Janusz Świątkowski, super
powinieneś dodać że należy udać sie do spowiedzi. fajna wypowiedz a ile w tym prawdy, fakt ja tylko krytykuje nie robie nic innego, i na tym zamierzam skończyć
sorry Gligli, wiem, że umawialiśmy się inaczej, miałem być cicho, ale wiesz idą święta...
spoko, chyba nie będę zły, ale żeby mi to ostatni raz było !
Nie pozwolę jednak, abyś dalej kłamał, pomawiał i poniżał w oczach użytkowników portalu mnie lub prowadzonej przeze mnie działalności gospodarczej.
ale ja wcale nie mam takiego zamiaru, po 1 nie okłamuje tylko wyrażam moje zdanie na ten temat (prawdę mówiąc nie tylko moje) 2 nie mam zamiaru nikogo oczernić itd odpowiadałem tylko na pytania użytkowników, sorki jeśli tak wyszło starałem sie delikatnie. Cieszę sie również że to wszytko zauważyliście i mam nadzieje że zmobilizuje was to do pracy, taki portal to jednak super sprawa dla regionu ale nie w takim stanie .. (kod jest cacy, możliwości tez są ale projekt / grafika ? fatalnie ) co do działalności to nie moja działka i nikomu źle nie życzę, wręcz mam nadzieje żę będzie lepiej
.
Jeżeli masz do mnie jakieś uzasadnione pretensje, to zapraszam do siebie, a wszystko wyjaśnijmy.
tia 1 "oddawaj dysk"
po za tym jakąś sie bez "Ciebie" obejdę (im dalej tym lepiej), i nie widzę ani jednego powodu byśmy musieli sie spotkać i coś wyjaśniać.
poszanowania dobrych obyczajów
tak to jest prawda ale jak by nie było ja tego nie zainicjowałem, i tak jak by chyba jest niewielu współpracowników którzy mogą powiedzieć że takową zasadę nasz [...]
co przynosi szkodę nie tylko mnie, ale wszystkim moim pracownikom.
pracownicy są spoko (tych co znam, o reszcie nie mogę sie wypowiedzeić) i takich tylko pozazdrościć, doskonale o tym wiesz że żadna moja wypowiedz sie ich nie tyczy.
Z resztą co ja tu będe pisał sam wiesz (jak i ci co sie poznali) co robisz "Ty" co robią inni itd. -> nie widzę sensu by to roztrząsać.
tak prawda... (choć w innym kontekście)
[ Dodano: Wto 03 Kwi, 2007 18:07 ]
aha i zapomniałbym jak owy "Admin" miałby kiedyś chęć jakiejkolwiek współpracy to nie mówię nie (tak przy okazji).
*Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo zgodnie z Art. 54 Konstytucji RP