51

Odp: Zespół na wesele

najfajniejsza weselna kapela przy jakiej miałam okazję się bawić to TAMIR z Wygody  big_smile  świetnie grają za każdym razem tańce do ostatniego tchu no i do białego rana  smile  gorąco polecam

52

videotom napisał/a:

przywiesc do mnie smile i po kłopocie wink

pozdrawiam

A ile mnie będzie kosztować ten brak kłopotu?  hehehe

"Refleksje pisane piórem anioła"- tomik refleksyjnej poezji, do nabycia w księgarni internetowej Ridero.

Miłego dnia smile

53

Wracając do tematu jakim jest Arek Socha to czy ktoś ma do niego jakiś kontakt? Wiecie ile on teraz bierze?? :-)

54

agaoryginal napisał/a:

Wracając do tematu jakim jest Arek Socha to czy ktoś ma do niego jakiś kontakt? Wiecie ile on teraz bierze?? :-)

Jak nie zapomnę po południu podeślę Tobie na priv namiary. Jeśli chodzi o cenę, to nie mam pojęcia, ale na pewno bierze tyle co kapela, mimo że On jest sam, ewentualnie z wokalistką. Czy warto? Ja uważam że tak. Grał u mnie i było super. Ani razu nie zaśpiewał: "A teraz idziemy na jednego..." Bez urazy dla grajków, ale oni są tam po to żeby grać, a nie przerwy sobie robić i suto się objadać

As-Salāmu `alaykum

55

Arek jest rewelacyjny.. wesele poprowadził przepięknie...
Mam dwa numery i juz wysyłam na pRIV

[img]http://img385.imageshack.us/img385/5125/46277860iv8ez2.gif[/img]

56

A może ktoś powie mi cos na temat zespołu SAMBOR, byłabym bardzo wdzięczna...

57

violka1 napisał/a:

A tak troche nie na temat: jak przegrać film z kasety video na vcd?

Jestem nowy na tym forum, więc witam wszystkich Forumowiczów  serdecznie!

Chcę pomóc: jak przegrać ?
Musisz między magnetowid ( z kasetą VHS) a komputer na który zgrywasz wstawić kamerę cyfrową z opcją takiego właśnie zgrywania i już leci... wink

Pozdrawiam

Nie bądź pochopny w słowach, a serce twe niechaj nie będzie zbyt skore, by wypowiedzieć słowo przed obliczem Boga, bo Bóg jest w niebie, a ty na ziemi! Przeto niech słów twoich będzie niewiele. Kohelet 5,1

58

Niedawno byłem na weleslu gdie zespół za tempo grania dostałby ode mnie 5- ale gry, zabawy i konkursy wykraczają poza skalę. Nie pamiętam jak się nazywają (i nawet nie musiałem się tym interesować), ale podam orientacyjnie fotkę. Może ktoś zna...
wink:D:):cool::lol::P;):D:):cool::lol::Phttp://img131.imageshack.us/img131/4126/kapelarm9.jpg

59

Moim zdaniem zespół na zdjęciu to KAPRYS z Robakowa. Mówisz podobał Ci się?

60

Michael napisał/a:
violka1 napisał/a:

A tak troche nie na temat: jak przegrać film z kasety video na vcd?

Jestem nowy na tym forum, więc witam wszystkich Forumowiczów  serdecznie!

Chcę pomóc: jak przegrać ?
Musisz między magnetowid ( z kasetą VHS) a komputer na który zgrywasz wstawić kamerę cyfrową z opcją takiego właśnie zgrywania i już leci... wink

Pozdrawiam

Chyba będzie wtedy brzydka jakość co?

"Refleksje pisane piórem anioła"- tomik refleksyjnej poezji, do nabycia w księgarni internetowej Ridero.

Miłego dnia smile

61

violka1 napisał/a:

Chyba będzie wtedy brzydka jakość co?

Będzie najlepsza z możliwych, cyfrowa !
Pozdrawiam.
M.

Nie bądź pochopny w słowach, a serce twe niechaj nie będzie zbyt skore, by wypowiedzieć słowo przed obliczem Boga, bo Bóg jest w niebie, a ty na ziemi! Przeto niech słów twoich będzie niewiele. Kohelet 5,1

62

ja polecam zespól z Pomieczyna! jest tam dwóch facetów a zgraja lepiej niż zajebi*cie.... byłam juz na trzech weselach z ich udziałem i super sie bawiłam! a i nie kasuja za duzo big_smile

63

No właśnie jak uważacie?

Dla wielu wesele bez zespołu to nie wesele, ale są tez tacy co wolą posłuchać muzyki w oryginale a nie czasem mocno fałszujący zespól smile

64

wesele bez zespołu to nie wesele

tak jak napisałeś, zespół to zespół. Należy jednak brać taki sprawdzony, którego się gdzieś już kiedyś słuchało i przy którym sie bawiło. Poprawiny to co innego, wtedy może być dj, bo goście z reguły są mniej chętni do zabawy.

"Demokracja to rządy brutali, temperowane przez dziennikarzy"

65

Zdecydowanie odradzam zespół HOT-Line z Żukowa to porażka na całej linni. Babka tak fałszuje ze nawet panna młoda się rozpłakała. Zdecydowanie odradzam

66

swietka napisał/a:

Zdecydowanie odradzam zespół HOT-Line z Żukowa to porażka na całej linni. Babka tak fałszuje ze nawet panna młoda się rozpłakała. Zdecydowanie odradzam

Wrzuć filmik na youtube big_smile

A żeby było na temat, to na wesele zespół a na poprawiny DJ . Sprawdzone wielokrotnie połączenie.

67

Rozne sa opinie na temat tego zespolu niektorym sie podoba innym nie ja osobiscie sluchalem tego zespolu  tylko raz i tez mam mieszane uczucia moze ktos  wie wiecej na temat tego zespolu pozdrawiam

68

a co do wesela to tylko kapela poprawiny dj ok

69

Zazleży od gości na weselu i od orgiestry która mamy do wyboru. Jesli orgiestra jest super-extra to szczerze polecam, jednak jesli mamy do wyboru przecietna orgoestre a dj, warto wybrac dj.
Jeśli jednak rodzina jest wyluzowana i nowoczesna chętnie bedzie bawiła sie przy dj.
U mnie na weselu był Dj w dniu ślubu jak i na poprawinach i wszyscy super sie bawili, no może bez 5 starszych ciotek ;P

70

Witam! Potrzebuje porady forumowiczów. Czy ktoś słyszał o zespole Brylowskich z Wygody? Jak oni grają, śpiewają itd. I jeszcze jedno znajomi ich biorą uzgodnili termin i wszystko ale nie spisywali żadnej umowy ani zaliczki nie wpłacali, czy to nie dziwne???

Per aspera ad astra

71

No tak bez zaliczki i umowy to trochę ryzyk fizyk... lepiej podpisać umowę by nie zostać w takim dniu bez zespołu na weselu.

Co do samego zespołu nie pomogę, bo niestety nie kojarzę.

72

ja znaM TEN ZESPÓL DOSYC DOBRZE I JESZCZE SIE NIE ZDARZYLO ABY  ONI JESLI UZGODNILI TO NIE BYLI ZALICZKI NIE BIORA BO MAJA TAKIE ZASADY ZALICZKE BIORA TYLKO ZA SYLWKA A GRAJA REWELACYJNIE

jest super

73

korla8 napisał/a:

ja znaM TEN ZESPÓL DOSYC DOBRZE

a kolezanka pewnie wokalistka tego zespołu lub siostra czy moze żona że tak krzyczy tongue
może by jakąś fotke tutaj wstawiła lub przesłała  do mnie czy Draba aby wstawić
skoro tak dobrze zna ten zespół wink

Pogodnego dzionka big_smile

74

nie koleżanka tylko kolega a fotke moze zalatwie od organisty a zreszta jest na stronie wideo tomu i jest to zespoł "BLACK BAND" KREWNY JESTEM Z JEDNYM CZŁONKIEM ZESPOŁU ALE DOSYĆ DALEKO
a propos płci przydało by się oznaczenie płci na tym forum
Pozdrawiam

jest super

75

korla8 napisał/a:

nie koleżanka tylko kolega

przepraszam to nie było złosliwie, z reguły nie zaglądam do profilu..........tam faktycznie jest imie męskie
pisząc to co napisałem byłem zasugerowany nickiem, który chyba sam przyznasz jest dwuznaczny tongue
ale dobrze jest ubyła kolezanka a przybył kolega wink

skoro podałeś nazwę zespołu to fotke juz mamy
http://kafo.pl/viewtopic.php?pid=101242#p101242
ale może masz jakieś nowe wink

Pogodnego dzionka big_smile