Odp: Krawcowa
Witam, czy zna ktoś dobrą krawcową z okolicy Kartuz Sierakowic, które przerobi suknię ślubną niedrogo?? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Sukienki i inne ubranka → Krawcowa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, czy zna ktoś dobrą krawcową z okolicy Kartuz Sierakowic, które przerobi suknię ślubną niedrogo?? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
Witam,
ponawiam pytanie.
Szukam dobrej krawcowej z okolic Kartuz. Chciałabym żeby uszyła mi sukienkę na wesele (nie ślubną). Niestety moje dotychczasowe doświadczenia związane z zakładami krawieckimi nie napełniają mnie optymizmem.
Możecie kogoś polecić?
Witam,
ponawiam pytanie.Szukam dobrej krawcowej z okolic Kartuz. Chciałabym żeby uszyła mi sukienkę na wesele (nie ślubną). Niestety moje dotychczasowe doświadczenia związane z zakładami krawieckimi nie napełniają mnie optymizmem.
Możecie kogoś polecić?
Witam. Mogę polecić p.Katarzynę Stencel z Somonina.Szyła mi wieczorową sukienkę na jubileusz,
służąc fachową poradą w wyborze koronki, materiału,koloru i co ważne-fasonu.Zaprojektowała i
uszyła niepowtarzalną kreację.Polecam:)
Fajna i dosyc tanią krawcową moge polecic z Dzierżążna panią Ale F.Szyje bardzo szybko,a przedawszystkim starannie,podporządkuje się pod życzenie klienta a jeszcze potrafi coś zaproponować od siebie....
Nie wiem jak moja krawdcowa ma na nazwisko ale też Kasia z Somonina na Os. Dambka )
to Właśnie ta Pani z os. Dambka.. polecam
Fajna i dosyc tanią krawcową moge polecic z Dzierżążna panią Ale F.Szyje bardzo szybko,a przedawszystkim starannie,podporządkuje się pod życzenie klienta a jeszcze potrafi coś zaproponować od siebie....
nigdy w życiu do tej kobiety!!!! widziałam jaj sposób wykonania przeróbek i każdy kto ma maszyne w domu może zrobić sobie lepiej niż ona a do tego kasuje jak za zboże. absolutnie nie polecam
Dobra krawcowa polecam dla zainteresowanych podaje nr telefonu tel.663387111
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Sukienki i inne ubranka → Krawcowa
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB