Odp: Wieczór panieński
Mam takie małe pytanie. Czy w Kartuzach lub w pobliżu można kupić jakieś gadżety na wieczór panieński? Chodzi mi głownie o jakiś welon z rogami bądź same rogi... Pomóżcie...
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Sukienki i inne ubranka → Wieczór panieński
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam takie małe pytanie. Czy w Kartuzach lub w pobliżu można kupić jakieś gadżety na wieczór panieński? Chodzi mi głownie o jakiś welon z rogami bądź same rogi... Pomóżcie...
jak te czasy się zmieniają - kiedyś zapraszały panny Czarnego z przyrodzeniem niczym noga Cygana :rolleyes:
a teraz szmatka z rogami i ok ...........:lol::lol::lol::lol::lol:
Niedługo również idę na panienski... Macie moze jakies propozycje co mozna by bylo zorganizowac ciekawego dla przyszłej panny młodej?
W Kaszebe coś się może trafić
w Kartuzach słabo , tu to głownie w Gdańsku w sex shopie wybór jest. 2 tyg temu bylam na panieńskim i tam kupowaliśmy
Na allegro.pl dostaniesz duuuużo takich gadżetów
Gdy organizowałam wieczór panieński dla mojej najbliższej przyjaciółki, zrobiłyśmy jej niespodziankę i zorganizowałyśmy wszystko w naszym wspólnym ulubionym uniwersum potterowym. Same zaprojektowałyśmy dekoracje i gadżety, a druk UV pozwolił na przełożenie naszych cyfrowych koncepcji na sukienki, kubki i inne dodatki. Dlatego też teraz polecam takie coś wszystkim
Witajcie, jeśli chodzi o tanie sukienki damskie to mam swój ulubiony sklep on-line, można w nim znaleźć także ekskluzywne sukienki damskie idealne na wyjątkowe okazje. Już nie raz zakupiłam tam kreację, która zrobiła na prawdę duże wrażenie. Dla miłośniczek znajdzie się w tym sklepie także klasyczna mała czarna która jak wiadomo jest uniwersalna. Mało tego, w ofercie tego sklepu są także sukienki na wesele oraz hit tego sezonu a mianowicie sukienki rozkloszowane i nie mogę nie wspomnieć o tym, że są dostępne też kombinezony damskie
Faktyczne jak już powyżej zostało napisane to jak najbardziej same sukienki są niezwykle ważnym elementem damskiej garderoby. Z tego co ja wiem to przede wszystkim sukienka Poznań jest bardzo fajnym wyborem i w przypadku mojej żony ona je właśnie tam najczęściej zamawia.
Jak już mowa o wieczorze kawalerskim, to myślę, że warto byłoby postawić również na jakieś ciekawe atrakcje. Z tego co wiem, to teraz wiele osób decyduje się na takie usługi jak striptizer Wisła, więc jeżeli jesteście tym zainteresowani, to myślę, że warto byłoby się zgłosić między innymi do https://www.tancerkaerotyczna.pl/stript … ala-wisla/ Widziałam, że oni mają sporo doświadczeń w tej branży przestać więc na pewno będą w stanie odpowiednio wam doradzić
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Sukienki i inne ubranka → Wieczór panieński
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB