26

Odp: Dział ogłoszenia...

Z pewnością dział ogłoszenia nie byłby tak "zasyfiony" gdyby pewne osoby, nie wiadomo jaką myślą się kierując, umieszczają w dziale zatrudnię ogłoszenie zatytułowane  wyraźnie    -szukam pracy-   bo to się najczęściej zdarza!

Takie osoby z jakiej strony by nie patrzeć robią sobie antyreklamę, bo czy osoba bezrobotna nie potrafi nawet odpowiednio zamieścić zwykłego ogłoszenia?? to jak patrzą na to potencjalni pracodawcy...

27

Z działu ogłoszeń:

http://kartuzy.info/index.php?m=5&kat=14&id=41311

Ktoś szuka naiwniaka albo przymierza się do czegoś... niezbyt przyjemnego.

http://prawo.money.pl/aktualnosci/okiem-eksperta/artykul/poreczenia;kredytow,75,0,318795.html

Wisła, Bałtyk, Tatry, Kresy
/ź, dź, ś, ć, ą/
Wierzba, Bursztyn, Powstanie warszawskie, Targowica.
Jestem Słowianinem z Lecha, z Piasta.

28

Radzę moderatorom przyjrzeć się temu "ogłoszeniu" i na jaką stronę to ogłoszenie odsyła. Smacznego.

http://kartuzy.info/ogloszenie,72965,kat,14,Praca-u-Kota.html

Wisła, Bałtyk, Tatry, Kresy
/ź, dź, ś, ć, ą/
Wierzba, Bursztyn, Powstanie warszawskie, Targowica.
Jestem Słowianinem z Lecha, z Piasta.

29

Czy ogłoszenia tu w ogóle są moderowane? Wątpię.
Śmiem też wątpić, że obie panie wskazane w tym ogłoszeniu są jego autorkami:

http://kartuzy.info/ogloszenie,185883,kat,27,sprzedam-dziecko.html

A tak niedawno ukazał się tu artykuł o niesmacznych żartach. Ten jak dotąd przebił wszystko!

Nie ma wielkich problemów. Są tylko mali ludzie.

30

jasiffa napisał/a:

Czy ogłoszenia tu w ogóle są moderowane? Wątpię.

słusznie wątpisz, nie są moderowane ale owe 'ogłoszenie' zostało jeszcze wczoraj usunięte
dziękuje pięknie za zgłoszenia nieprawidłowości smile

przypominam, dział ogłoszeń nie jest tutaj na forum
wszelkie ogłoszenia będą usuwane a ogłaszający banowani
wyjątek jedynie dla zagubionych pupili, lecz w wątkach do tego wyznaczonych tongue

Pogodnego dzionka big_smile

31

Witam

Mam do Was pytanie. Jak uważacie, czy temat związany z ogłoszeniami w Internecie jest szeroki ??
Powstaje coraz więcej portali z ogłoszeniami. Zastanawiam się czy one całkowicie wyparły już tradycyjne sposoby na dotarcie do potencjalnych odbiorców towaru czy usługi przez nas dostarczanej.
Ciekawi mnie też rynek lokalny i tutaj pojawia się pytanie. Czy korzystacie częściej z ogłoszeń internetowych czy tradycyjnych ???
Wystarczy wpisać w przeglądarkę np. google.pl frazę ogłoszenia Kartuzy i pojawia się mnóstwo wyników, stron o tematyce ogłoszeń.

Ciekaw jestem Waszego zdania.

32

Uważam Że Nie Powinny Się Tu Reklamować Firmy Np. Sklepy Meblowe Itd. Po Kilka Stron Można Zobaczyć Same Kanapy , Stoły I Krzesła, Ażeby Coś Zobaczyć Co Chce Ktoś Sprzedać Nap. Używanego To Trzeba Bardzo Długo Szukać. Proszę Coś Z Tym Zrobić!!!

33

Ogłoszenia o pracy PUP w Kartuzach są nieprawdziwe. Nie są to ogłoszenia o wolnych miejscach pracy tylko o miejscach pracy już zaklepanych i dofinansowanych przez PUP. Zamieszczanie ich w ogłoszeniach w dziale "zatrudnię" jest zwyczajnym OSZUSTWEM!!!  W ogóle działanie PUP to jedno wielkie oszustwo i ściąganie pieniędzy z podatników. Pracę i tak trzeba sobie samemu znaleźć i wtedy ewentualnie zgłosić się do PUP po dofinansowanie. Kiedyś to działało zupełnie inaczej. Teraz PUP w ogóle nie spełnia swojej roli chyba że w przypadku Pań które znalazły w owym urzędzie zatrudnienie...

Żądam zaprzestania publikacji ogłoszeń PUP w Kartuzy info ponieważ są niezgodne z prawdą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

34

Zgadzam się z powyższą wypowiedzią- 90% ogłoszeń wstawianych przez PUP jest nieaktualnych chyba, że ktoś szuka informatyka po PG i kilkuletnim doświadczeniem za najniższą krajową...

www.kopytkowo.com.pl

35

szczera napisał/a:

Żądam zaprzestania publikacji ogłoszeń PUP w Kartuzy info ponieważ są niezgodne z prawdą!!

birdy-n napisał/a:

Zgadzam się z powyższą wypowiedzią

ogłoszenia dodawane są na ogólnej zasadzie wolnego dostępu, nie mamy wpływu na aktualność ofert tongue

Pogodnego dzionka big_smile

36

Co się stało z działem "zgubiono, znaleziono"? Zaginął? yikes