Mnie krew jasna zalewa.... i była bym wdzięczna, gdyby admin naprawdę coś zrobił z tym forum... jak już ktoś pisał a ja potwierdziłam wyżej
to całe "ładowanie się strony" NIC nie daje, bo może to ja dziwna jestem, ale lubię stronę czytać od góry, a nie od dołu... który zdążę przeczytać jeszcze zanim to cholerstwo na górze mi zniknie :evil:
druga rzecz, to wspaniałe "nie określono typu postu"... tylko dzięki temu tracę tyle czasu [fakt faktem, zawsze korzystam z "szybkiej odpowiedzi", ale jak pisałam odpowiedzi "normlanie" to też mi to wyskakiwało] ale muszę się cofnąć, skopiować to co napisałam, aby tego nei stracić, odświerzyć stronę aby sprawdzić, czy to się aby jednka nie zapisało, jeśli nie to znów to napisać... i oczywiście kończy się to powodzeniem, tylko jeśli znów nie wyskoczy mi "nie określono typu postu" ;]
poza tym chyba na żadnej innej stronie nie muli mi tak przeglądarka jak na tym forum...
edit, chcę to słać i co?!?! INFORMACJA, NIE OKREŚLONO TYPU POSTU! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
„... jeśli jedna osoba ma urojenia, mówimy o chorobie psychicznej... gdy
wielu ludzi ma urojenia, nazywa się to Religią..."