26

Odp: Urodzinky ,urodzinky...

Tylko nie dawajcie tego piwa krecikowi... bo skończy tak jak ten w reklamie hehe jako dzięcioł hehhe...

[img]http://img385.imageshack.us/img385/5125/46277860iv8ez2.gif[/img]

27

Maaashka, Sto Lat! wink

„... jeśli jedna osoba ma urojenia, mówimy o chorobie psychicznej... gdy
wielu ludzi ma urojenia, nazywa się to Religią..."

28

thx for All
http://www.serowy.de/BUZIAK.gif

a ja sobie życze ,żebym nigdy nie przejmowała się upływającym czasem i do końca kolejne urodziny obchodziła z radością  :grin:

29

Ja nigdy nie przywiązywałam uwagi do urodzin czy imienin. Lata płyną i to naturalna kolej rzeczy. Czy sie wyprawi urodziny czy też nie...i tak będę mieć rok wiecej. Nie wyprawiam urodzin od wielu lat. Jakoś mi na tym nie zależy bo po 1. nie znoszę kucharzyć w kuchni a to jest równoznaczne z wyprawieniem urodzin. Po 2 i tak są nudy na takiej uroczystości bo sie kazdy naje, napije, życzenia złoży te same co roku i się rozchodzi. Kiedyś gdy coś tam organizowałam to nigdy nie było hucznie. Wpraszały sie do mnie niektóre osoby to coś tam przygotowywałam ale nie było mi przykro gdy sie ra znie wprosiły wink . Moze to brzmi niegrzecznie ale co tam... tongue .
Za to  imienin nie wyprawiałam nigdy. Troche mnie dziwiło, ze niektórzy ludzie przekładaja imieniny nad urodziny.
Tylko córce wyprawiam urodziny, zapraszam gości i dzieci. Ona uwielbia dostawać prezenty. Chcę by miała miłe wspomnienia z dzieciństwa. Moze dzięki temu ona w przyszłosci będzie celebrować urodziny.

"Refleksje pisane piórem anioła"- tomik refleksyjnej poezji, do nabycia w księgarni internetowej Ridero.

Miłego dnia smile

30

violka1 napisał/a:

Nie wyprawiam urodzin od wielu lat. Jakoś mi na tym nie zależy bo po 1. nie znoszę kucharzyć w kuchni a to jest równoznaczne z wyprawieniem urodzin. Po 2 i tak są nudy na takiej uroczystości bo sie kazdy naje, napije, życzenia złoży te same co roku i się rozchodzi. Kiedyś gdy coś tam organizowałam to nigdy nie było hucznie. Wpraszały sie do mnie niektóre osoby to coś tam przygotowywałam ale nie było mi przykro gdy sie ra znie wprosiły

No trza bylo mnie zaprosic,nie jem ,nie tancze ale za to jak wypije to hohoh a jak pieknie potem spiewam rosyjskie romasne to lzy leca na koszule. big_smile

violka1 napisał/a:

Moze dzięki temu ona w przyszłosci będzie celebrować urodziny.

Bedzie taka jak Ty.Powie ,ze nuuuda,powie ,ze sie wpraszaja,powie ,z enie trzeba i takie tam.
A urodziny to zacna okolicznosc do biesiadowania.Mnie drazni Sylwester np i tlusty czwartek ,bo czemu ja musze sie napic jak niekoniecznie mi sie chce i zrec paczkow 15 jak niemam moze ochoty na paczule.Ale zeby we wlasne urodzinki z ziomkami i szwagrem  kratki nie obalic???Ni epogadac? Na gitarze nie pobrzdakac ,o wedkowaniu ni epoklocic sie?Niewyobrazalne.:P

Dodane nie 26 kwi 2009 16:28:32 CEST :
W sumei jednak paczki mnei nie denerwuja ale sylwester i obowiazkowe tanczenie owszem.
Przepraszam paczki  wink

Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.

31

WK napisał/a:

Bedzie taka jak Ty.Powie ,ze nuuuda,powie ,ze sie wpraszaja,powie ,z enie trzeba i takie tam.

Ja w dzieciństwie nie miałam wyprawianych urodzin. Nikt sie nimi nie interesował, poza mamą nikt o nich nie pamietał a mama pracując na 1,5 etetu zwyczajnie nie miała czasu, siły i ochoty na wyprawianie mi urodzin. Może dlatego w dorosłym życiu nie wiem o co sie z tymi urodzinami rozchodzi  wink . A może moje dziecko mając swoje wypragnione, wyczekane uroczystości urodzinowe...będzie mieć inny pogląd w przyszłosci. Pożyjemy, zobaczymy.

"Refleksje pisane piórem anioła"- tomik refleksyjnej poezji, do nabycia w księgarni internetowej Ridero.

Miłego dnia smile

32

Jak nie pokazesz ,ze tez masz "swoje"dni
Dni tylko dla Ciebie to nie licz na to.
Ten dzien chocby,ten jeden jedyny gdzie Ty jestes najwazniejsza.
Nie corka,nie maz a TY.
To Tobie tego dnia maja zrobic sniadanie ,zerwac  paczek lesnych kwiatow, obudzic Cie buziaczkami i dostaniesz laurke z --- bledami pewnie
Koham ciebje mamósiu

ale to beda bledy ortograficzne a nie wychowawcze,bo tych  nie bedzie po takiej laurce

Dodane nie 26 kwi 2009 20:30:16 CEST :
ja to wiem bo mam corke big_smile

Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.

33

WK napisał/a:

To Tobie tego dnia maja zrobic sniadanie ,zerwac  paczek lesnych kwiatow, obudzic Cie buziaczkami i dostaniesz laurke z --- bledami pewnie
Koham ciebje mamósiu

racja WK, 100% bez ale

violka1 napisał/a:

Ja w dzieciństwie nie miałam wyprawianych urodzin

i to sa skutki, teraz przenosisz to na swoją córke ........czas z tym skończyć
jeszcze jest czas aby to wyprostować, jeszcze czas
coraz mniej go będzie ale teraz jeszcze mozesz
potem gdy dzieci będą już na swoim Ty będziesz pamiętać o tym dniu córki
a sama będziesz czekać na przyjazd, moze chociaż zadzwoni .......
ale jak jej tego nie zaszczepisz nie licz na to ......
to ma też powiązanie z życzeniami świątecznymi
to powiązanie to pamięć o rodzicach ...... o ich imieninach, urodzinach czy świetach

Pogodnego dzionka big_smile

34

Oj chłopaki roll zamieszaliscie mi w głowie, obiecuje sie nad tym zastanowić hmm .

Miłego dnia smile

35

Jeżeli nie macie pomysłu jak zorganizować urodziny dla swojej koleżanki , to myślę, że striptizer Rzeszów byłby naprawdę dobry rozwiązaniem.  Z tego co wiem, to w tej firmie  https://www.tancerzerotyczny.pl/stripti … la-mielec/  można liczyć na tego typu usługi, więc moim zdaniem bardzo byłoby się z nimi skontaktować w tej sprawie. Dajcie znać, co na ten temat uważacie