Odp: co się stało z portalem??
Proszę o informację, czy pojawia się jeszcze błąd "Could not connect to smtp host : 110".
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Portal Kartuzy.info, Portal Koscierski.info → co się stało z portalem??
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Proszę o informację, czy pojawia się jeszcze błąd "Could not connect to smtp host : 110".
tak pojawia sie -własnie przed momentem to miałam
[ Dodano: Pon 01 Paź, 2007 14:58 ]
o i teraz też
Ja też to mam...
Spowolnienie działania forum i komunikat podczas dodawania postu jest spowodowane problemami z serwerem SMTP. Postaramy się to szybko usunąć.
test2
No niestety za szybko się ucieszyłam. Właśnie przed chwilą po wysłaniu posta też pokazał mi się taki komunikat
Could not connect to smtp host : 110 : Przekroczony czas oczekiwania na połączenie
To pewnie taki "zamiennik" białych stron
Noo białym stronom się znudziło to podesłały kolegę :mrgreen:
czyli nowy temat" Could not connect to smtp host : 110 : Przekroczony czas oczekiwania na połączenie" nie no żartuje, będe dobrej myśli, nie będe już narzekać
[ Dodano: Pon 01 Paź, 2007 17:00 ]
noo ale to szybko wskoczyło i bez żadnego błędu :grin:
[ Dodano: Pon 01 Paź, 2007 17:01 ]
i to też :mrgreen: :razz:
Wyłączyłem powiadomienia e-mail - generowały zbyt duże obciążenie serwera poczty (kilka tysięcy listów dziennie) - nie powinien więc pojawiać się komunikat "Could not connect to smtp host ". Poza tym wprowadziłem kilka innych drobnych poprawek na forum. Proszę o zgłaszanie wszelkich błędów.
no to co to za serwer, który nie może spełniać swojego zadania... ?
no to co to za serwer, który nie może spełniać swojego zadania... ?
tani... tani.. swoją drogą dobre pytanie. A ten bad nie wynika z zawalenia exima (odpowiada za pocztę). Warto sie przyjrzeć
set_time_limit
max_execution_time
max_input_time
[ Dodano: Pon 01 Paź, 2007 18:07 ]
kilka tysięcy listów dziennie
z forum ? jaasne... chyba że jest tu aż taki bałagan. 10 tyś maili dziennie wytrzymuje celeron 2.0 z 512 ramu. może nie radzi sobie mega super ale radzi.
A u mnie jak na razie wszystko gra,ale nie cieszę się za szybko,bo znowu mi zacznie nie działać :razz:
A u mnie jak na razie wszystko gra,ale nie cieszę się za szybko,bo znowu mi zacznie nie działać
No właśnie ja zawsze jak napisze że wszystko chodzi dobrze,
to zaraz wyskakuje jakiś błąd :neutral:
[ Dodano: Pon 01 Paź, 2007 18:15 ]
chociaż zaryzykuje .....narazie wszystko gra
to napiszcie jak już będziecie miały problem...
Kreciku drogi, dlaczego w każdej wypowiedzi Gligiego widzisz przytyki? Skoro inni mają prawo pisać o "bele czym" to on chyba ma prawo wyrazić swoje zdanie na temat? Admin coś napisał, on ma co do tego wątpliwości i mi np. odpowiada to, że się tymi wątpliwościami z nami [ze mną ] podzielił.
widocznie on ma taki sposó na wyrażanie swojego zdania, przecież nie będziemy kazali zmieniać mu charakteru i sposobu bycia ze względu na forum...
Ale przecież on zawsze jest sympatyczny, nawet jak wytyka
no bo jest co nie co wyłączone ;]
to u mnie też je gitara ;]
Ja wolałbym jednak, aby dzielił się dobrą radą.
Na przykład jak ustrzec sie takich, czy innych błędów.
Ja też bo na pewno z takich rad bym skorzystała.
Zgadzam się z Krecikiem - mnie też się niektóre rzeczy na forum nie podobają, uważam że jest ono w pewnym stopniu niedopracowane technicznie, ale nie ma co narzekać tylko zastanowić się jak rozwiązać problem.
Rozumiem że Gligamesh ma jakieś zadawnione urazy z Adminem, ale bez przesady. Ta ciągła krytyka i moim zdaniem pewne "wywyższanie" się Gligamesha staje się po prostu nudne.
Ale przecież on zawsze jest sympatyczny, nawet jak wytyka
grrr :>
krecik, może wytykam temu że 15 latkowie zakładają lepiej zrobione portale i fora, no i działające. Zwłaszcza że firma uważa się za mega profesjonalną...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Portal Kartuzy.info, Portal Koscierski.info → co się stało z portalem??
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB