Odp: co się stało z portalem??
Witajcie.
Co się stało z portalem. Problemy z hostingiem?? To kartuzy.info schodzi na psy, porządnego hostingu nie można załatwić !!??
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Portal Kartuzy.info, Portal Koscierski.info → co się stało z portalem??
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie.
Co się stało z portalem. Problemy z hostingiem?? To kartuzy.info schodzi na psy, porządnego hostingu nie można załatwić !!??
Problem z dostępem wynikał z kilku problemów, które, mam nadzieję, zostały już całkowicie rozwiązane. Przenieśliśmy się na nowy, szybszy, mniej obciążony serwer, co pozwoli na szybkie ładowanie stron i brak problemów z białymi stronami.
No, a już myślałam, że to moim gratem (czyt. komputerem) znów coś nie tak.
Problem z dostępem wynikał z kilku problemów, które, mam nadzieję, zostały już całkowicie rozwiązane. Przenieśliśmy się na nowy, szybszy, mniej obciążony serwer, co pozwoli na szybkie ładowanie stron i brak problemów z białymi stronami.
ale dalej wszytko jest w USA.... co za koszmar...
Znajomi się śmieją że znowu WS kogoś pozwie za to że portal nie działa ;]
[ Dodano: Nie 30 Wrz, 2007 20:15 ]
Could not connect to smtp host : 110 : Przekroczony czas oczekiwania na połączenie ;]
No, a już myślałam, że to moim gratem (czyt. komputerem) znów coś nie tak.
Ja też myślałam ,że to mój kompek zamula, uff na szczęście nie
najgorzej jak się człowiek do czegoś przyzwyczai :razz:
gdy zabawek zabraknie to jest tak jakoś ........ :shock:
najgorzej jak się człowiek do czegoś przyzwyczai
No to fakt, normarnie to forum wciąga :smile:
no ja już 2 razy miałem
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User wise_php has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/wise/public_html/inc/config.php on line 147
zabójcze, teraz wychodzi jaki amator robił ten portal ;] nie no wybaczcie ale dla mnie to jest śmieszne ;]
BTW: ktoś jeszcze się dziwi że WS dostało nakaz eksmisji jak bylo u mnie ?
[ Dodano: Nie 30 Wrz, 2007 22:23 ]
ten badziew sie wlecze jak kilo gwoździ po dnie oceanu...
no nie wiem czy ten nowy serwer jest szybszy i leprzy, chodzi mi o wiele wolniej niz poprzednio, i ciagle te BIAłE STRONY :???:
ciagle te BIAłE STRONY
jeszcze nie miałem... ale wlecze się strasznie.
A już myślałem, że to C/B/A... czy Kwa, Kwa....
Jak na razie działa ... a to już coś po .... "białych stronach"...
Spokojnego / Optymizmu !!!
[ Dodano: Pon 01 Paź, 2007 09:32 ]
a jednak:
Could not connect to smtp host : 110 : Przekroczony czas oczekiwania na połączenie
Po czym ... po ponownym wysłaniu informuje o niemożności wysłania dwóch takich samych wiadomości...
U mnie jak na razie jest (odpukać :mrgreen: ) ok. Całkiem nieźle śmiga i jeszcze nie było żadnej białej strony
Trochę optymizmu proszę
nie no spoko tyle lat minęło to się juz ludzie przyzwyczaili ;]
to się juz ludzie przyzwyczaili ;]
Ja tez się już przyzwyczaiłam.
Could not connect to smtp host : 110 : Przekroczony czas oczekiwania na połączenie
ja też to mam :evil: i nadal nie można wysłać PW, ani nie dostaje w dalszym ciągu powiadomień o odpowiedziach na posty :evil:
a to ja też mam :???:
chestero napisał/a:
Could not connect to smtp host : 110 : Przekroczony czas oczekiwania na połączeniea to ja też mam
No ja też, ale wystarczy cofnąć[bynajmniej u mnie] i wszystko oki
[ Dodano: Pon 01 Paź, 2007 14:17 ]
i odświeżyć stronę
Ja tam nawet nie cofam tylko jade dalej bo post i tak dodaje :grin:
Ja tam nawet nie cofam tylko jade dalej
No faktycznie tak jest szybciej :mrgreen:
no ;]
tak se patrze na load na jedna maszynę u mnie
Server Load 0.01 (2 cpus)
i jest spox do 200 wytrzymuje w miarę normalnie podczas testów. A jest na niej ponad 80 kont w tym strony które maja nawet po 200 tyś odsłon dziennie (np. overclock.pl), no ale to jest strona, z możliwościami i niezawalająca sprzętu a nie takie ... "coś"
chwała nowym prockom intela
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Portal Kartuzy.info, Portal Koscierski.info → co się stało z portalem??
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB