
No sorry, bronisz kolesia bo life is brutal? lol muszę przyznać, masz niezłe poczucie humoru heh
justine napisał/a:
noi dobrze...Nooo bo pewnie źle by się to dla mnie skończyło
:???:
to już justine, powinna wiedzieć, zna go w końcu 20 lat
zdziwił byś się :razz: :razz: :razz:
[ Dodano: Pon 18 Cze, 2007 22:17 ]
No sorry, bronisz kolesia bo life is brutal? lol muszę przyznać, masz niezłe poczucie humoru heh
bez poczucia humoru nie ma poco wchodzić na forum :mrgreen:
moze powinniscie otworzyc nowy temat formum pt KAROL RUDNICKI, co?
Od Karola wara... swiety nie jest ale chcialbym aby taka byla wiekszosc ochroniarzy. Gdy byl mlody to moze i lekko narwany, a teraz to proponuje isc do dyskoteki w gdansku i zrobic cos glupiego i zobaczyc jaka bedzie reakacja panow z trojmiasta. A mysle ze karol nie bylby nawet w 1% tak brutalny
Od Karola wara...
szkoda że nie bylo ciebie wcześniej :grin: ...przydałaby się ta opinia
A mysle ze karol nie bylby nawet w 1% tak brutalny
No proszę Cię, następnemu mam tłumaczyć...
Już wiem kim jest pan, będący gorącym tematem Waszych zażartych rozmów! Ze swojej strony chciałam dodać, że wygląda on (bo osobiście nie znam) na bardzo spokojnego, miłego i odpowiedzialnego człowieka! Natomiast do osób wypowiadających się o nim negatywnie: taką ma pracę, nie możecie się czepiać o takie coś!
To dorosły mężczyzna (z internetowego archiwum "Gazety kartuskiej" wnioskuję, że ma 31 lat) ---> dajcie mu więc spokój Bo naprawdę nie ma się o co czepiać
[ Dodano: Wto 19 Cze, 2007 10:32 ]
Już wiem kim jest pan, będący gorącym tematem Waszych zażartych rozmów! Ze swojej strony chciałam dodać, że wygląda on (bo osobiście nie znam) na bardzo spokojnego, miłego i odpowiedzialnego człowieka! Natomiast do osób wypowiadających się o nim negatywnie: taką ma pracę, nie możecie się czepiać o takie coś!
To dorosły mężczyzna (z internetowego archiwum "Gazety kartuskiej" wnioskuję, że ma 31 lat) ---> dajcie mu więc spokój Bo naprawdę nie ma się o co czepiać
Natomiast do osób wypowiadających się o nim negatywnie: taką ma pracę, nie możecie się czepiać o takie coś!
No popatrz, następna jego praca nie polega na biciu ludzi za to że żyją, ale ok ludzie się zmieniają to i może on też się zmienił...
No popatrz, następna
Poprostu ludzie wiedzą jaki jest! i daj już spokój sobie z tym tematem--bo to temat rzeka :smile: :???:
Poprostu ludzie wiedzą jaki jest!
hehe ja tak łatwo nie odpuszczam chcesz mi powiedzieć że ludzie wiedzą jaki jest z artykułów ?
chcesz mi powiedzieć że ludzie wiedzą jaki jest z artykułów ?
z artykułów i osobiście ci co chodzą na dyskotekie do kotwicy to wiedzą
Z tego co anius napisała to zna go z artykułu/ów
zna go z artykułu/ów
a jeśli nawet to co?? piszą o nim dobrze-to wystarczy
Ale Wam temacik umknął - chodzi ktoś do tej siłowni za image ???
chodzi ktoś do tej siłowni za image
moja koleżanka chodzi tam na aerobik----nie narzeka
piszą o nim dobrze-to wystarczy
Ale pisząc o nim tylko dobrze, nie można wyrobić sobie o nim zdania dobra mniejsza z tym, lepiej kończę ten wątek bo jeszcze będzie mnie ściagał po rajtuzach
ściagał po rajtuzach
a ty co rajtuzy nosisz??? latem??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Z tego co anius napisała to zna go z artykułu/ów
napisałam, że z artykułu wnioskuję, że Karol ma 31 lat. a znam go z widzenia i z opowiadań jego sąsiada! proszę o uważne czytanie
proszę o uważne czytanie
Soryyyy
a ty co rajtuzy nosisz??? latem???
:P:P
Soryyyy
nie szkodzi
[ Dodano: Wto 19 Cze, 2007 13:35 ]
jego praca nie polega na biciu ludzi za to że żyją
a polega na tym?
[ Dodano: Wto 19 Cze, 2007 13:36 ]
odpowiedz sobie na to pytanie - szczerze
chestero napisał/a:
jego praca nie polega na biciu ludzi za to że żyjąa polega na tym?
polega na utrzymywaniu porządku w lokalu o nazwie''kotwica'' :grin:
polega na utrzymywaniu porządku w lokalu o nazwie''kotwica''
no właśnie szczegol ze to bylo pytanie skierowane do chestero
czesto tam bywasz, justine? i na czym tak wlasciwie polega jego praca - ciagle stoi na bramce czy lazi po calym lokalu? moze sie bawic?
a ja wam powiem że kotwica zeszła na psy - same dzieci tam są - prawie :???:
a co do "Kuski" ja go nie znam ale poweim tylko tyle że nie wszyscy wszystkich muszą lubieć więc nie wiem o czym dyskusja :?: :!:
Ale tak ogólnie to przyznam "bramkarze" dyskotekowi w naszym kraju to tylko napchane mięśnie a chyba nie na tym polega żeby "wystraszać" wyglądem :?: :!:
utrzymywaniu porządku w lokalu
a to nie polega na laniu po ryju :!: :!: o czym niestety oni raczej nie wiedzą :???:
[ Dodano: Wto 19 Cze, 2007 13:47 ]
dlaczego " K u ś k a " jest ocenzurowane :?: :?: :?:
dlaczego " K u ś k a " jest ocenzurowane
no właśnie? tez sie zastanawialam...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Sport → Siłownie w Kartuzach
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB