Odp: taniec w Kartuzach
Od września, w Kartuzach, rusza Szkoła Tańca Agnieszki Pomorskiej - znanej z Tańca z Gwiazdami. Zapraszamy na kursy tańca dla dzieci, młodzieży i dorosłych.. info na www.stardance.pl
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Co jë czëc na Kaszëbach ? → taniec w Kartuzach
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Od września, w Kartuzach, rusza Szkoła Tańca Agnieszki Pomorskiej - znanej z Tańca z Gwiazdami. Zapraszamy na kursy tańca dla dzieci, młodzieży i dorosłych.. info na www.stardance.pl
znanej z Tańca z Gwiazdami
chyba nie znam tej pani a programu nie ogladałem to jak znanej ? ? ? ?
a swoją drogą co to jest Stardance ? chcesz sobie kolezanko czy kolego zrobic darmową reklamę na tym forum ale od dzieci zakasujesz za nauke ???????????????????????????
twoja strona jasno pokazuje ceny, to może zasponsorujesz z 10 osób skoro nic jak na razie za tą reklame nie płacisz ..... ?
poczekam z 24 godziny a potem jezeli odpowiedzi nie będzie zweryfikuje posta.......
serdecznie pozdrawiam
hej Stefan, fajna laska , niech wklei parę fotek takich dla nas i po sprawie
ja z chęcią potańczę
marna strona
kiedyś była moda na karate, teraz na taniec ;] ciekawe jak długo. Ale fajnie że jest
marna strona
ten znowu marudzi, laskę oceniaj , a nie stronę, ze strona tańczył nie będziesz itp.
laskę oceniaj
A która to ?
Ja tam tanca nie rozumie,dla mnei to tortura ale chyab dobry pomysl zeby taka szkola powstala bo moze inni lubia tanczyc a Stefan ma dobry pomysl bo w ramach promocji i reklamy jakies darmowe meijsca np dla forumowiczow
niechbym to nawet ja byl :D by byly mile widziane.Za darmo sie moge nawet tanczyc uczyc co by wyszlo na zdrowe nogi partnerek .Generalnie Polacy tanczyc nie potrafia tylko sie wyginaja jakby gorace ziemniaki z ogniska wyjeli.
A kto to szefowa tego interesu bo w zyciu nei slyszlem.Dzon Trawolta to pamietam dosc dobrze tanczyl .
ale z Was ciemniaki, nie znacie tej Pani? barany, że tak powiem
jo Ty tam znasz wszystkie tancerki pewno i zepoly ludowe i orkeistry dete strazackie. Ci mowi cos nazwisko Kolendowicz? Nie Kononowicz a Kolendowicz To jest Mistrz a nie tam podrygi jakies.
laskę oceniaj
zgodnie z cenzurą to ładne ma nogi
tancerki i sportsmenki to piękne kobiety, zobaczcie sami:
http://www.sport.pl/lekkoatletyka/1,64989,6931258,Lekkoatletyczne_MS__Najciezsza_sprinterka_swiata.html
super laska co? i jaka szybka, pantera dosłownie
super laska co? i jaka szybka, pantera dosłownie
dowcipas
wyleniałemu kotu młode lata się przypomniały :D
co? nie podoba się tancerka i biegaczka? czy tylko tancerka? mnie obie kręcą
nie no kto co lubi
Czy w Kartuzach jest cos takiego?? dla dzieci
podobno w jakiejs szkole jest nauka tanca towarzyskiego dla dzieci?
ktos wie cos wiecej?
p Joanna Kąkol jakieś zajęcia zapewne z dziećmi prowadzi ale szczegółów nie znam. wiem ze w przedszkolach uczyła(i chyba nadal uczy )
No musze przejsc sie do szkoly na Wybiku bo tam sa jakies zajecia taneczne u pani Kąkol
jesli ktos wie cos wiecej to prosze o wiadomosc
w Centrun Kultury też jest taniec dla dzieci i młodzież i to za darmo:)
W szkole podstawowej nr 1 jest nauka tańca, przyjeżdża pani ze szkoły tanecznej El'Dance z Gdyni, moje dziecko jest zadowolone
Odświeżam wątek. Czy od tamtej pory coś się zmieniło w Kartuzach? Interesują mnie głównie bezpłatne zajęcia lub mało płatne dla nastolatków. W CK jest tylko do 12 r.ż.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Co jë czëc na Kaszëbach ? → taniec w Kartuzach
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB