Nie jesteś zalogowany. [Logowanie] [Rejestracja]
Znane są już gwiazdy największej imprezy plenerowej w regionie - Truskawkobrania. Na Złotej Górze pojawi się w tym roku na pewno jedna z najpopularniejszej gwiazd polskiej sceny muzycznej ostatnich lat - Dorota Rabczewska, znana wszystkim jako "Doda". Usłyszeć będzie można też młodziutką Honey.
Czytaj więcej w portalu Kartuzy.info
chyba już dziś wykupię sobie placyk na betonie pod sceną - takie gwiazdy, to i tłok zapewne będzie...![]()
schodząca "gwiazda" Doda...
tłumy będą, chociażby by zobaczyć jej nagi tyłek...
To dopiero sensacja. Płacić jej nie wiadomo ile i za co? Talent to ona ma ale nie do śpiewania. Może jej Nergal pomoże np. podrzeć w czasie występu "Gazetę Kartuską" czy "Głos Kaszub"...
o żesz, ale się gmina Kartuzy pokazała. Posikam się ze szczęścia, że Dodę zobaczę. A raczej mam nadzieję, że jak na chilę podjedziemy to jej nie zobaczę.
Osobiście wolałabym np Ewę Farna ale zobaczycie że itak będą tłumy. Ciekawe tylko czy będzie więcej ludzi niż na Feel
Dodane wto 20 mar 2012 21:57:36 CET :
Osobiście wolałabym np Ewę Farna ale zobaczycie że itak będą tłumy. Ciekawe tylko czy będzie więcej ludzi niż na Feel
King Of Snake napisał:
takie gwiazdy, to i tłok zapewne będzie...
Jak będzie lało, tak jak zawsze, to tłok będzie przy barze z piwem ![]()
Może i ma ładny głos,nie jestem na nie.Ale i tak najlepiej było na elektrycznych gitarach:)wróciłem po kolana w błocie i 2 dni nie mogłem mówić:)to była impreza:) a co teraz możemy pośpiewać??..
Ale wybrali:o![]()
![]()
![]()
Przecież jej nikt nie słucha.![]()
![]()
![]()
Ja bym wolała Sylwię Grzeszczak Lub Patrycję Markowską, no i Natalia Less ma tez nie które fajne kawałki ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No i mozna by się bawić.
Dodane śro 21 mar 2012 21:00:41 CET :
A zresztą do takiej wiochy to tez za fajnych wykonawców nie ściągną:rolleyes:![]()
![]()
![]()
![]()
Jacy wybierający,tacy też wybrani.Siaaarrraaa
to nie ma już u nas 'starych rockmenów"? powieje wiochą ,ale nic-'nie daj się"!!!!
Kiedy to będzie i gdzie bo się nie orientuję .....![]()
Doda ma fajną nutkę "nie daj się", reszty nie znam....
Mogli by dać Video, Verbe bądź Ewe Farne ![]()
King Of Snake napisał:
hyba już dziś wykupię sobie placyk na betonie pod sceną - takie gwiazdy, to i tłok zapewne będzie...lol
tylko sie nie zgub w tym tłumie ;D
ohshe napisał:
Kiedy to będzie i gdzie bo się nie orientuję .....
Wystarczy czyt. artykuł i wszystko wiemy.
Pod koniec czerwca = Truskawkobranie = Złota Góra
Kumpela... Video było w zeszłym roku 2 razy w naszych okolicach, Ewa Farna tez była w Wejherowie. Co jak co ale strasznie się cieszę że Honey występować będzie... super. Ma świetny głos i fajną muzę... obecność obowiązkowa, warto ![]()