1

Odp: Krawcowa

Witam, czy zna ktoś dobrą krawcową z okolicy Kartuz Sierakowic, które przerobi suknię ślubną niedrogo?? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Pozdrawiam

2

Witam,
ponawiam pytanie.

Szukam dobrej krawcowej z okolic Kartuz. Chciałabym żeby uszyła mi sukienkę na wesele (nie ślubną). Niestety moje dotychczasowe doświadczenia związane z zakładami krawieckimi nie napełniają mnie optymizmem.

Możecie kogoś polecić? smile

3

Viola napisał/a:

Witam,
ponawiam pytanie.

Szukam dobrej krawcowej z okolic Kartuz. Chciałabym żeby uszyła mi sukienkę na wesele (nie ślubną). Niestety moje dotychczasowe doświadczenia związane z zakładami krawieckimi nie napełniają mnie optymizmem.

Możecie kogoś polecić? smile

Witam. Mogę polecić p.Katarzynę Stencel z Somonina.Szyła mi wieczorową sukienkę na jubileusz,
służąc fachową poradą w wyborze koronki, materiału,koloru i co ważne-fasonu.Zaprojektowała i
uszyła niepowtarzalną kreację.Polecam:)

4

Fajna i dosyc tanią krawcową moge polecic z Dzierżążna panią Ale F.Szyje bardzo szybko,a przedawszystkim starannie,podporządkuje się pod życzenie klienta a jeszcze potrafi coś zaproponować  od siebie....

5

Nie wiem jak moja krawdcowa ma na nazwisko ale też Kasia z Somonina na Os. Dambka smile)

6

to Właśnie ta Pani z os. Dambka.. polecam

7

FRANKO napisał/a:

Fajna i dosyc tanią krawcową moge polecic z Dzierżążna panią Ale F.Szyje bardzo szybko,a przedawszystkim starannie,podporządkuje się pod życzenie klienta a jeszcze potrafi coś zaproponować  od siebie....

nigdy w życiu do tej kobiety!!!! widziałam jaj sposób wykonania przeróbek i każdy kto ma maszyne w domu może zrobić sobie lepiej niż ona a do tego kasuje jak za zboże. absolutnie nie polecam

8

Dobra krawcowa polecam dla zainteresowanych podaje nr telefonu tel.663387111