Temat: alkohol
Gdzie w Kartuzach można kupić zmrożoną wódkę? Mam wrażenie, że w tym mieście w sklepach sprzedają tylko ciepły alkohol...
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdzie w Kartuzach można kupić zmrożoną wódkę? Mam wrażenie, że w tym mieście w sklepach sprzedają tylko ciepły alkohol...
Nie widziałem, by w jakimkolwiek sklepie trzymali wódkę w zamrażarce, ale życzę powodzenia.
Lodówek nie posiadacie?
My tu gadu-gadu o piwku, ale faktem jest, że coraz częściej ludzie wpadają w uzależniania. Mój przyjaciel zdecydował się na wszywkę esperal w Warszawie, bo żadna terapia nie dawała efektów. Tutaj jest to trochę nieprzyjemne, ale alkohol rzucił ekspresowo. Trzeba pamiętać, żeby wspierać takie osoby, a nie gadać przy nich o alkoholu.
Sama ostatnio zastanawiałam się gdzie mogę dostać Wino Monteverdi w dobrej cenie. Koleżanka doradziła mi, że ona tego typu alkohole zamawia przez internet na stronie sklepu winolubni.pl Muszę przyznać, ze ofertę maja naprawdę rozbudowaną, więc jeżeli również interesują was tego typu zakupy, to koniecznie tam zerknijcie.
W sumie mnie również takiego rodzaju prezenty najbardziej interesowały i jestem zdania, że warto jest coś więcej o tym wiedzieć. Sam nawet niedawno natrafiłem w sklepie https://zamowprezent.pl/prezenty-z-meta … ia-do-wina na wysokiej jakości akcesoria do wina w pudełku z grawerem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB