101

Odp: Sprzedam - odkupię ..... suknię ślubną.

witam, mam do sprzedania przepiękną sukienkę z francuskiej kolekcji Collector, kolor biały, z podpinanym trenem, rozmiar 40/42, jednoczęściowa, związywana z tyłu, jestem pierwszą właścicielką, do sukienki dokładam welon oraz rękawiczki;)zdjęcia wyślę na maila, w razie pytań proszę o kontakt tel.665231852, e-mail: ziutka171@wp.pl
cena 1700 zł do negocjacji

102

zachęcam do kupna, naprawdę warto;)

103

odkupie sukienkę ślubna w dużym rozmiarze 48 i więcej za rozsadna cenę chętnie kolor ecru czekam na propozycje i foto

104

Witam, mam do sprzedania sukienkę ślubną bardzo proszę o e-maila to prześlę zdjęcia tej sukni i pokażę gratisy. pozdrawiam

105

Co do ceny to myślę że się dogadamy. Oto mój nr tel. 609801009

106

Sprzedam wyjątkową suknię ślubną z kolekcji Justina Alexandra Signature 2011 można obejrzeć na stronie projektanta http://www.justinalexanderbridal.com/jas/9657 chociaż w rzeczywistości jest dużo ładniejsza.

Wykonana z koronki i naturalnego jedwabiu - tylko dla wyjątkowej Panny Młodej!!! Suknia przygotowana jest na osobę  o wzroście 176 cm, rozmiar z metki 38 (ale była zwężana). Możliwe ewentualne poprawki - bez problemu można skrócić sukienkę, poszerzyć o 1 rozmiar (zostawiono materiał) jak również zmniejszyć.

Jestem pierwszą właścicielką, suknia jest po czyszczeniu w firmowym salonie.

Bardzo wygodna.

Wysyłam zdjęcia po kontakcie mailowym anona@poczta.fm lub telefonicznym 880717052

Cena katalogowa sukienki to 3900zł, chcę sprzedać za 2000zł (ewentualnie do negocjacji)

107

Witam.Mam suknię w rozmiarze powyżej 48 w kolorze ecru dwuczęściowa.Gorset wiązany z tyłu i spódnica kreszowana z organtyną.Dodam gratis rękawiczki,bolerko ze stójką i poduszeczkę na obrączki w kształcie serca.polecam ....
Cena 1100zł. czekam na maila wyślę zdjęcia sukni...olaosypiuk@wp.pl

ps: jestem ze Śląska

Dodane pon 28 lis 2011 01:47:52 CET :
Mam taką suknię i to na dodatek w kolorze ecru,zainteresowana pisz na maila wyślę zdjęcia Cena 1100zł.pozdrawiam

108

może tu coś dla siebie znajdziecie http://www.favore.pl/uslugi/sprzedam%20sukni%C4%99.html

Ja się zastanawiam nad wypożyczeniem sukni, ale jeszcze nie wiem do końca. AJ.

109

dzięki za rady i zainteresowanie moją sprawą kupiłam już piękną sukienkę za bezcen jest biała ale naprawdę śliczna!

110

Sprzedam suknię ślubną o rozmiarze 34/36, na wzrost ok 165 cm + obcas 7 cm. Suknia jest biała, jednoczęściowa, z tyłu na zamek i sznurowanie. Jest na ramiączkach i ma halkę z kołem. Ozdabiana perełkami i kryształami Swarovski'ego. Pięknie układa się w tańcu. Suknię miałam na sobie raz, jest po czyszczeniu. Do sukni dorzucę welon, rękawiczki, bolerko z krótkim rękawem oraz pokrowiec.
700 zł, cena do negocjacji.

111

Witam,
mam do sprzedania suknię ślubną Sincerity numer modelu 3662 z tegorocznej nowej kolekcji. Zakupiona w maju w salonie w Sierakowicach. Suknia bez śladów użytkowania. Sukienka zapinana na haftki, suwak i guziki. Suknia na wzrost 170 cm + obcas 4 cm, rozmiar 36/38. Sukienka naprwadę śliczna, pięknie się układa i pasuje do każdej figury. W komplecie do sukienki piękne bolerko oraz welon, zakończony ślicznymi kryształkami. Istnieje możliwość obejrzenia i przymierzenia sukienki. Kontakt dopliki@gmail.com. Zdjęcia na stronce allegro:
http://allegro.pl/suknia-slubna-sinceri … 09755.html
lub mogę wysłać na maila smile

112

witam mam na sprzedaż suknię ślubną roz 48/50/52 używaną szytą na miarę w salonie sukien ślubnych dużo dodatków cena 600zł http://allegro.pl/sliczna-suknia-slubna-dla-pusi-48-50-52-i2723053168.html serdecznie polecam
więcej fotek prześlę na maila możliwa przymiarka po wcześniejszym umówieniu się

113

Sprzedam suknię ślubną o rozmiarze 34/36, na wzrost ok 165 cm + obcas 7 cm (długość można regulować zmieniając średnicę koła przy halce). Suknia jest biała, jednoczęściowa, z tyłu na zamek i wiązanie. Jest na ramiączkach i  ma halkę z kołem. Ozdabiana perełkami i kryształami Swarovski'ego. Pięknie układa się w tańcu. Suknię miałam na sobie raz, jest po czyszczeniu. Jest lekka i nie sprawia problemów przy poruszaniu:)) Do sukni dorzucę welon, rękawiczki, bolerko z krótkim rękawem oraz pokrowiec. Zdjęcia chętnie prześlę na mail.
Serdecznie zapraszam do przymiarki:)
650 zł
697 824 441
ania_lugaru@wp.p

114

Witam,
mam do sprzedania suknię ślubną Sincerity numer modelu 3662. Suknia używana, bez śladów użytkowania. Sukienka zapinana na haftki, suwak i guziki. Suknia na wzrost 170 cm + obcas 4 cm, rozmiar 36/38.

Sukienka naprwadę śliczna, pięknie się układa i pasuje do każdej figury.

W komplecie do sukienki piękne bolerko, jak na zdjęciu oraz welon, zakończony ślicznymi kryształkami.

Istnieje możliwość obejrzenia i przymierzenia sukienki w Kartuzach (pomorskie).

Kontakt: tel 796 521 882 lub email dopliki@gmail.com

Zdjęcia: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-sincerity-3662-ogl6692983.html

115

Witam,
mam do sprzedania śliczna jednoczęściową suknię ślubną z kolekcji Sincerity obsadzana kamieniami svarowskiego przez które suknia pięknie się mieni.Góra bez ramiączek, w kształcie serca.Tył sukienki zapinany od środka na 2 zapięcia( jak w biustonoszu), zamek i guziki, któe dawają sukience pełny wyraz. Suknia nie ma prawa spadać, ale na wszelki wypadek można doczepić ramiączka. Z tyłu lekki tren, którego nie trzeba podczepiać ponieważ zupełnie nie przeszkadza w tańcu.Suknia zakupiona jako nowa i ubrana tylko raz tego roku.Dorzucę welon szyty na własne życzenie. Suknia w kształcie " A "
zdjęcia wyślę na emila.
MOżliwość przymierzenia i obejrzenia osobiście.
Cena 1500

116

Mam do zaoferowania jednoczęściową Białą Suknię Ślubną. Góra sukni jest usztywniania i wiązana, co daje możliwość dopasowania do każdej figury. (pasuje na rozm. 38-42). Przygotowana jest na wzrost ok 177+5cm obcas (sukienkę zawsze można skrócić). Suknia zdobiona jest pięknymi haftami, tył sukni jest delikatnie przedłużony, co prezentuje się przepięknie a zarazem nie przeszkadza w tańcu. Do sukni dodatkowo posiadam ramiączka, bolerko oraz ozdobę do włosów...
Więcej zdjęć wyślę na maila
Zachęcam do obejrzenia i przymiarki.

http://kartuzy.info/ogloszenie,305985,kat,48,Suknia-Slubnarozm38-42-Atrakcyjna-cena.html

117

Mam do zaoferowania jednoczęściową Białą Suknię Ślubną. Góra sukni jest usztywniania i wiązana, co daje możliwość dopasowania do każdej figury. (pasuje na rozm. 38-42). Przygotowana jest na wzrost ok 177+5cm obcas (sukienkę zawsze można skrócić). Suknia zdobiona jest pięknymi haftami, tył sukni jest delikatnie przedłużony, co prezentuje się przepięknie a zarazem nie przeszkadza w tańcu. Do sukni dodatkowo posiadam ramiączka, bolerko oraz ozdobę do włosów...
Więcej zdjęć wyślę na maila
Zachęcam do obejrzenia i przymiarki.

http://kartuzy.info/ogloszenie,305985,kat,48,Suknia-Slubnarozm38-42-Atrakcyjna-cena.html

118

SPRZEDAM PRZEPIĘKNA SUKNIE SLUBNĄ SWEETHEART-5940.
Posiadam do sprzedania prześliczną suknię z kolekcji SWEETHEART - THE 2011 COLLECTION, numer z katalogu-Style 5940. Nowa-prosto od producenta ZAKUPIONA W 2013 W KWOCIE 1800ZŁ. Była założona tylko raz we wrześniu tego roku.
Suknia posiada piękny metrowy podpinany tren, wiązany na sznureczki,zawiązanie go zajmuje dosłownie chwilę, więc bez problemu można to zrobić po uroczystości w kościele.Pod biustem jest pięknie zdobiona kryształkami Swarovskiego. Suknia jest stylowa i prześliczna. Jej stan określam jako bardzo dobry. Po ślubie suknia została profesjonalnie wyczyszczona.
Suknia przeznaczona jest dla osób o rozmiarze 36/38. Istnieje możliwość zwerzenia sukni u profesjonalnej krawcowej . Kolor: biały. Z tyłu zapinana na kryty zamek.
Suknia jest bardzo wygodna, lekka i pięknie podkreśla sylwetkę! Doskonale trzyma się ciała. Nie było najmniejszego problemu ze zsuwaniem się sukni podczas tańca. Gratis dodaję,koło(dzięki czemu suknia pięknie się układa) i biżuterię!.Zapraszam na przymiarkę.

Producent / Kolekcja: SWEETHEART - THE 2011 COLLECTION,
Dekolt:prosty
Linia: syrena
Materiał: Tiul, tafta, haft
Kolory: Biel
Rozmiary: 36/38
CENA;950zl.

tez mam na sprzedaz dwa welony slubne:
Luksusowy welon ślubny gęsta mgiełka 2 w 1, składający się z trzech warstw
Zamocowany jest na dwóch bezbarwnych grzebykach,
dzięki czemu można w każdej chwili wypiąć jedną z warstw.
np wypina się dłuższą (180 cm) warstwę po ceremonii i w trakcie przyjęcia
pozostawia dwuwarstwowy welonik 55/75 cm

Wykonany z tiulu włoskiego najwyższej jakości.
Kolor bialy opalizujacy
Długość 180/55/75 cm

Szerokość 300cm
CENA;120zl.

MOGE WYSLAC FOTKI email.magdaikrystian@wp.pl

SIERAKOWICE

POLECAM CENY DO NEGOCJACJI

119

żuć okiem na allegro tam pełno tego typu ogłoszeń

Dodane sob, 21 gru 2013, 14:41:48 :
Czy tu nie ma edycji? z taki błędem cała moja reputacja spadnie tongue

120

Szcze napisał/a:

moja reputacja spadnie

tak już spadła bo nie czytałeś regulaminu
jest przycisk 'podgląd', bardzo przydatny tongue

Pogodnego dzionka big_smile

121

powiedzcie, czy udało Wam się sprzedać Wasze suknie? bo zastanawiam się co zrobić ze swoją po ślubie

122

Najlepiej będzie, jak wystawisz ją na allegro lub na serwisie z darmowymi ogłoszeniami jak np. sprzedajemy.pl. Widziałam tam  kilka ofert sprzedaży sukni ślubnej, więc na Twoim miejscu bym spróbowała, szczególnie, że nic przy tym nie tracisz smile.

123

Zapraszam do naszego KOMISU
Pomagamy sprzedać każdą sukienkę.

Salon Mody Ślubnej"Glamour"
ul.Jana III Sobieskiego 8
84-230 Rumia

tel.602-68-07-68

Zapraszamy od
Pn-Pt 10:00-18:00
sob 10:00-15:00
niedz. na życzenie(należy umówić się tel.)

Wystawienie sukni w komisie:

Przyjmujemy każdą sukienkę.
Sukienka musi być wyczyszczona(możliwość czyszczenia u nas)
Umowa podpisywana jest na pół roku.
Czekamy więc na Twoją suknię , bo im ich jest więcej â tym większa szansa na jej sprzedaż.
Sprzedajemy naprawdę dużo sukienek komisowych,
więc warto nam powierzyć swoją
NIE WYPOŻYCZAMY SUKNI, która jest własnością Komitenta!.