taaaaaakkk, zaczynaaaaamy, a co, nie zniesiesz konkurencji?
myślę nad wycofaniem się z branży (ile można, Admin i tak ma nas w 4 literach) ;]
A ilu użytkowników byłoby zadowolonych :mrgreen:
i gligi nie miałby na co narzekać ;]
A mnie się wydaje, że skoro portal jest taki wspaniały i cudowny to wszystko powinno w nim wspaniale i cudownie DZIAŁAĆ łącznie z forum.
tylko w umyśle autora jest taki cudowny.
admin powinien zainwestowac w sprzęt skoro
zmienić firmę hostingową, kiedyś chciał to postawić na neostradzie (można sie śmiać), więc lepiej będzie dla nas jak się za to nie będzie zabierał, niestety z porad nigdy nie skorzystał a i wyznaje politykę "nie lubię płacić ale lubię mieć problemy", swoja drogą skrypt forum sam od siebie generuje sporo błędów nie wiem czemu nie znam się na tym, może jest źle zainstalowane (na pewno jest źle przeniesione). Ale tak to jest jak robią profesjonaliści
W statkach kosmicznych też zdarzają się awarie
dokładnie każdemu zdarzają się awarie, nawet najlepszym... ale tu jest jedna wielka awaria
czytać nikt jeszcze nie naprawi.
I jeszcze jedno czy nie można by przedłużyc czasu na edytowanie posta? Niestety niekiedy strona tak długo się ładuje, że nie zdążę tego posta zedytowac.
uroki serwera w USA
przyznam sie że sporo z wymienionych problemów jakoś mnie nie dotyczy....... ciekawe dlaczego ?
z przykrością przyznam że mnie tylko nieliczne, ale ja to jestem ja ;]
GITS, tylko że nic z tych prac nie ma... odpuść sobie albo załóż inny temat.
[ Dodano: Pią 29 Cze, 2007 12:48 ]
i znowu qrde...
Admin B, ja wam mówię to jego wina
bo on zawsze wie lepiej, a to teraz ma ! a ciach
(wybaczcie ale to sie już robi śmieszne...)
*Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo zgodnie z Art. 54 Konstytucji RP