Temat: Spawanie plastiku
Hej,
macie namiary na dobrego spawacza plastiku? Bo muszę zespawać zderzak przedni i szukam osoby która się na tym zna i jest dobra w tym
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Motoryzacja → Spawanie plastiku
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej,
macie namiary na dobrego spawacza plastiku? Bo muszę zespawać zderzak przedni i szukam osoby która się na tym zna i jest dobra w tym
Witam,pytaj co chcesz wiedzieć,moge pospawać jak i udzielić info...
szukam warsztatu najlepiej z okolicy Kartuz ;] w którym by mi zespawali w sumie uchwyty lampy przedniej od lancera x. Jak i interesuje mnie koszt takiej usługi oraz czas ile musiałbym czekać na zrobienie tego
No ja jestem z okolic Kościerzyny,jeżeli ja bym miał plastik zgodny z lampą to możliwe pospawanie na postoju,:)koszt do uzgodnienia przez tel
bywam niemal codziennie, fakt - jest lepiej niż choćby w Kartuzach ale do ideału jeszcze brakuje
Witam,
Wszystko o spawaniu plastików i innyh rzeczy a także pomoc w doborze spoiw znajdzie Pan tutaj ->
A tutaj poradnik jak spawać taki zderzak : https://www.youtube.com/channel/UCBw1eQ … 7XcuNHcsGA
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Motoryzacja → Spawanie plastiku
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB