Nie jesteś zalogowany. [Logowanie] [Rejestracja]
UWAGA!
SZUKAMY DZIENNIKARZY LUB DZIENNIKARZA Z TERENU KARTUZ ZNAJĄCEGO KARTUSKIE REALIA.
MUSI TO BYĆ JEDNAK DZIENNIKARZ A NIE KRONIKARZ!
JEŚLI ZNACIE KOGOŚ TAKIEGO, KTo NIE JEST UMOCZONY W UKŁADY I UKŁADZIKI, TO DAJCIE ZNAĆ.
Pozdrawiam
Jakub Jakubowski
Pomorska Prasa Regionalna
0 500 215 111
Mówiąc żartem znam jednego, nazywa się Ryszard Wenta, ale on sie nie splami pisać dla Pana. A tak poważnie to jest młody, zdolny gość w Kartuzach, pisał chyba nawet kiedyś dla tego ww. Chyba jest obecnie wolnym elektronem, zainteresuję go ofertą - młody , 2o i kilka lat, nie umoczony w kartuski półświatek , a i przywalić umie w sposób b. rzeczowy- spotkam go nawet jutro bo razem dojeżdżamy do Gdańska,powodzenia z Echem 8)
dzięki, jakby co to jutro (tj piątek) jestem w Kartuzach. chętnie się z człowiekiem spotkam.
pozdrawiam
JJ
Witam
Informuję, że mam już skompresowane pliki PDF z pierwszym numerem Echa Kartuz. Kto jeszcze nie miał okazji zapoznać się z nową gazetą w Kartuzach, może ją otrzymać -ZA DARMO - pocztą elektroniczną.
Zamówienia proszę składać na mail:
echokartuz@gazeta.pl
Pozdrawiam
Jakub Jakubowski
0 500 215 111
tylko gdzie jest ta gazeta roznoszona bo mieszkam w centrumi jej nigdzie nie widziałem
Gazeta została rozniesiona do bloków na osiedlach: Sikorskiego, Derdowskiego, Wybickiego, XX lecia oraz do niektórych sklepów, pizzerii i restauracji w Centrum. Gazeta jest na pewno w restauracji RONDO, w pizzerri Laguna, Bemol, jeszcze niedawno była też na basenie Neczk (być może jeszcze jest).
pozdrawiam
Jakub Jakubowski
a czy szanowna gazeta sie utzryma na rynku kartuskim?
jest tyle darmowych gazet u nas
tylko smieca pod drzwiami
A dlaczego miałaby się nie utrzymać? Porażki nie przewidujemy, chociaż wiemy, że łatwo nie będzie.
Natomiast, co do innych bezpłatnych gazet, to wiem że jest tylko Goniec Kartuski - jest to gazeta stricte reklamowa, czyli inna niż Echo Kartuz. O innych nic mi nie wiadomo.
Natomiast mogę zapewnić, że Echo Kartuz już niedługo będzie dostarczane przez Pocztę Polską do skrzynek mieszkańców. Nie będzie więc "zaśmiecał" klatek schodowych
Panie JJ jezeli się pan utrzyma to super bo w kartuzach jest kilka bezplatnych gazet (wszystko smieci) nie ma co poczytac i nic wiecej
ale jak pan chce miec tematy do pisania niech pan wezmie pod uwage wypowiedzi z forum
nikt tu nie boi sie wypowiadac a jest o czym pisac
faktycznie, jest kilka ciekawych tematów na forum. Z ubolewaniem jednak stwierdzam, że w zdecydowanej większości przypadków jest to dyskusja jałowa a jej poziom często bywa żenujący.
Szkoda, że w dyskusji na różne tematy nie uczestniczy więcej osób. No ale może to się niedługo zmieni.
pozdrawiam
Jakub Jakubowski
ale tematy warte są uwagi
jak najbardziej, warte są uwagi.
szczególnie te, w których pada tak wiele oskarżeń
szkoda, ze nie są one poparte dowodami. Chyba, że ci, co oskrażają trzymają asy w rękawie ![]()
TRAFIŁ PAN W SEDNO-PADA WIELE OSKARŻEŃ-BEZ ARGUMENTACJI-NOCHYBA ,ŻE ICH UZASADNIENIEM MAJĄ BYĆ WULGARYZMY... :cry:
TRAFIŁ PAN W SEDNO-PADA WIELE OSKARŻEŃ-BEZ ARGUMENTACJI-NOCHYBA ,ŻE ICH UZASADNIENIEM MAJĄ BYĆ WULGARYZMY... :cry:
Szanowne Ja - jak wskazał pan JJ , prawdziwy pokerzysta asa/y ma w rękawie, albo chociaż w gaciach
8)
To niech je pan tam trzyma... bo ...konkurs w "zapachach" juz był na tym forum...
Witam
Echo Kartuz istnieje zaledwie od dwóch tygodni a już mamy okazję do świętowania. Właśnie przed chwilą, późną nocą, zerknąłem na maila i odczytałem zamówienie na elektroniczną, bezpłatną prenumeratę gazety. Okazało się, że jest to zamówienie numer 100
Jeżeli ktoś, chce co miesiąc otrzymywać Echo Kartuz w formie elektronicznej (plik pdf), proszę pisać na adres echokartuz@gazeta.pl
pozdrawiam
Jakub Jakubowski
Znowu pojawił sie Pan JJ...moze powie coś nowego o pewnym echu... ![]()
"Wysłany: 2005-03-04 02:46:11 "
Pojawił się, ale dawno i zostało po nim tylko Echo.
8)
a pan JJ-pojawił sie i zniknał :shock:
Bo postać z mojego awatara wykupiła jego gazetę, teraz pozostał nam tylko "Nasz Dziennik". 8) ![]()