Odp: Nowa szata portalu kartuzy.info
No no, teraz to kartuzy.info wyglada za ludzmi, tylko to nowe logo jakies takie slabe..
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Portal Kartuzy.info, Portal Koscierski.info → Nowa szata portalu kartuzy.info
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No no, teraz to kartuzy.info wyglada za ludzmi, tylko to nowe logo jakies takie slabe..
jak dla mnie dalej fe, nie zmienilo się prawie nic, strona nadal wygląda "dziko", dodano tylko troche więcej "tego i owego"
a tak to żadna nowośc neutral
No nie wiem BuBU czy u Ciebie ze wzrokiem wszystko ok. Zmieniło się i to wszystko. Począwszy od logo a skończywszy na układzie więc nie rozumiem. "Dziko"?
Ja uważam ,że jest przejrzysta i czytelna. Układ jak w dużych portalach informacyjnych.
Chyba się czepiasz i to bardzo poważnie
mufka1 chyba coś Ci się poprzekręcało komentarz BuBu dotyczył poprzedniej wersji a nie tej, którą widzimy dzisiaj
A ja powiem tylko tyle, że podoba mi się nowy wygląd - jest jakiś taki bardziej "profesjonalny". Brawa za te zmiany
Prosimy o opinie na temat nowej szaty portalu.
I owszem podoba mi się nowa szata . Można byłoby uatrakcyjnić logo , no i dać margines po lewej stronie, bo się czyta jakoś dziwnie. A tak jest OK!.
Szczerze ?
Bez ogródek ?
Kurcze, podoba mi się
Przejrzyście, w stonowanych kolorach, z funkcjonalną wyszukiwarką i dużą czcionką umożliwiającą swobodne czytanie nawet z monitora o niewielkiej przekątnej (palmtopa)
Gratulacje dla autora.
Kawał dobrej roboty
Kurcze, podoba mi się
Przejrzyście, w stonowanych kolorach, z funkcjonalną wyszukiwarką i dużą czcionką umożliwiającą swobodne czytanie nawet z monitora o niewielkiej przekątnej (palmtopa)
Gratulacje dla autora.
Kawał dobrej roboty
gdzie to napisać, Kopikopczyk nie marudzi
coś podejrzane
Jak coś jest "w porzo" to mówię o tym głośno
logo bardzo słabe, poza tym ok
logo bardzo słabe
Może to kwestia przyzwyczajenia ?
Ale logo jest praktyczne, biorąc pod uwagę, że identyczne funkcjonuje na Koscierski.info
Troszkę dziwne byłoby tam logo z kartuskim herbem
To chyba właśnie względy praktyczne skłoniły autora do takiej zmiany - tak myślę i wcale się nie dziwię
A przy okazji...
Moim skromnym zdaniem dobrze byłoby dodać tą "kreseczkę" w nazwie Kościerski
dla mnie ok zrobiło się pozytywnie
Przyzwyczaiłem się do starego, a że nie lubię zmian, to nowe nie podoba mi się - oczy za bardzo biegają o co kaman.
Ale ja nie o tym chciałem - biega mi o zdjęcia przy artykułach - czy nie można zrobić tak, aby po kliknięciu w zdjęcie otwierało się ono w nowym oknie w powiększeniu?? Często gęsto nie wiadomo o co biega na zdjęciu, albo jeżeli jest ono na dole strony jest po prostu obcięte...
A będą fontanny? Bo jak wiadomo, bez fontanny ten portal nie ma prawa nazywać się Kartuzy. Niestety, wymóg odgórny - tak ustanowiła władza i powinniście się do tego dostosować. Któż to widział, żeby powstały jakieś zmiany w Kartuzach, a nie było nowej fontanny xD
Ale ja nie o tym chciałem - biega mi o zdjęcia przy artykułach - czy nie można zrobić tak, aby po kliknięciu w zdjęcie otwierało się ono w nowym oknie w powiększeniu?? Często gęsto nie wiadomo o co biega na zdjęciu, albo jeżeli jest ono na dole strony jest po prostu obcięte...
Wkrótce będzie można oglądać duże zdjęcia w artykułach.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Portal Kartuzy.info, Portal Koscierski.info → Nowa szata portalu kartuzy.info
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB