76

Odp: Sprzedam - odkupię ..... suknię ślubną.

Czes ale uważaj bo kupując suknię z panna młodą jeszcze gratis ci tesciwoa wcisna...

Wiesz... dobra teściowa nie jest zła tongue jedni wolą córkę inni matkę tongue

Ściemnianie to opanowałeś dosyć dobrze

Ale ja piszę tylko prawdę i to całą prawdę tongue

77

Ale ja piszę tylko prawdę i to całą prawdę

To dobrze. big_smile Pamiętaj, że ja pamiętam naszą ostatnią rozmowę... big_smile big_smile big_smile

Nie wszystko co pozytywne jest legalne. Nie wszystko co takie legalne, pozytywnym jest.

78

Pamiętaj, że ja pamiętam naszą ostatnią rozmowę... big_smile

Jasne, jasne ja też pamiętam smile bilety już kupuję tongue

79

big_smile

Nie wszystko co pozytywne jest legalne. Nie wszystko co takie legalne, pozytywnym jest.

80

http://kartuzy.info/index.php?m=5&kat=24&id=11577

81

Witam, sprzedam suknię ślubną firmy Gala model Damita- model 2008. Suknia koloru łamanej bieli wpadająca w ecru. Suknia była kupiona prosto z salonu, w stanie bdb. Na wysoką kobietkę około 1,75cm i 5 cm obcas. Można oczywiście poddać ją lekkiej modyfikacji. Gratis oddaję buty srebrne obcas 5 cm firmy Street rozmiar 39, diadem srebrny, bronsoletka srebrna z salonu Bijou Brigitte oraz dodatkowo stanik pod sukienkę ( nowy z metkami- nieużywany, na silikonie) rozmiar 75 d firmy Caprice. Sukienka do obejrzenia oraz przymiarki w Kartuzach. Dodatkowo załączam link do obejrzenia sukienki:
http://www.bellissima.pl/gala.php?s=11.damita
Dodatkowo prześlę zainteresowanym zdjęcia.
Naprawdę polecam!
tel. 698 680 981

82

hmmmm to widzę że teraz takie suknie są w modzie smile
nawet mi się podoba smile

Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi zawodu; przyjdzie - zrobi niespodziankę....

83

Cześć. Mam do sprzedania piękną suknię ślubną - biała, rozm. 38-40, trzy częściowa, welon gratis.

84

zdjęcie mogę przesłac na meila, piszcie gwiazda1327@vp.pl

85

Oj, Jolka  roll
Przecież jest już w tym dziale identyczny temat w którym stare Panny Młode próbują znaleźć chętnych na swoje sukienki ślubne

http://kafo.pl/viewtopic.php?id=9108

Wystarczy właśnie tam umieścić zdjęcia swojej i nie powielać tematu....
Ogłoszeń tego typu jest w każdej gazecie od zatrzęsienia.
Jeżeli zależy Ci na szybkiej sprzedaży, to umieść zdjęcia swojej sukienki.
Tak "w ciemno" kupca nie znajdziesz, bo nie jest to aż tak deficytowy towar.
Nic nie napisałaś ani o cenie, ani z czego uszyta sukienka (z grempliny, czy z jedwabiu)  big_smile lol

86

jak da rade zmodyfikowac forum weselne to  takie posty bedą miały swoj dzial wiec bedzie ok

[img]http://img641.imageshack.us/img641/7379/awatari.jpg[/img]

87

kurcze a ja bym kupił tylko rozmiar nie ten roll

W życiu piękne są tylko chwile.

88

videotom napisał/a:

takie posty bedą miały swoj dzial wiec bedzie ok

Ależ oczywiście wink
Dotąd też tak było.
Tyle tylko, że w tym dziale o wdzięcznej nazwie "WESELNIK" jest już temat o identycznej nazwie: "Sprzedam suknię ślubną"
Zamiast zakładać nowy wątek, wystarczy swoją ofertę sprzedaży umieścić w już istniejącym... wink

89

Czekam i czekam na efektywne działanie nowego moda tego działu i......nic się jakoś nie dzieje.
Czyżby "słomiany zapał" ? tongue

90

jak narazie brak odzewu na pomysły sad

[img]http://img641.imageshack.us/img641/7379/awatari.jpg[/img]

91

rozmiar 36/38, uszyta na zamówienie, UNIKAT takiej na 100% nie znajdziesz nigdzie indziej, gorset zapinany na guziczki z kryształkami swarowskiego, GRATIS welon, bolerko i rękawiczki, po czyszczeniu chemicznym, naprawdę gorąco polecam (ubrana tylko raz). zdjęcia przesyłam na maile. piszcie ewa.18@buziaczek.pl cena 400 zł

92

videotom napisał/a:

jak narazie brak odzewu na pomysły

czegos tutaj nie rozumiem
miałeś rozmaiwiać z włascicielem portalu...... takie były ostatnie ustalenia
dzisiaj pytałem  czy kontaktowałeś się ..... nie
to jak brak odzewu ?
przykro mi to stwierdzić ale wygląda na słomiany zapał ......
trudno, skoro tak  szukamy nadal osoby do poprowadzenia tego działu
najlepiej gdyby to była osoba prowadząca taką działalność ........ wideo filmowanie lub robiąca fotki na weselach
jakby nie było to darmowa reklama działalności na forum ........ tongue
może jakaś  osoba  z 3-miasta ...... skoro miejscowym nie pasi wink

Pogodnego dzionka big_smile

93

trudno, skoro tak  szukamy nadal osoby do poprowadzenia tego działu
najlepiej gdyby to była osoba prowadząca taką działalność ........ wideo filmowanie lub robiąca fotki na weselach
jakby nie było to darmowa reklama działalności na forum ........ tongue

Tylko po co wciskać na  forum kolejną reklamę? Osobiście uważam że ten dział powinien prowadzić ktoś kto nie czerpie zysków z działalności nazwijmy to ogólnie okołoweselnej.  To przynajmniej będzie próbą zagwarantowania bezstronności w wątkach o kamerzystach ślubnych i fotografach. Na początek proponuję wrzucić wszystkie tematy o salach weselnych w jeden wspólny np. "opinie o lokalach". Są moderatorzy na forum więc jaki problem aby któryś z nich zaopiekował się działem weselnym? No chyba że chcecie ukierunkować forum na działalność ogłoszeniowo-reklamową. W takim razie życzę powodzenia. Obawiam się tylko że udzielać się będzie coraz mniej osób.

94

zgadzam sie z apturem tylko
jak na razie  mode nawet admin mojej kategorii nic nie moze zrobić z wyjątkiem pilnowania aby nie było powtórek lub obraźliwości
to forum nie pozwala, jak na razie na dzielenie wątków czy łączenie
nawet z postem można tylko poprawić lub usunąć, oddzielić czy przenieść nie można
pomysł videotoma bardzo mi osobiście sie podobał
rozdział tematu głównego na dziesięć pod tematów jakby -  każdy dotyczący innego zagadnienia
nie wnikam dlaczego nic z tego nie wyszło
jednak w czasach obecnych trzeba pogodzić komercje  z forum
chociażby po to aby nadal istnieć...... tongue

Pogodnego dzionka big_smile

95

Ja również mam do sprzedania TANIO śliczną suknię ślubną, rozm.38/40, 1-częściowa, kolor ecru, kupiona w salonie, jestem jej I właścicielką. Suknia jest naprawdę piękna, ma odpinany krótki tren, halka na kole, dodaję welon. Więcej informacji pod nr GG 5963883:D

96

Sprzedam sukienkę ślubną jednoczęściową -  z tyłu wiązana co daje możliwość regulacji, na dole koronka z kamieniami Svarowskiego, bolerko i halka z kołem gratis,  kolor - biały, rozmiar 36-38 z możliwością przeróbki. Miejscowość Sierakowice. Cena 800 zł, stan idealny, 1 właścicielka

Dodane pon 29 cze 2009 09:47:19 CEST :
Sprzedam sukienkę ślubną jednoczęściową -  z tyłu wiązana co daje możliwość regulacji, na dole koronka z kamieniami Svarowskiego, bolerko i halka z kołem gratis,  kolor - biały, rozmiar 36-38 z możliwością przeróbki. Miejscowość Sierakowice. Cena 800 zł, stan idealny, 1 właścicielka. tel. 668469982   
zdjęcia: http://www.we-dwoje.pl/snieznobiala;;bolerko;-;1;wlascicielka,ogloszenie,31203.html lub na email

97

Witam, mam do sprzedania suknię ślubną z kolekcji Gala model Aceline, zakupioną w lipcu tego roku, rozmiar 38, na wzrost 165cm + 5 cm obcas. Suknia koloru białego,jednoczęściowa, zapinana na zamek, którego zupełnie nie widać. Jest po czyszczeniu chemicznym, stan oceniam na bardzo dobry.
Link do strony producenta http://www.galasuknieslubne.pl/sweet08.html#
Zanteresowane osoby proszę o kontakt, twixik2@hotmail.com

98

sprzedam suknie ślubną dwuczęściową. szyta w salonie TYSZKIEWICZ, biała, rozmiar 36/38 Gorset z koronką z cekinami-wiązana z tyłu(możliwośc regulowania rozmiaru) dół sukni jest obszyty tą samą koronką, z boku upięty delikatny kwiat. suknia była raz ubrana, nie jest uszkodzona. +rękawiczki z wstawkami koronki. ŻUKOWO cena 1 500 (do negocjacji) osobą zainteresowanym moge wysłac zdjęcia    kamikamisia@wp.pl

99

mam sukienkę na sprzedaż: białą z elementami koronki, rozmiar 38.

poniżej podaję link:
http://kartuzy.info/index.php?m=5&kat=24&id=39131

Chętne osoby zapraszam do przymiarki smile smile smile

100

Witam,
mam do sprzedania suknię kupioną w salonie Lisa Ferrera w Gdyni - model DEMETRIOS 925. Biała, rozmiar 42-44 na wzrost 170 cm + obcas z trenem podpinanym na guziczki. Jestem pierwszą właścicielką sukni. Kosztowałą 3030zl, ja proponuję 1200zl. Jest niezniszczona i oczywiście od razu po ślubie była wyczyszczona.
Jest naprawdę piękna, a dziewczyny w większym biustem z pewnością docenią jej wygodę ;-)

Zdjęcia mogę wysłać na maila.
Zapraszam również do przymiarki na terenie trójmiasta.