Odp: Szaliki Lechii Gdańsk
Witam!
Mam pytanie.Czy ktoś może wie,gdzie można kupić szaliki Lechii Gdańsk? Konkretnie chodzi o te FC Kartuz i czy FC Kartuz ma jakąś stronkę? Jeśli tak to proszę o link go niej.Z góry dzięki
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Sport → Szaliki Lechii Gdańsk
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
Mam pytanie.Czy ktoś może wie,gdzie można kupić szaliki Lechii Gdańsk? Konkretnie chodzi o te FC Kartuz i czy FC Kartuz ma jakąś stronkę? Jeśli tak to proszę o link go niej.Z góry dzięki
http://forum.lechia.net/viewtopic.php?f=6&t=64
o Kartuzach
oryginalne to pewnie u Arkowców kupisz :D:cool:
Witam!
Te szaliki podobno robi jakis koles z wybika,zbiera zamowienia ,jak uzbiera odpwoiednia ilosc to wtedy daje gdzies zrobic,nie da sie ich kupic w sklepie .
stronki nie maja chyba bo udzielaja sie na forach Lechii ,jako ciekawostka to FC Lechii na meczu wyjazdowym w Warsiawce u DiskoPolonia Warsiawa byl najliczniejszym bo pojechalo chyba 15 osob.
oryginalne to pewnie u Arkowców kupisz
hehe mój kuzyn co całą piwnicę "trolei" ma
a moj kuzyn to wcale paliwa nie kupuje do auta,sie go raz pytam na czym jezdzi kurna?
a ten otwiera maske i patrze a tam pieciu arkowcow zapitala
heheheheheh dooobre WK doobre
WK, a kto był pierwszym kibicem Lechii?
A.Mickiewicz!
Bo?
Bo napisał po tym meczu "Dziady" :D:D:cool:
zgadza sie, to byl pamietny mecz derbowy, na traugtta z tym ze adaś pisal o gosciach
:P
nieprawda, na meczach Areczki bywał Sienkiewicz , no bo Arka to ogniem i mieczem :lol::cool:
nieprawda, na meczach Areczki bywał Sienkiewicz
to tam napisal swoja pierwsza powiesc ''Na marne" i "Komedia z pomylek" ?
a na Lechii bywa Tusk:P:P:P:P:P:P,
a na Arce nie,
a Tuska nie lubi nawet WK:D:D:D:cool:
a na Lechii bywa Tusk:P,
a na Arce nie,
a Tuska nie lubi nawet WK:D
wygrales
WK, widziałeś mój nowy avatarek? mało widoczne są te piwa,a tam jest Lech i...? i Tuskie:D:D:D:cool:
cos rozmiary nie teges, to tuskie musialoby byc 3 razy wieksze od lecha
no to masz obrazek w oryginale:
i dlatego wole zywca albo debowe
Wiecie co jest śmieszne to, że mieszkacie w Kartuzach a kibicujecie za innym klubem bo jest w lepszej lidze .. to jest tak samo jak są mecze np Polski z Niemcami i byś kibicował Niemcom a Polskę wyzywał.. Większość "kibiców" "wiernie" oddanym Lechii pewnie nigdy nie była na meczu albo gdzie leży stadion... to jest śmieszne .. rozumiem można kibicować komuś innemu ale to nie znaczy od razu że nie możecie chodzic na mecze Cartusii bo Lechia ich nie lubi .. to jest w końcu wasze miasto i tutaj sie urodziliście.. albo dużo osób twierdzi że mało kibiców przychodzi i kibicuje no tak w Kartuzach to jest wstyd krzyczeć cos o Cartusii ale w Gdańsku to juz nie .. śmieszni jestescie i tyle...
nie rozumiem powyższej wypowiedzi...? ja urodziłem się w Tczewie, od dzieciaka za Areczka, tj. ponad 30 lat, a Ona z Tczewa nie jest:lol::cool:
znam kolesi co kibicują Man.Utd czy Barcelonie, choć to Polacy, a i na mecze pasjonaci jeżdżą...
co nie znaczy, że na mecze Cartusii chodzić nie należy
na mecze cartusii chodzilem jeszcze pare lat temu (jeszcze w IV lidze byla) a odkad zaczeli odnosic jakies sukcesy to na trybunach zaczelo sie pojawiac coraz wiecej mlodych ludzi, ktorych nie interesuje co sie dzieje na murawie, tylko to zeby jakis dym zrobic..
Większość "kibiców" "wiernie" oddanym Lechii pewnie nigdy nie była na meczu albo gdzie leży stadion... to jest śmieszne
Ja chodzilem na mecze jak jeszcze Wozniak bronil na bramie wiec nie pisz dyrdymalow
ale to nie znaczy od razu że nie możecie chodzic na mecze Cartusii
Ja bede chodzil na zenska Cartusie o!
Na tych siermieznych nie bede lazil bo czasu szkoda.Niby czemu i po co mam tam isc np? Jak mi to wisi czy graja czy wygrywaja czy przegrywaja.Obojetne stany uczuciowe.
Jak mi to wisi czy graja czy wygrywaja czy przegrywaja.Obojetne stany uczuciowe.
wywalić go z terenu Powiatu, i to już :D:cool:
Widzę,że mało osób wie coś na temat szalików LGKF.Dziwne,bo po kartuzach chodzi dużo osób nawet w koszulkach FC z Kartuz.
Nie sądzicie, że powinno się zainwestować w lepsze oświetlenie obiektów sportowych? Myślę, że wtedy mecze nabrałyby jeszcze większych emocji, nawet rozgrywki późnym wieczorem cieszyłyby się jeszcze większą popularnością, bo wszystko byłoby widać idealnie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Sport → Szaliki Lechii Gdańsk
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB