1

Odp: Zespół na wesele

Ja polecam Wam z całego serca ten zespół: http://secondheaven.pl/
Wokalistka ma cudny, silny głos a chłopcy świetnie grają. Maja własne światła, nagłośnienie, wiele instrumentów.
Wychodzą do gości, śpiewają dla "wszystkich". Pod koniec gdy na parkiecie zostaje już tylko młodsza część gości to i stare, dobre rockowe kawałki można usłyszeć i poszaleć.
Gdy wychodziliśmy po błogosławieństwie z mieszkania-ona stała na klatce i śpiewała jakąś religijna pieśń-byłam przejęta i nie pamiętam jaką. Zapamiętałam jednak myśl-gdzie ona ma mikrofon, takim mocnym głosem śpiewa...Nie miała nagłośnienia-to sama "natura"...
Goście weselni byli pod wrażeniem, nawet ci którzy twierdzili ze wokalistki to "piszczały" i nic dobrego z tego nie będzie zmienili zdanie już po kilku utworach.

2

To prawda, udany zespół to połowa sukcesu, druga połowa to kuchnia z obsługa. Jesli chodzi o zespół to moge polecić na pw, niedrogi z tego co się orientuję i bardzo dobry. Poleciłabym ten co mi na weselu grał ale wstyd się przyznać....zapomniałam nazwy :oops:  :razz: .

"Refleksje pisane piórem anioła"- tomik refleksyjnej poezji, do nabycia w księgarni internetowej Ridero.

Miłego dnia smile

3

Bardzo polecam też zespół Sami swoi. Byłam na weselu które prowadzili i też jest bardzo ok. :mrgreen:

4

Bardzo polecam też zespół Sami swoi. Byłam na weselu które prowadzili i też jest bardzo ok.

Heh też miałam okazje bawic się przy ich muzyce......byłooo superrrr :mrgreen:

Każda chwila to szansa, aby wszystko zmienić.

5

a ja się bawiłam przy wielu zespołach i stwierdziłam że zespół to połowa sukcesu dobrej zabawy-trzeba jeszcze odpowiednich "gości" - mieć kogo "rozbawiać :mrgreen:
a najbardziej podobał mi się zespół -jak oni się zwali- "lotos" czy jakoś tak z "naszych" rodzimych Kartuz :mrgreen:

[ Dodano: Pon 22 Paź, 2007 14:31 ]
Ps. nie wiem czy jeszcze graja ale wydaje mi się że tak-może ktoś z was wie na 100% :?:

Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi zawodu; przyjdzie - zrobi niespodziankę....

6

Lotos gra  i to coraz lepiej

kontakt do nich

tel. 694-533-123

polecam

[img]http://img641.imageshack.us/img641/7379/awatari.jpg[/img]

7

Lotos gra i to coraz lepiej

a widzisz nie wiem czy da się jeszcze lepiej wink  ale super :mrgreen:
przy nich to się ubawiłam :mrgreen:
Dzięki za kontakt pewnie się przyda nie tylko mi :mrgreen:

Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi zawodu; przyjdzie - zrobi niespodziankę....

8

Witam wszystkich!
Czy ktoś zyczliwy mógłby powiedziec mi cos na temat Zespółu Relax z Kiełpina? Poszukuję na weselisko...

9

zespół super. kilkanaście razy byłem na imprezach gdzie grał aż miło. ma facet doświadczenie, jednak terminy pewnie zajete daleko na przód.

10

Witam wszystkich!
Czy ktoś zyczliwy mógłby powiedziec mi cos na temat tego zespołu? Poszukuję na weselisko...

kilka razy miałam okazje bawić się przy tym zespole...polecam jak najbardziej...zespół nie do pobicia... :grin:

hejka wszystkim

11

monika[/b], "]zespół nie do pobicia... :grin:

tak ? .......  to od razu trzeba bić  :?:
i do tego silni że "nie pobicia" ....... pewnie trenują  :razz:  lol

irena123 - witaj na forum, dobrej zabawy  lol

Pogodnego dzionka big_smile

12

monika[/b], "]zespół nie do pobicia... :grin:

tak ? .......  to od razu trzeba bić  :?:
i do tego silni że "nie pobicia" ....... pewnie trenują  :razz:  lol

ojjjjj tam..... :grin: poprostu fajny zespół i tyle...

hejka wszystkim

13

Ja też słyszałam o tym zespole same dobre rzeczy-szkoda że sama ich nie słyszałam :???:
ale może jeszcze będzie okazja wink

w każdym razie mi też wiele osób ten zespół polecało na każdą okazję :mrgreen:

14

Miałem okazję bawić się ze swoją kobietą na weselu małej Ani i powiem szczerze - kapela 1sza klasa !!! Super muza, świetny elvisowski wocal i bardzo dobry kontakt z bawiącymi się.

POLECAM - 100% POZYTYW

15

kapela 1sza klasa

dokładnie takie same słowa o nich usłyszałam od znajomych :mrgreen:

Ps. rychu123 witaj na forum i miłego klikania :mrgreen:

16

Nie wiem ale zalatuje mi tutak reklama .. ale to tylko chyba moje wrazenie....

[img]http://img385.imageshack.us/img385/5125/46277860iv8ez2.gif[/img]

17

wiele razy byłem na weselach z tą kapela i wiele innych kapel widziałem w akcji bo też zarabiałem na weselach  wink  Relax jest dobrym zespołem, od tamtego czasu zapewne się zmieniło ale po wypowiedziach sądzę, że nie ubyło im niczego. Największym atutem jest kontakt z ludźmi - wokalista ma gadanego :grin:  Jednak ja polecałbym po prostu jakiegoś DJ na wesele. Byłem na takim rok temu, facet był z Gdyni. Miał wszystko czego można by zapragnąć, ludzie nawet nie zauważyli, że nie ma orkiestry. Gościu tak prowadził to wesele, że przy stole nie siedział nikt, a to się rzadko zdarza. Super muza na każde życzenie, nie do podrobienia prowadzenie no i cena podobna  wink

18

oj tak, jestem tego samego zdania

wietny elvisowski wocal

hmmm.. nie przypominam sobie, żeby Elvis dawał taki akcent na "r" jak Sławek  :razz:

bawiłam się na jednym weselu, które obsługiwał Relax, muszę powiedzieć, że bawiliśmy się z mężem rewelacyjnie
natomiast moi przyjaciele, którzy również bawili się przy jego muzyce, ale na innym weselu, byli zmęczeni walczykami i poleczkami

wiadomo, są gusta i guściki, więc nie wszystkim musi się podobać,

muzyka na wesela jest na pewno dobierana do wieku większości weselników i do gustu pary młodej, więc jak sobie zażyczą poleczki i inne takie, to trudno, wtedy tylko czysta pomaga się zRELAXować

ale jedno co wiem, to że Sławek bardzo się ceni :mrgreen:

19

AniaF[/b], "]Lentil napisał/a:

oj tak, jestem tego samego zdania

od samego początku wątku tak jest
jednak w tym temacie, jeżeli z głową prowadzona akcja reklamowa ......... to może komuś pomóc w wyborze graj kapeli na weselisko
dlatego to pozostawiliśmy ....... aby z głową to robili  :razz:  lol

20

A jak już jesteśmy przy temacie wesel to może był ktoś na weselu w Złotej Jesieni w Kartuzach, ja byłem na weselu małej Ani i było rewelacyjnie, jedzenie wypas
Proszę o opinie

21

witam ponownie, nie chodzi mi o reklamowanie jakiegokolwiek zespołu. Chciałam sie tylko poradzić....Jak znacie jakies inne godne polecenia zespoły, to proszę o poradę wink Usłyszałam kiedys o tym zespole i tyle...Słyszałam tez o zespole Pulsar z Kartuzy- może tu tez ktos sie wypowie? :grin:

22

prostu jakiegoś DJ na wesele

My mamy na poprawiny zajefajnych DJ z pruszcza.... samisoba juz mnie przekonali i sprzetem.. ale sam tez musiałęm na własne oczy zobaczyc co gdzie i jak....I byłem zobaczyc na weselu w LUKULUSIE jak akurat grali i powiem ze naprawde ekstra.. bardzo byłem pozytywnie zaskoczony.. mam nadzieje ze i na moim sie sprawdza tak samo....

jednak w tym temacie, jeżeli z głową prowadzona akcja reklamowa ......... to może komuś pomóc w wyborze graj kapeli na weselisko

Stefak rzetelna opinia a nie nagle pełno nowych chwali jedno i to samo... moim zdaniem dobra kapela nie potyrzebuje reklamy a tym bardziej samorkelamy...
Moze tak nie jest moze się myle.. moze to i faktycznie fajny zespól....

[img]http://img385.imageshack.us/img385/5125/46277860iv8ez2.gif[/img]

23

a czy  ma ktos jakiś kontakt do tego zespołu Relax???
Jesli tak to poprosze na PW :!:

24

dziewczyno za mąż sie wybierasz ?
zastanów sie ...... wiesz jakie to jest drogie
teraz jeszcze podwyżki gazu od 1 marca .....
wiesz jaki rozwód jest drogi .... a ile nerwów kosztuje..... lol

25

ale z Ciebie pesymista Stefanie

przecież to absurd

gdy bierze się ślub z Miłości, ale takiej przez wielkie M, to nie ma mowy o żadnym rozwodzie!