Temat: Głośna okolica
cześć wszystkim!!
dostaliśmy od rodziców z okazji ślubu mieszkanie, w okolicy, w której ciagle lataja samochody, normalnie nie da sie spac, a nie bylo tego w umowie.
Co zrobić? Można zerwać umowę, domagać się odszkodowania?
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Plotki → Głośna okolica
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
cześć wszystkim!!
dostaliśmy od rodziców z okazji ślubu mieszkanie, w okolicy, w której ciagle lataja samochody, normalnie nie da sie spac, a nie bylo tego w umowie.
Co zrobić? Można zerwać umowę, domagać się odszkodowania?
To musi być naprawdę ciekawa okolica skoro latają tam samochody .
Wydaje mi się, że było to celowe działanie rodziców abyście nie spali, pewnie chcą szybko zostać dziadkami
Tylko się nie rozmnażajcie! Najlepiej będzie dla dobra tej planety, jeśli będziecie twardo spać w nocy. Musicie działać!
W takim wypadku zostaje tylko zerwanie umowy i zakup nowego mieszkania lub zbudowanie własnego domu, a wydaje mi się, że druga opcja jest o wiele lepsza. Koszty budowy mogę być większe, ale za to dom będzie zbudowany według wymarzonego projektu. Jeśli się zdecydujecie to betoniarnia Cieszyn - https://materialybudowlane.cieszyn.pl/f … -i-sciany/ ma bardzo tanie materiały budowlane. Nie ma na co czekać tylko trzeba działać.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Plotki → Głośna okolica
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB