Odp: Mechanik polecony.
ches nieładnie :neutral: :razz:
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Motoryzacja → Mechanik polecony.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ches nieładnie :neutral: :razz:
A jak ja bym akurat tam przez pasy z dzickiem przechodził ...
pirat drogowe
eee no nie przesadzaj, aż tak szybko to nie jechałem...
hehehe Ches teraz się tłumacz :razz: :smile:
hehehe Ches teraz się tłumacz
No ale nie ma z czego, jechałem sobie powoli i oglądałem yyyyy.... krajobraz :razz: nawet widziałem Lentila jak się wozi po mieście i to samo robi ... hehehhe :razz:
oglądałem yyyyy.... krajobraz
tylko oglądałeś :?: :razz: :smile:
Dunsta, rzeczywiście nie polecam, kiedyś mała Subaru, ukręcił śrubę skręcającą głowicę, po wymianie sforznia wachacza, 5000km, do wymiany, więc kantuje na częściach, ja osobiście polecam Grzybno Szuta, Tusk, blacharz, lakiernik, też...
lub Mój wójek, qzyn szt. 2 rewelacja, robi wszystko... ale nie prowadzi zawodowo,
więc nie podam namiarów
LittleOne
robi wszystko...
ABS też ??
Myślę, że domowym sposobem napewno by zrobił hehe
nic trudnego...
a masz do remontu? ja bym wyrzucił ABS w ogule, tak nie lubie, nie nawidze !! ABSU
Anty Poślizg wyłączam już jadąc na szutrowej drodze... z tym g....m nie wjedziesz pod żadną górkę, tym bardziej w zimie...
jak wyłączyłem co się dało, to spokojnie po polu można jeździć, jak wszystko działa, to nie idzie ruszyć, ani w porę się zatrzymać...
oczywiście, pomaga utrzymać tor jazdy, ale to trzeba prędkość dostosować, tak, by auto nie musiało nam pomagać, ani korygować... robić coś za nas...
a może ja hcę wyrwać z "kopyta" bok zarzucić i jehać dalej... a tu lipa...
Pozdrawiam, LittleOne
a masz do remontu?
Myślę że gdzieś jest przewód uszkodzony
ja bym wyrzucił ABS w ogule
A ja nie, robię dłuuugie trasy i nie raz w zimie ABS uratował mi d...ę
Anty Poślizg wyłączam już jadąc na szutrowej drodze... z tym g....m nie wjedziesz pod żadną górkę, tym bardziej w zimie...
No mi to całkiem nie źle wychodzi :razz:
a masz do remontu? ja bym wyrzucił ABS w ogule, tak nie lubie, nie nawidze !! ABSU
littleone... ty myslisz z esp lub asr..... ABS (antiBlocingSystem) słuzy zapobieganiu blokowania kół przy ostrym chamowaniu lub sliskiej nawierzchni... nie ma nic to wspołnego z twoim
a może ja hcę wyrwać z "kopyta" bok zarzucić i jehać dalej... a tu lipa...
Dobrze mówisz Lentil... :smile:
Dobrze mówisz Lentil
Lentil zawsze dobrze prawi :grin:
ale ja wiem, no cóż Wy teraz...
nie lubię żadnych z tych wynalazków...
Wiesz a piszesz o czym innym ale ok....
a ty piszesz o hamowaniu przez "CH" i ktory lepszy??
Czasy się zmieniają, ludzie też Dajcie, proszę namiary na kogoś solidnego i w miarę taniego z kompem do samochodu oraz jakiegoś mechanika z Kartuz lub okolic
Dajcie, proszę namiary na kogoś solidnego
na Kościerskiej przed sklepem motoryzacyjnym w prawo i zaraz za sklepem warsztat pan Markowski
polecam tego Pana
przekonałem sie na własnej skórze, nawet 'drobne' z pozoru sprawy lepiej naprawiać u fachowca
niz 3 razy z nimi jeżdzić po różnych okazjonalnych a potem i tak do fachowca w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Na gs-ach jest zakład PIK, fachowa, dobra obsługa, która nie wciska kitów i nie naciąga na kasę. Polecam. komp też mają.
Natomiast nie polecam magiców, przy wymianie rozrządu uszkodzili mi kolektor ssący i nie poczuwali się do pokrycia chociażby połowy kosztów naprawy, oddali uszkodzony samochód. I pana, który ma zakład na terenie byłego Veritasu, olewający stosunek do klienta i krętactwo, mój samochód stał otwarty przez weekend i każdy miał do niego dostęp
PiKa juz nie ma, ma to inny wlasciciel. Co do Magicow, to nie zgodze sie z poprzednia opinia, jedyna firma ktora potrafi instalacje naprawic, w przeciwienstwie do kartuskich wyrobnikow. Jesli mialbym polecic kogos uczciwego i naprawde dobrego, to polecam mechnika majacego warsztat przy wjezdzie do Puzdrowa. Wlasciciel naprawde mnie zaskoczyl.... dostalem kopie faktury zakupowej (abym wiedzial co zmieniano) i doliczyl koszt robocizny.
Jak nie ma PIKa? jak ostatnio do nich dzwoniłam, a w sierpniu naprawiałam tam auto.
Ano nie ma. Jest teraz firma TOM
A ja polecam Pana Zenka z Przodkowa, ma warsztat na przeciwko kościoła, naprawia mi samochody od lat i zawsze solidnie i nie drogo wszystko było zrobione...
Witam.
Zastanawiam się komu powierzyć moje autko - mam do wymiany pasek rozrządu i uszczelnienie przy wale popychaczy.
Poważna sprawa - tego nie może robić żaden UCZEŃ !!!
Orientuje się ktoś ile może ta operacja kosztować?
502-234-925 -> konkretny, poważny gość , dzwoń i pytaj
pozdrawiam
Ano nie ma. Jest teraz firma TOM
Jak nie ma pika jak jest i nie ma tam zadnego toma chyba ze obok bo PIK byl i jest bo nawet jutro daje tam autko i tak przy okazji polecam ten zaklad naprawde fachowa obsluga fachowe doradztwo i wszystko zawsze super zrobione
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Motoryzacja → Mechanik polecony.
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB