76

Odp: Mechanik polecony.

Baranowski tez do tanich nie nalezy, wiem z wlasnego doswiadczenia, ale zapytac mozna:)

77

Hmm ja na ceny nie narzekam... nie wiem smile
Za to nie polecił bym już Markowskiego. Odkąd uczniowie zaczeli tam naprawiać bez nadzoru, nie oddaję tam samochodu. Parę lat temu łożysko koła wbili mi na chama przez co huczało gorzej niż to, które miałem, a znajomemu w maździe iskrami po jakimś szlifowaniem czy cięciem metali zniszczył cała szybę od strony kierowcy. W obu przypadkach chłop nie potrafił powiedzieć nawet słowa "przepraszam". Do tanich też nie należał ale jak coś ma być zrobione dobrze to musi kosztować i jestem w stanie zapłacić więcej.

78

arterial napisał/a:

W obu przypadkach chłop nie potrafił powiedzieć nawet słowa "przepraszam". Do tanich też nie należał ale jak coś ma być zrobione dobrze to musi kosztować i jestem w stanie zapłacić więcej.

Przecież ktoś kto nie ma żadnej kultury osobistej nie używa takiego słownictwa. Za to super potrafi blokować drogę, przyspieszać podczas wyprzedzania itd.

79

Witam. Widzę, że nie źle tu rozpisaliście się o mechanikach. Z mojej strony mogę polecić JB Service. Od dłuższego czasu naprawiam autko w tym zakładzie i naprawdę narzekać nie mogę ani na obsługę, ani na ceny. Solidni i rzetelni mechanicy!

80

I tak trzymaj!

-- // --

81

swoją skodę naprawiałem w JB Service w Zukowie. poszło wspomaganie. szybko sobie poradzili. Szerokiej drogi kierowcy:).

82

Czy silnik też tam remontują? Szukam właśnie dobrego warsztatu żeby mi ktoś wyremontował. Dobrze jak by tez mieli lawetę.

83

Zaufany mechanik? Sprawdź dobry warsztat w Pruszczu Gdańskim,
przy ulicy Krótkiej 13. Szanujesz czas, pieniądze swe? Zobacz ofertę.
Pod adresem [moderowane] wszystko jest wypisane co i jak.
Ponad 100 pozytywnych opinii w dobrym mechaniku.
Zapraszamy.

84

Czy ktoś z Was korzystał już z usług Carmont? Oni specjalizują się w Mitsubishi Pajero i L200. Pytam, bo ja ostatnio korzystałem i jestem bardzo zadowolony. Nie wiedziałem nawet, ze w mojej okolicy sa tacy fachowcy. Z Bytowa do Parchowa mam niedaleko, a ekipa daje radę! Mega robota.

85

Krystek, ja też zostawiam u nich auto. Generalnie słyszałem, że nie tylko osoby z okolicy naprawiają o nich. Nic dziwnego, moim zdaniem, mi się jeszcze nie zdarzyło zanieść na nich. Zawsze dostawałem jasną informacje o cenie i terminie - nieprzekraczalnym zwykle. Ale najlepsze jest wg mnie to, że specjalizują się w wąskiej branży Mitsu, dlatego potrafią szybko zdiagnozować problem i go naprawić.

86

POLECAM:

Mechanika pojazdowa. Obsługa silników, rozrządów, sprzęgieł, zawieszeń, układów hamulcowych. Wymiana płynów, olejów, uszczelek, głowic, świec, amortyzatorów, sprężyn. Kontrola i wymiana układów wydechowych.

[moderowane]

[moderowane]

87

POLECAM:

hmmmm ...... no nie wiem
nie byłem ale podejrzanie to wygląda skoro thc_303 tak agresywnie zasypuje forum reklamą.....

Pogodnego dzionka big_smile

88

My mieliśmy wielki problem z maszynami rolniczymi, ciągle jakieś usterki. Mechanik polecił nam ciągniki i wyposażenie firmy SaMASZ. Odkąd zainwestowaliśmy i kupiliśmy nowy sprzęt, jest dużo lepiej.

89

http://ii.forum.mojeosiedle.pl/0b/8e/op_855.jpg